Reviews

Schrijf uw review


Dubbele upgrade!

5,0 rating
september 5, 2019

Onlangs heb ik mijn oude hobby muziek luisteren weer opgepakt en mijn gedateerde high end Sony ES apparatuur grondig laten servicen en daarnaast high end B&W speakers aangeschaft. De speaker bekabeling en interlinks die ik had waren op zich prima. Nadat ik de speakerkabels had ingekort i.v.m. oxidatie was ik nog niet helemaal tevreden over het geluid en ben op zoek gegaan naar betere kabels en bij JKE uitgekomen, mede door de uitsluitend goede reviews en presentatie op internet. Ik heb op advies van Jan 2x 4 meter bi-amp 4mm kabels aangeschaft en een aantal interlinks (Lo-Cap 55 met SG203 voor de cd speler en een dubbele set MGK226 met SG203 voor mijn cassettedeck. Ik kan niet anders zeggen het is echt een enorme verbetering en ik hoor nu details die ik daarvoor niet hoorde en de kabels moeten zelfs nog ingespeeld worden! Ik haal nu het beste uit mijn apparatuur en ben erg tevreden over de klantgerichte instelling van Jan, de hoge kwaliteit van de kabels, de prijsstelling, verpakking en de aflevering. Mocht ik nog eens een kabel nodig hebben dan weet ik mijn adresje!

Rob

Fijne Interlink

5,0 rating
augustus 24, 2019

Onlangs de MGK226 met Neutrik Profi connectoren ontvangen en aangesloten.
Heerlijk alsof het gordijn open ging. Mooi hoog en midden, detailrijk. Kortom genieten.

Koos de Graaf

Zeer goede interlink kabels

5,0 rating
juli 21, 2019

Ik heb MGK226 kabels met SG203 connectoren besteld en ben zeer tevreden met het resultaat. Zijn gewoon goede degelijke kabels die netjes zijn afgewerkt. Ook de service vond ik zeer netjes.

Jascha

top service

5,0 rating
juli 1, 2019

wat een top service hebben ze geleverd.
ons vaderdag kadootje was net iets te laat besteld [ik had me niet gerealiseerd dat het gemaakt moest worden ]maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen dat de kids op tijd hun kadootje binnen hadden.
super bedankt nogmaals

D.P.

Interlink LO-CAP 55

5,0 rating
juni 23, 2019

Na lang aarzelen heb ik dan toch de stap gezet om eens een interlink te bestellen bij jke hifi .Ik had over honderden goeie reviews gelezen over allerlei aangeboden op maat gemaakte kabels .Dit heeft gemaakt dat ik uiteindelijk een LO-CAP 55 heb bestelde bij jke hifi . Ik heb ongeveer een week moeten wachten , maar dit was het wachten zeker meer dan waard. De interlink is bij mij thuis aangeboden in een bubbeltjesenvelloppe. Ik haalde de interlink uit de enveloppe en ik zag onmiddellijk dat we hier te maken hadden met een degelijke op maat gemaakte interlink, wat me opviel was de afwerking van die interlink. De interlink was ook gemakkelijk te hanteren door zen soepelheid niettegenstaande hij toch een behoorlijke dikte heeft . Ook de gebruikte rca fiches zijn van behoorlijke en degelijke kwaliteit. Toen ik de interlink ging aansluiten merkte ik op dat je rca fiche eerst moet inpluggen in het toestel en dan als hij is ingeplugd je de rca fiche moet aanschroeven tot wanneer ze goed vast zit om zo een goed contact te maken . Van zodra de interlink was aangesloten heb ik deze gedurende een 2 tal uurtjes zitten beluisteren. Nu weet ik ook wel dat een nieuwe kabel steeds moet ingespeeld worden .ma goed , na die 2 uurtjes hoorde ik toch direct dat we hier te maken hadden met een topkabel . Wat me vooral opviel was de plaatsing van de instrumenten. Een gitaar klonk nu echt als een gitaar , een viool als een viool enz . Ook de stemmen kwamen echt los van de luidsprekers. Wat me ook direct opviel was dat de hoge en lage tonen veel meer tot hun recht kwamen met het gebruik van de jke LO-CAP 55 .Kortom de investering meer dan waard . En geloof me voor die prijs ga je niets beter vinden . Ik heb maar van 1 ding spijt , en dat is dat ik jke niet eerder heb ontdekt . Ik ga in de nabije toekomst zeker nog bestellingen plaatsen bij jke . Mvg Willy uit België

WILLY

Mooi product

5,0 rating
mei 17, 2019

Mijn Linn K400 kabel was te lang voor mijn nieuwe setup en daarmee aan vervanging toe. Via Marktplaats in contact gekomen met JKE hifi en de sprong gewaagd. Tot volle tevredenheid. Een solide prachtig afgewerkte 4mm bi amp speakerkabel met aan beide zijdes spades rijker die recht doet aan de rest van mijn Linn spullen. Als ik binnenkort aktiv ga spelen meld ik me weer voor nog een setje. Dank en succes verder. Martijn

Martijn

Neutrik interlinks

5,0 rating
mei 16, 2019

Na het aanschaffen van een custom dj mixer (Isonoe Iso420) wilde ik ook m’n kabels upgraden. Nu merkte ik dat het erg lastig is om de juiste kabels te vinden. Ik kwam zoals anderen een hoop magische kabels tegen met beloftes waar ik zelf niet aan wilde geloven.
Na lang zoeken kwam ik de advertentie van JKE Hifi tegen. Het contact en de offrering verliep uiterst soepel, Jan was vriendelijk en het eindproduct is precies zoals ik het wenste. De Isonoe heeft een uiterst neutraal geluid. Deze kabels geven voor mijn gevoel geen kleur aan de audio en doen geen afbreuk aan de neutrale weergave van m’n mixer. Ook zijn de kabels ontzettend netjes afgewerkt.
Kortom, nieuwe vaste klant hier. 🙂

Karim

Interlink getest

4,0 rating
april 28, 2019

Ik heb van JKE een Van Damme XKE interlink met de SG203 connectoren, ontvangen op 20-04-19.
De contacten met JKE waren helder en duidelijk en compleet, de verzending en verpakking waren boven verwachting, zeker het prijsniveau in aanmerking genomen, dat geld ook voor de levertijd, en het nakomen van de afspraken.
De positieve ervaring geld ook voor het resultaat met deze kabel, hij deed precies wat ik er van verwachte, ik had namelijk een kabel nodig die het hoog wat accentueerde, en heb ook luidsprekerkabels (verzilverde aders) hierbij gebruikt, ik ga niet in op de reden hiervoor, omdat dat een te lang verhaal wordt.
Als ik weer eens een audiokabel nodig heb, zal ik zeker bij dit adres gaan shoppen.
Voor de prijs-kwaliteit verhouding geef ik de maximale waardering.

Fetze Postma.

bi amp

5,0 rating
april 24, 2019

Vandaag een set bi-amp kabels van jke hifi ontvangen. Wat een prachtige kabels. Ik ben 51 en heb voor het eerst in mijn leven een set mooie luidsprekers in mijn bezit verbonden met een serieuze eindversterker. Deze set verdiende een betere luidsprekerkabel. Deze vond ik na lang zoeken op marktplaats bij JKE. De luidsprekerkabelwereld is een ‘magische’ wereld waarin sommige kabels toverkrachten krijgen toebedeeld. Enorm veel keus, eindeloos veel reviews, zeer veel discussies over de zin en onzin van kabels en zeer hoge prijzen. De site van JKE was een verademing; simpel, duidelijk en met een betaalbaar aanbod. Ik vind het lastig om verschil te horen met mijn ‘oude’ supra classic kabels, als dat verschil er al is. In ieder geval ben ik nu in het bezit van een set prachtige en goed klinkende kabels waarvan ik waarschijnlijk jaren lang plezier heb. Mocht ik nog eens een set andere luidsprekers aanschaffen dan gaan deze kabels daar gewoon aan.

Martinus

XLR kabels op maat gemaakt

5,0 rating
maart 23, 2019

Ik heb deze week een setje XLR-kabels bij Jan besteld.
Zeer directe communicatie en goeie afspraken.
Na 2 dagen zijn de kabels reeds gemaakt en afgeleverd, top service noem ik dat.
Ze klinken dan ook nog super.
Bedankt Jan

dirk

bekabeling Bryston

5,0 rating
maart 22, 2019

Ik heb al meerdere malen bij Jan diverse setjes analoge en digitale interlinks gekocht. Ditmaal een AES-EBU interlink en coax digitale interlink. Ik heb de AES-EBU interlink voor tussen mijn Bryston BCD-1 CD speler en BDA1 DAC en werkt perfect. Er is geen enkel verschil waar te nemen in het geluid tussen de DAC en CD speler. Kortom, de interlink gemaakt van Tasker C801 geeft het signaal perfect door. De interlink voegt niets toe aan het geluid en er is totaal geen signaalverlies. Jan heeft dus de juiste kabel gekozen om er een AEB-EBU interlink van te maken. Ook de Van Damme Coax interlink doet zijn werk voortreffelijk. Wederom voor een betaalbare prijs 2 goede interlinks gekocht bij Jan.

Richard

Luisterervaring met de nieuwe interlinks Prefer MGK226 + SG203 locking

5,0 rating
maart 18, 2019

Ik ben al geruime tijd bezig om met betaalbare zaken mijn stereo set te upgraden. Zo heb ik een betaalbare streamer van Bluesound node 2 die verbonden zat met een simpele interlink, klonk prima. De overstap van Spotify naar Tidal hifi versie was weer een duidelijke stap zonderal te grote investering. In de woonkomer heb ik was accoustieke maatregelen genomen die veel verbeterd heeft voor een paar tientjes investering. Een volgende stap was nu om mijn simpele interlink eens te vervangen voor een kwaliteits exemplaar. Ik kwam bij JKE via marktplaats en bestelde een set. Voor een paar tientjes het proberen waard. Had niet verwacht dat het geluid werkelijk een flinke upgrade zou krijgen. Super kabels dus en de investering meer dan waard.
Gerrit

Gerrit

Interlink kabel MGK226 met SG203 connectoren

5,0 rating
maart 15, 2019

Gisteren set interlink ontvangen. Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. De kabels zien er goed afgewerkt uit en het sodeerwerk is super (even connector opendraaien).
De SG203 connectoren zijn echte aanraaders. Ze zijn soepel op de terminals te schuiven en daarna vast te draaien voor een super stevige verbinding. Houd er wel rekening mee dat de connectoren wat ruimte achter de versterker nodig hebben. Stroomgeleiding gaat het best als de overgangen zo ongestoord mogelijk zijn, dus goed sodeerwerk en goede verbinding met connectoren. Volgens mij belangrijker dan type kabel. Geluid is prima, dat wordt echt niet beter met kabels van > € 300,-

Gerrit

Luidspreker kabels ,single wire 4 mm

5,0 rating
maart 14, 2019

Uitstekend verpakt em ook prachtig afgewerkte luidspreker kabel.
Had monster z1 kabels,ook een goede kabel,maar deze doet er echt een schepje bovenop,in detail meer openheid in het midden gebied.
Dikke pluim voor de maker,heb ook al 2 interlinks en een coax kabel,allemaal goede producten.
Ik ben er zeer tevreden over.

Rien

Eerste klas vakman

5,0 rating
maart 6, 2019

Vandaag de biwire 4mm2 mogen ontvangen. Gelijk aansluiten en een dikke WOW hier. Super mooie afwerking en wat een verschil in geluid ?????? Super bedankt Jan

Jochem

Mooie kabels

5,0 rating
maart 5, 2019

Ik ben erg tevreden over al de kabels die ik tot op heden heb gekocht bij Jan???
Ik heb interlinks, luidspreker en Subwoofer kabels van hem, top en betaalbaar.

Martin

MGK 226 gebalanceerd

5,0 rating
februari 28, 2019

Ik heb 2 setjes gebalanceerde MGK 226 interlinks besteld. Na een paar dagen de kabels met mooie XLR connectoren ontvangen. Ze zien er niet alleen goed uit maar ze klinken ook uitstekend. Ik ben er erg blij mee. Een volgende keer bestel ik zeker weer bij JKE.

HaFra

Vergeleken met dellurium black II

5,0 rating
februari 28, 2019

Ik luister er al jaren naar. Maar ik heb ze nu eens vergeleken met kabels van 400 € deze geven een beter positie weer en klankmatig beter maar .. deze klinken ondanks alles muzikaler en de muziek pakt veel beter. Alhoewel hij we met veel info dicht loopt. Is hij mijn favoriet !!

Maarten van Dijke

Kabelset gebalanceerd.

5,0 rating
februari 28, 2019

Wederom een kabelset bij Jan besteld, en…weer zeer tevreden. Goede service, prima kabels en, net als vorige keer vrij vlot alles binnen. Kortom…klasse!!!

Paco Obers

Goede kabel voor een nette prijs

5,0 rating
februari 28, 2019

Na het aanschaffen van een setje actieve speakers icm Cambridge dac magic plus ging Ik op zoek naar een interlink met wat meer lengte.
Dit moest een gebalanceerde interlink worden omdat ik graag deze in/uitgangen wilde gebruiken.
Na diverse reviews gelezen te hebben waaronder die van JKE heb ik besloten om bij Jan de gok te wagen.
De correspondentie en afhandeling is correct en deskundig.
De mgk 226 interlink was snel geleverd en zag er keurig uit maar door een product eigenschap van mijn apparatuur paste deze niet in mijn straatje.
Op advies van Jan de interlink terug gestuurd en laten ombouwen.
Ook dit werd snel en vakkundig opgepikt en de interlink was weer snel in mijn bezit en speelt met goede plaatsing en detail de gehele flac database af.
Deze interlink haalt met gemak de kwaliteit van de bekende merken voor een nette prijs.

van 't Ent

Goede no-nonsense kabels, op maat gemaakt en snel geleverd!

5,0 rating
februari 28, 2019

Ik geloof niet zo in de zweverige informatie die sommige audiokabel-fabrikanten bij hun peperdure kabels leveren. De informatie van JKE over zijn kabels is technisch, informatief en to the point. Dat zijn de kabels ook Een goede prijs voor prima kabels, snel geleverd en voorzien van bruikbare aansluit-aanwijzingen. Ik hoef geen andere kabels! En het geluid? Dat zit echt wel goed!

Nanno Nanninga

Bi-wired geeft lucht en kalmte

5,0 rating
januari 24, 2019

Ik ben uitermate tevreden met mijn luidspreker-set, biwired en met vergulde banaanstekkers. Heel mooie luchtige en kalme weergave op mijn Rega R5’s , aangestuurd door een Quad 606 eindtrap en Linn voorversterker en bron. Geen rare scherpte, maar vloeiend, detailrijk, uitstekende plaatsing, kortom: muzikaal. Dit is wat ik zocht.
De service en aandacht van JKE zijn eveneens voortreffelijk. Aanbevolen !

Frank

Voor herhaling vatbaar!

5,0 rating
januari 23, 2019

Ik heb nu tweemaal kabels besteld bij Jan en ben tweemaal zeer tevreden. Jan reageert snel en levert snel. Ik heb zelfs een kabel in mogen ruilen.
Ook klankmatig ben ik erg te spreken over de kabels. Ik heb een mooi breed en diep klankbeeld gekregen en ik hoor veel details. Tot slot is ook de mechanische en optische afwerking van de kabels top. Dus: voor herhaling vatbaar!

Jan Kort

Wat een genot !!!

5,0 rating
januari 19, 2019

Hallo Jan,
Wat een geweldig mooie kabels maak jij! De MGK 226 bij jou besteld, na 3 dagen netjes verpakt gekregen, kadootje uitgepakt, 2 keurig uitziende kabels aangesloten en vanaf die tijd: genieten!!!!! Wat een heerlijk geluid! Ze zitten tussen een Cambridge Audio azur 650 bd en een Yamaha R-N500 receiver. Ze kunnen zich zeer zeker meten met de Siltech’s en de v.d. Huls die ik kort geleden te leen had! Ze klinken lekker transparant, neutraal zeg maar, zeker op de B&W 603, strakke bas en zeer gedetailleerd! Je hebt voor ongeveer 3 tientjes erg nette kabels in huis die zich kunnen meten met de gerenommeerde merken ( of overtreffen, in mijn geval! ). Jan, vakwerk! Succes verder!
Groeten Rick Steijn.

Rick Steijn

Upgrade

5,0 rating
januari 7, 2019

Na een upgrade van mijn systeem heb ik besloten op aanraden van een kennis om een overweging te maken om luidsprekerkabels van JKE aan te schaffen . Als eerste heb ik de subwooferkabel aangesloten op de B&W DB1 D en een Dali 15 inch. De mc 216 kabel met profi connectoren. Het verschil was wel heel duidelijk hoorbaar . Het Laag is bijzonder strak en heel direct . Het zelfde verhaal voor de bi amp speakerkabels met banaan stekkers . Het mid en hoog is heel helder en gedetailleerd. Een perfecte combinatie met gebalanceerde xlr interlinks . Kort samengevat een top product . De prijs kwaliteit verhouding is dik in orde en zijn zeker 5 sterren waard . Een absolute aanrader voor een ieder die wilt gaan vernieuwen .

Rinus Ooms

Gebalanceerde interlink

5,0 rating
januari 6, 2019

Een gebalanceerde interlink op maat besteld. De interlink was zeer snel klaar en is van prachtige kwaliteit. Het mooie is dat je per centimeer op maat kunt bestellen, waardoor je niet met overtollige kabel zit.

Johan

AES/EBU kabel

5,0 rating
december 27, 2018

Na een snelle reactie op de vraag een offerte te sturen voor een AES/EBU kabel deze besteld en ondanks de kerstdrukte binnen een dag gemaakt, verzonden en door mij ontvangen. Deze kabel heeft voor mij het probleem opgelost geen 192/24 HiRes af te kunnen spelen. Dit gaat met deze kabel zonder problemen. Ik gebruik de kabel als interlink tussen een Auralic Aries LE en NAD C390DD

Henri de Winter

Prefer MGK226-blauw interlinks

5,0 rating
december 20, 2018

Indertijd mijn XTZ Class A100D3 versterker voorzien van een set preamp jumpers MGK226 met Neutrik Rean connectoren. Dat gaf al meteen een hele verbetering. Daarna heb ik mijn veel duurdere Oehlbach interlinks (NF1 en NF2) vervangen met de Prefer MGK226-blauw. De Oehlbachs waren op mijn Tannoy Dual Concentrics (Saturn S10) flink aan het keffen en het hoog kwam erg op je af. Dit gold met name voor de eerste violen en trompet, vooral als door het orkest wat harder gespeeld werd. De Prefers van Jan maakten daar direct een eind aan. Het hoog was mooi aanwezig, rustig en in balans. Het midden en laag eveneens prima. Momenteel vier Prefers MGK226-blauw in gebruik. Mijn Pioneer PD-50 SACD-speler aangesloten op een Ming Da MC-7R buizen preamp en deze in bi-amp aangesloten op de Vincent SP-331 hybride poweramp. De versterkers sturen twee Tannoys aan, model Turnberry GR. Het geheel klinkt voortreffelijk.
De interlinks zijn mooi uitgevoerd, soepel en voorzien van degelijke connectoren.
En dit alles naast een snelle levering allemaal heel betaalbaar.
Top! Aanrader!

Henk

opnieuw besteld, opnieuw tevreden ...

5,0 rating
december 15, 2018

Na de super ervaring met de eerder geleverde MGK226 interlinks bestelde ik een set Lo-Cap 55 voor een Lenco L75/S project. Opnieuw overtreft Jan de verwachtingen. De kabels kwamen met SG203 connectors aan één zijde en de andere zijde was al netjes gestript én voorzien van beschermingshoesjes. Jan leverde zelfs het nodige AG-soldeersel mee ! Dank en zeker tot een volgende keer …

dirk van den broek

Single-wire luidsprekerkabel

5,0 rating
december 14, 2018

Ik kan alle positieve reacties hier alleen maar bevestigen.
Een perfecte service, en een geweldig product!
Bedankt Jan

Danny Schouren

Prefer MGK-226 interlink

5,0 rating
december 11, 2018

Keurig afgewerkte interlinkset. Heldere uitleg middels mee gezonden boekje. Klasse! Zeker een aanrader. Géén “suffe draadjes” geneuzel…

Paco Obers

Klasse!

5,0 rating
december 10, 2018

Naast goed klinkende kabels, een bijzonder mooie afwerking en een erg correcte afhandeling van zaken verdient JKE een audiofiel compliment.
Raymond uit Enschede

Raymond

Xlr kabels

5,0 rating
december 4, 2018

2 sets XLR kabels besteld, snelle levering en kables zijn erg netjes afgewerkt.
Zitten inmiddels op de set en bevallen prima!
Gewoon goede kwaliteit voor een uitstekende prijs.

Marco Vermeer

Dhr.

5,0 rating
november 19, 2018

Hallo allemaal:-}
Bi-Wire 4 x 2,5 mm²
super service, goede communicatie, super prijs en grote tevredenheid:-}Ik kan aanbevelen.

Vojtech

Bi-wire

5,0 rating
november 19, 2018

Zeer tevreden na van den Hul kabel te hebben gebruikt ,echt een verbetering,ziet er ook gelikt uit.Jan ga zo door,goede service

Cees.O

Fantastische interlinks, High-end service ..

5,0 rating
november 18, 2018

Met de upgrade naar KR-Audio pre-amp en Primaluna eindversterker was het ook tijd voor nieuwe interlinks ; via 2dehands.be kwam ik bij Jan terecht en na doeltreffende e-mail afstemming werden 4 stuks MGK226 met SG203 connectoren besteld ; de levering kwam er al na 4 dagen, en ik kan alleen maar zeggen dat zowel de muzikale kwaliteit en de mooie afwerking van de interlinks als de professionele order-handling van Jan alle (zeer) goede reviews hier nog overtreft. Hartelijk dank en er volgen zeker nog bestellingen …

dirk van den broek

Toch nog beter...

5,0 rating
november 7, 2018

Ik had al diverse MGK226 interlinks aangeschaft. Op aanraden van Jan heb ik een Lo-Cap 55 kabel uitgeprobeerd. Die heb ik tussen mijn SACD en versterker geplaatst. De kabel is klinkt veel helderder dan de MGK en er ontstaat een veel opener beeld van de muziek. Ik ben niet goed in dit soort beschrijvingen, het klinkt goed of niet. Laat me het zo stellen: ik ben redelijk verwend met een goede streamer, versterker en speakers. Mijn SACD speler is toch van een andere klasse en werd nauwelijks gebruikt omdat het afspelen van de SACD niet beter klonk dan het streamen van de cd-versie. Met de Lo-Cap draai ik nu weer SACD’s. Het klinkt alsof je er bij zit. Het is dat mijn Blumenhofers zo groot zijn, anders zou ik vergeten dat ze er staan. Genieten!

Arno

XLR en bi amping, goed huwelijk

5,0 rating
november 5, 2018

Na een uitgebreide zoektocht 2017-2018 en een aantal wisselingen in zowel de luidspreker- als elektronicakant had ik het allemaal uitgedacht. NuPrime en Clearaudio bronsystemen voor een set Canton A45 speakers, Quadral Aurum P8 voorversterker en 2x NuPrime ST10 stereo eindversterkers. De NuPrimes zijn absoluut snoepjes en de P8 pre heeft als grote voordeel dat die naast een dubbele XLR ingang ook over een dubbele XLR uitgang beschikt. Daarmee kan de ST10 set optimaal worden aangestuurd en die bedienen via hoog-laag scheiding op hun beurt de Cantons op ideale wijze.
Bij JKE de Prefer MGK226 interlinks en van Damme 4×4 bi amp luidspreker kabels besteld. Alles perfect afgemonteerd (solid bananas resp. Neutrik XLR connectoren) en financieel ook best overzienbaar. Klasse.
En dan… het geluid…. wat een kanaalscheiding en een detaillering. Super gewoon, complimenten aan Jan Knol!

Taatjesville Tjeerd

Sublieme interlinks

5,0 rating
november 4, 2018

Volgens mij heb ik ongeveer 5 interlinks gekocht bij Jan, gemaakt van de Prefer MGK226 met verschillende connectoren. De MGK226 geeft een transparant geluid met veel focus, detail en diepte in het geluidsbeeld. De interlink klinkt ietsjes afgerond (warm) zonder ten koste te gaan van de neutraliteit en juist dat maakt de Prefer MGK zo muzikaal klinkt. Tenminste zo klinken de interlinks in mijn set (Bryston BP26 v.v. en 3B SST eindversterker en Impulse 34 speakers).
Mijn laatste aanwinst is de digitale interlink van Van Damme Plasma Grade digital met mooie BNC connectoren. Ook deze interlink klinkt verbluffend goed. Keep up the good work en tot de volgende keer (waarschijnlijk dan digitale interlink met aes/ebu connectoren).

Richard

Van Damme Silver lo-Cap55/SG203

5,0 rating
oktober 31, 2018

Wat een vakman die weet wat de klant verwacht prijs/kwaliteit mooie kabel subliem afgewerkt,hij heeft het voormekaar gekregen grote stap vooruit de hele cd winkel opnieuw ontdekken(Rotel RA1592/Oppo105eu/Tannoy…

Andre Bakker

Prima klank

5,0 rating
oktober 21, 2018

Interlink MGK226. Deze interlink zit inmiddels tussen mijn cd speler en de voorversterker en naar de eindversterker.
Het geluid is coherent, sonoor, dynamisch en gedetailleerd. Resultaat een zeer goede kabel met veel muzikaliteit.
Kan zich derhalve met veel duurdere exemplaren meten!

Geurt Mater

Topklasse kabels !!

5,0 rating
oktober 11, 2018

Ik “speel” intussen al weer enige tijd met zowel interlinks als ook luidsprekerkabels van Jan en het klinkt geweldig goed !!
Ik heb een kritische audioset (Sphinx / Magnepan) maar de kabels passen perfect in deze high-end setting.
De kabels zijn subliem gemonteerd en afgewerkt, met prachtige materialen en voor een zeer mooie prijs.
Ga vooral zo door, Jan !!

John

PERFECT!

5,0 rating
oktober 3, 2018

Heb twee sets XLR interlinks besteld type MGK226. Wilde eerst de lo Cap 55 bestellen, onder de indruk van de specificaties. Jan berichtte me dat deze coax type kabels niet gebalanceerd kunnen worden aangesloten, dus besloten tot de MGK226.
Nou, perfect voor mijn vintage Denon installatie. Ben niet zo van allerlei verhalen over vaagheden als ‘ruimer stereobeeld’, ‘beheerster hoog’, ‘beter bedwongen laag’, ‘mooier gebalanceerd midden’. Met de MGK226’s klinkt mijn muziek gewoon veel beter! Voor wie betaalbare interlinks zoekt waarvan de kwaliteit vergelijkbaar is met die van de hyper dure, heeft deze bij JKE HiFi gevonden! Niet aarzelen, gewoon doorpakken. Ook de communicatie met Jan verliep buitengewoon goed en vriendelijk. Dus kort gezegd: JKE HiFi is PERFECT!

GB

High-end bereikbaar

5,0 rating
september 30, 2018

Ik heb de bi-wire 4mm besteld. Wat een mooi afgewerkt product. Aangesloten op een hoogwaardige set en genieten geblazen. Ik hoef niet anders meer.

Michael

Goede kwaliteit voor weinig

5,0 rating
september 26, 2018

Ik vind het een uitdaging om zo’n prettig mogelijk hifi geluid met zo laag mogelijke kosten te realiseren (audiofiele perfectie interesseert mij niet, het moet aangenaam klinken). De warme klank van Denon in combinatie met 18 jaar oude luidsprekers van Nederlandse bodem (Xanadu). Na tegenvallende experimenten met interlinks van verschillend fabricaat via een tip bij Jan terecht gekomen. Ik verwachtte eigenlijk niet veel vanwege de prijs, maar met dit soort prijzen kun je nog wel eens een gokje wagen. En wat een fijne verbetering was dit! Urenlang genieten van albums of concerten zonder het vermoeiende wat ik bij veel andere interlinks heb ervaren. Mijn eerste JKE setje in 2013 aangeschaft en nu ik weer een (iets langer) setje nodig had wederom bij Jan aangeklopt. Absolute aanrader! En voor dit geld kun je je er geen buil aan vallen als het toch niet jouw geluidssmaak blijkt te zijn. Die vijf sterren zijn wat mij betreft absoluut verdiend!

Arjen

Bi-Wire luidsprekerkabels

5,0 rating
september 26, 2018

Eerst advies gevraagd welke kabels voor mij het beste zijn. De betreffende kabels besteld die binnen een paar dagen keurig werden bezorgd. Alles aangesloten en nu is het genieten geblazen. De kwaliteit van de afwerking is geweldig! Afgelopen zaterdag ( 22 september) bezocht ik de X-Fi show in Veldhoven. Kabels van vergelijkbare kwaliteit van de bekende producenten kosten minimaal het vijfvoudige.

Peter Almere

MGK226/Lo-Cap 55

5,0 rating
september 21, 2018

Net als de 2 personen voor mij al heel wat kabels uitgeprobeerd. Stond zo’n beetje op het punt om kabels van rond de €200,- aan te schaffen aangezien de goedkopere Van Den Hul, MIT etc. het gewoon net niet waren, beetje ‘scherp’ geluid, diepte….
Totdat ik een tip kreeg over de MGK226. Ach, voor die 4 tientjes kan je je geen buil vallen dus bestellen, is het niks dan is de schade te overzien. Tja…… Aangesloten en er nooit meer uit gehad. Naderhand nog een setje aangeschaft voor tussen de phono-pre en versterker. Geluid is in balans, laag is goed, er is diepte in het geluidsbeeld, gedetailleerd. Klaar. Af. Niet meer aankomen. Totdat…..
….. ik de Lo-Cap 55 op de website zag staan. Lange tijd getwijfeld en volgens Jan was het verschil klein. Toch recentelijk de knoop doorgehakt en een setje besteld. Nu is de MGK226 al erg goed en ben er erg tevreden mee maar deze slaat alles. Laag is strakker, nog meer details hoorbaar, zuiverder, cleaner geluid, muzikaler ? Heel was SACD en Hi-Res materiaal ertegenaan gegooid en elke keer wint de Lo-Cap. Deze kabel is, mits er erg goede apparatuur tussen zit, een klasse beter. Nu maar hopen dat Jan binnenkort niet nog een betere interlink op de markt brengt. 🙂

Jaap

XLR kabels

5,0 rating
augustus 29, 2018

Goede avond Jan,
Ik heb in de loop der jaren als heel wat kabels geprobeerd en aangeschaft, en heb dus wel wat ervaring hiermee. De kabels waren van Audioquest (2type”s), van den Hul ( diverse type’s waaronder MC Silver van weetikveel hoeveel guldens toen!) en een Siltech. Dus ik aan de slag met een kabel van 5 tientjes. Eerst keurig ingespeeld met mijn Purist Audio inspeel CD, en daarna luisteren!
Het eerste wat mij opviel was de enorme ruimtelijkheid en rust in het hoog; dit is veelbelovend! Wat eveneens opviel waren de details die ik volgens mij niet eerder had gehoord. Percussie werd met veel detail weergegeven. Bij de eerste CD van Maaike Ouboter stond haar stem echt in de kamer, en waren de teksten en stem makkelijk en duidelijk te volgen! Klein minpuntje (maar volgens mij onbelangrijk!) was de iets zachtere of rustiger laag weergave! Ook pittige orkeststukken (le Sacre bv) worden zeer muzikaal weergegeven met een duidelijke scheiding van de diverse instrumenten! Dus conclusie van en voor mij: een BEST BUY!!!, die voorlopig, maar waarschijnlijk mijn kabel blijft! En dat voor dat geld; kwaliteit heeft niets te maken met hoe duurder hoe beter! Zeker niet!

Tjeerd

Prima interlink

5,0 rating
augustus 27, 2018

De interlink MGK226 is vlot geleverd. Hij zit netjes vastgemaakt op een kartonnetje in een plastic zakje met een velletje documentatie erbij. De kabels zien er netjes uit met stevige locking connectoren. Verder geen poespas.
Snel aansluiten en dan… Wow, dit is een kabel die je doet verbazen! Ik heb kabels getest die tot 10x zo duur waren en slechts een enkele beviel me net zo goed als deze. Helder, veel dynamiek en uiterst gedetailleerd. Een blijvertje!
Er volgden dus nog meer interlinks, waarbij ook een gebalanceerd exemplaar. Met dezelfde uitmuntende kwaliteit.

Arno