Connectoren

Luidsprekerkabels kunnen worden uitgevoerd met de volgende connectoren:

Banaanstekker

Banaanstekker

Een prima connector met een diameter van ø4 mm geschikt voor het bevestigen in aansluitklemmen voorzien van een gat van ø4 mm. Deze connector is geheel verguld en maakt daardoor optimaal verbinding.

Haakse banaanstekker

Haakse banaanstekker

Een prima connector, haaks uitgevoerd, met een diameter van ø4 mm geschikt voor het bevestigen in aansluitklemmen voorzien van een gat van ø4 mm. Deze connector is geheel verguld en maakt daardoor optimaal verbinding.

Holle banaanstekker

Holle banaanstekker

Een connector geschikt voor het bevestigen in aansluitklemmen voorzien van een gat van ø4 mm. Het voordeel van een holle banaanplug ten opzichte van een gewone banaanplug is dat deze een wat groter contactoppervlak heeft. De connector is geheel verguld voor het maken van een optimale verbinding.

Spade

Spade

Een zeer goede spade met een vorkopening van 8 mm en een kabeluitvoer onder een hoek van 30°. Deze spade is vervaardigd uit verguld koper, gestanst uit plaat en niet gesinterd. Hierdoor is deze spade mooi vlak en waarborgt een uitstekende verbinding.

Locking banaanstekker

Locking banaanstekker

Een zeer goede en luxe banaanstekker die wordt vastgeklemd door de huls aan te draaien. Dit resulteert in een optimale verbinding.