Reviews

Schrijf uw review


RCA interlinks Lo-Cap 55: WOW!

Rated 5 out of 5
juni 3, 2024

Ik heb de RCA interlinks Lo-Cap 55 in 30 cm uitvoering besteld voor tussen mijn Marantz streamer en eindversterker: Het resultaat is verbluffend! Niet alleen het geluidsbeeld is groter, gedetailleerder en transparanter, maar ook de bas gaat nu verder door in het laag. Aanrader!

Arjan Schuurman

Verbijsterend!

Rated 5 out of 5
mei 30, 2024

Was wat sceptisch over de verhalen vwb balanced (XLR) annsluiting maar na het aansluiten van de JKE kabels tussen versterker en CD-speler viel mijn mond (en mijn oren!) open. Wat een verbetering. Veel gedetailleerder, ruimtelijker en ontzettend muzikaal met enorm veel details. Werkelijk verbluffend.
En dat voor een absoluut zeer redelijke prijs in vergelijking met de kostbare alternatieven. Heb altijd al een vraagteken gezet bij die absurde prijzen.
Niet nodig dus.
Ik ben zeer, zeer tevred3n.

Hans Nuberg

Kabels

Rated 5 out of 5
mei 30, 2024

Heb hier alle mijn interlink kabels en luidsprekerkabel weg alles is mooi afgewerkt. ziet er netjes uit. Ben er tevreden over.

Bart Bouma

XLR gebalanceerd

Rated 5 out of 5
mei 20, 2024

Mijn versterkers zijn nu gebalanceerd aangesloten, dit heeft ertoe geresulteerd naar een mooier geluidsbeeld, zeer goede kabels!

Fred Lode

Waar voor je geld.

Rated 5 out of 5
mei 14, 2024

Ik heb een setje gebalanceerde interconnect kabels besteld bij Jan. En zoals vorige keer was de service geweldig en de kwaliteit van de kabels idem dito. Een aanrader.

Robert

Nieuwe luidsprekerkabels!

Rated 5 out of 5
april 27, 2024

Ik was op zoek naar nieuwe luidsprekerkabels en kwam op Marktplaats een advertentie van JKE hifi tegen. Na eerst op de site te hebben gekeken een offerte gevraagd voor de levering van 2 x 3 meter single-wire 4mm. standaard kabel, afgemonteerd met locking banaanstekkers.
Nog dezelfde middag de offerte ontvangen en direct de bestelling gedaan,
Gisteren de kabels ontvangen. De kwaliteit straalt er van af! De kabels direct aangesloten op mijn Quad 99-set en de Dynaudio Contour 1.8 luidsprekers.
De oude kabels (Monster) dateert van 2000 en beviel goed maar ik ben blij dat ik nieuwe kabels heb besteld bij JKE. Je weet niet wat je hoort, muziek waar je al jaren naar hebt geluisterd klinkt nu heel anders. Het klinkt opener, zowel in het laag als in de hogere regionen.
Ik ben er erg blij mee, Jan.

Jan Brieffies

Vijf sterren voor de Lo-Cap 55 en de service van JKE hifi!

Rated 5 out of 5
april 8, 2024

Ik sluit me volledig aan bij alle vorige enthousiaste verhalen over de interlink kabels van JKE Hifi. Ik heb de interlink / interconnect Lo-Cap 55 besteld en de verbetering in geluidskwaliteit is fenomenaal. Het geluid is kraakhelder met veel detail, ook als het volume op zacht staat. De kabels zijn aangesloten op een Denon versterker en CD-speler en B&W boxen. Voor mij hebben deze kabels de beleving van muziek naar een hoger niveau getild. De kabels zien er mooi uit en zijn vakkundig gemaakt. Kortom, een aanrader voor iedere muziekliefhebber. Dank je Jan!

Olivier

Geen verkooppraatje, gewoon prima!

Rated 5 out of 5
maart 26, 2024

Ik heb in het verleden al eerder speakerkabels gekocht bij Jan van JKE. Ook dit keer weer uitstekend geholpen. Een prima prijs/kwaliteit-verhouding. En gelukkig geen wollig verkooppraatje met kabels voor duizenden Euro’s. Je oren zijn de beste maatstaf! Besteed je geld aan een goede installatie met kabels van JKE!

Fons de Bilde

Fantastische speaker kabel

Rated 5 out of 5
maart 18, 2024

Na een set testkabels van Jan te hebben geprobeerd, heb ik toch de Van Damme UP-LCOFC Hi-Fi luidsprekerkabel 2 x 4 mm2 besteld en ontvangen. De holle banaan stekkers zijn erg goed gemonteerd en het geheel ziet er fantastisch uit. Tevens had ik gevraagd om een stukje extra kabel erbij te leveren die ik heb gebruikt als nieuwe jumpers. Ik had 20 cm gevraagd, maar 30 cm gekregen. Jan had blijkbaar allang door dat 20 cm te kort was. En gelijk had hij. De 30 cm (2×15 cm) had ik zeker nodig mede doordat de dikte van de kabel iets minder kort te monteren is aan de terminals.
Qua geluid karakter hebben de kabels een gedetailleerde weergave met mooi laag. Geluid is open met een goed stereo effect. Alles net weer wat beter dan mijn oude kabels. Een mooi upgrade dus.
Paar jaar geleden had ik al een paar interlinks gekocht naar alle tevredenheid. Hoewel ik altijd erg sceptisch ben geweest over de kabelhype ben ik toen wel verrast dat er werkelijk een flink verschil in geluid bestaat tussen kabels, zeker met interlinks. De upgrade met de luidsprekerkabels is bij mij duidelijk minder (oude kabels waren dus ook al aardig goed), maar wel de moeite waard.

Gerrit

Prima kabels

Rated 5 out of 5
maart 12, 2024

Nieuwe luidsprekerkabels besteld omdat de oude vooral te lang, heel lomp en onhandig waren. Toch een beetje spannend want de oude voldeden op zich al jaren prima verder. Maar de nieuwe kabels van Jan stellen niet teleur! Geluid is minimaal net zo goed en eigenlijk gewoon beter. Had ik jaren eerder moeten doen.

Paul Versteeg

Fantastische kabels.

Rated 5 out of 5
maart 3, 2024

Gisteren zaterdag 2 maart weer een set interlinks gehaald plus luidsprekerkabel bij Jan Knol en buiten het feit dat het er netjes uitziet klinken deze kabels ook neutraal en open en vooral eerlijk en daar hou ik van.
Geen poeha,gewoon doen wat ze moeten doen.
Vriendelijke groet.
Klaas Oudes.

Klaas Oudes

Subwooferkabel en aanpassing luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
februari 11, 2024

Een aantal weken geleden een subwooferkabel voor mijn nieuwe REL sub besteld. Deze is weer perfect afgewerkt met mooie spades en keurige zwarte mantel.
Daarnaast heb ik mijn vorig jaar bij Jan aangeschafte bi-amp luidsprekerkabels aan laten passen, omdat de beenlengtes aan de versterkerzijde toch wat aan de korte kant waren, waardoor er teveel spanning op kwam te staan (eigen inschattingsfoutje). Jan heeft de benen verlengd en alles weer perfect afgewerkt. Ze zien er werkelijk weer als nieuw uit.
Kortom, wederom weer uiterst tevreden.

Hans Rovers

Van Damme UP-LCOFC Hi-Fi luidsprekerkabel 2 x 4 mm2 Ge-wel-dig!!

Rated 5 out of 5
februari 11, 2024

Ik heb hier al eerder een reviewtje gegeven over een interlink voor mijn oude Arcam-set, plus Tannoy Sensys DC2-luidsprekers. Dat was eind mei afgelopen jaar en die review was lovend…en daarin stelde ik, dat ik eventueel ook mijn Tannoy Reference made by van den Hul zou willen vervangen, na het grote verschil gehoord te hebben.
Die vervanging heeft inmiddels plaatsgevonden na eerst een leenkabelset van Jan te hebben uitgeprobeerd. Dat was een 2mm-versie bi-wire-van Damme en heb voor de 4 mm uiteindelijk gekozen. Het verschil met de Reference is behoorlijk, in positieve zin.
Ik heb er jarenlang met plezier naar geluisterd, maar nu heb ik ontdekt dat die kabel kleuring had in het laag, en bij sommige vocalen een scherp randje gaf. Dat is bij de van Damme verdwenen en de plaatsing en diepte is ronduit overweldigend, en dat bij een oude Arcam Alpha-set (eind jaren ’90) Ik kan soms subtiel slagwerk horen, ver van de luidsprekers af! Ook een slechtere of oudere opname valt meedogenloos door de mand…
Ik moet mede zeggen, dat de afwerking prachtig is, het oog krijgt ook wat! En dat de kabels heel soepel zijn en zich makkelijk laten aansluiten in een moeilijk toegankelijke locatie. Jan reageert vlot op mijn mails en de verzending en het inpakwerk is uitstekend geregeld. Dit is een bedrijf dat ECHT waar biedt voor betrekkelijk weinig geld, en wat mij betreft nog heel lang moet blijven bestaan! Nu denk ik er alweer over om de aansluitkabel van mijn draaitafel (een Dual 721) te vervangen voor een exemplaar made by Jan…alles op zunne tied…op zun Brabants gezegd!

Rob

Weer geweldig!

Rated 5 out of 5
februari 8, 2024

Moest langere kabels hebben en weer super geholpen. Weer een feestje om ze uit te pakken en aan te sluiten. Bedankt Jan!

Jeffry

Prachtige speakerkabels

Rated 5 out of 5
februari 7, 2024

Een aantal jaar geleden heb ik bij Jan een setje interlinks gekocht, die bevielen prima.
Deze keer heb ik een setje speakerkabels gekocht, ook deze bevallen prima.
Prachtig afgewerkt (ook belangrijk) en heel belangrijk een super mooi geluid.
En zoals altijd, prima communicatie met Jan voor advies en updates over de verzending.
Twijfel niet en bestel hier!

Peter vd K

RCA Phono

Rated 5 out of 5
februari 5, 2024

Vandaag mijn eerste kabel binnen gekregen van JKE. Heb de gok gewaagd om te kiezen voor ( zoals veel liefhebbers zouden zeggen) voor de goedkopere kabels te gaan…
En moet bekennen… de uitdrukking duur is beter klopt niet altijd 😉
Maar goed de kabel… een interlinkset van de Silver Serie Lo-Cap 55 afgemonteerd met SG203 RCA connectoren en een aarde kabeltje want tis voor platenspelertje.
Uitgepakt…. aangesloten…. en tsja wat zal ik zeggen….. wat een verschil, echt duidelijk hoorbaar. Wat een kabel al niet kan doen.
Goed bezig Jan en tot snel

frans

Ongekende service en goede kwaliteit

Rated 5 out of 5
januari 28, 2024

In 2013 ontdekte ik de webshop van Jan en toen heb ik 4 sets interlinks gekocht.
Nu 10 jaar later en een upgrade in de set met nieuwe speakers ook Speakerkabels laten maken.
Een geweldig mooie set Bi-Amping kabels maken de set compleet. Prijs kwaliteit is geweldig en op maat. Dus geen lelijke overlengtes die je in een kast moet proppen. Mooie banaan pluggen, en degelijke kabels.
Ik ben uitermate tevreden en zou iedereen deze kabels aanbevelen. Het zegt ook wel wat, dat ik in mijn mail archief heb gegraven om uit te zoeken waar ik mijn interlinks vandaan had.

Hessel

reparatie Kef iq3 speaker

Rated 5 out of 5
januari 18, 2024

mijn iq3 speaker bij Jan laten repareren. Speelt weer als een nieuwe!
Jan is erg vriendelijk en snel reagerend op vragen en meedenkend in probleem oplossing.
na advies van Jan meteen een setje kabels aangeschaft om mijn nieuwe cd-speler aan te sluiten. Klinkt als een ………!

Tino

Goede bi-wire kabel maakt toch echt verschil

Rated 5 out of 5
januari 13, 2024

Lang getwijfeld of ik m’n, weliswaar standaard maar redelijke Van Hull kabels, moest vervangen voor een bi-wire kabel. Op mijn installatie (B&W CM10s2 speakers met een Primare i22 versterker) heeft de JKE kabel echt een goed hoorbaar verschil gemaakt. Een meer open geluid en vooral een iets beter laag.
En dat tegen heel redelijke prijs.

Robin Konijn

Geweldige Bi-Amp kabels 2,5m

Rated 5 out of 5
januari 10, 2024

Nu inmiddels bijna twee jaar in bezit maar nog altijd super blij mee. Jan dacht heel fijn mee in welke kabels het beste past bij mijn set-up. De kabels zien er daarnaast ook geweldig gelikt uit. Mooie afwerking.

Roland

luidsprekerkabels bi-amp

Rated 5 out of 5
december 31, 2023

Ik heb luidsprekerkabels bi-amp besteld en ze zijn netjes afgewerkt en klinken uitstekend. Dit is al mijn tweede set die ik hier besteld heb. De eerste waren single wire luidsprekerkabels. Die zijn ook prima gemaakt. Bedankt voor de goede service en kwaliteit!

Aart

Bi-wire kabels

Rated 5 out of 5
december 20, 2023

Mijn nieuwe speakers klonken niet zo mooi als in de winkel. Op zoek naar verbetering van mijn bestaande luidsprekerkabels kwam ik op de website van JKE Hifi terecht. Mijn nieuwe bi-wire kabels klinken een stuk beter dan mijn oude! Helderder, mooier klankbeeld en gedetailleerder. De kabels zijn op maat gemaakt, en heel netjes afgewerkt. Ik kan ze alleen vergelijken met mijn oude basic kabels, maar wat een vooruitgang!
Bestellen was eveneens een plezierige ervaring. Snelle reactie en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Martijn Ehlers

prima kabels cinch mooi gemaakt

Rated 5 out of 5
december 11, 2023

ik kocht jaren geleden als een van de eerste een setje chinch kabels voor phono en doen het nog steeds prima voor weinig geld

richard de vreede

revisie van twee KEF Model One geluidsboxen

Rated 5 out of 5
december 10, 2023

Deskundig en uiterst vriendelijk.
Woensdag gebracht en zondag weer opgehaald.
Na bijna 30 jaar was het één en ander versleten en klonken de boxen erg mat en de plaatsing van geluid was volkomen zoek. Na de revisie klonken ze weer als nieuw!
Ik ben SUPER tevreden!

Gijsbert den Hollander

Van Damme luidsprekerkabel

Rated 5 out of 5
december 8, 2023

Door een gewijzigde opstelling van mijn hifi setup ging ik op zoek naar nieuwe luidsprekerkabels indachtig het motto hoe korter hoe beter. Een kortere signaalweg levert gewoon een betere geluidskwaliteit op. Ik wilde echter geen kapitalen uitgeven want dat is m.i. onnodig. Volgens mij is wat de Engelsen de “law of diminishing return“ noemen wel degelijk van toepassing in hifi. In de pro audio wereld zijn betaalbare kabels ruim voorhanden en is Van Damme een bekende naam met een goede reputatie. Onlangs heb ik daarom besloten om bij JKE Hifi 2x 2,5 mtr Van Damme UP-LCOFC kabel in 6 mm2 aan te schaffen geconfectioneerd met locking banaanpluggen. Jazeker, lekker dik voor de minste weerstand. Mijn OB luidsprekers met zo’n 86/87 dB rendement lusten graag een slokje en ze stellen een paar stevige ls-kabels wel op prijs.
De kabels voelen zwaar aan, er zit dan ook veel koper in verwerkt en bovendien koper van uitstekende kwaliteit.
De weergave is echt geweldig, vooral het sonore laag wordt zeer goed neergezet maar ook over het midden en hoog heb ik niets te klagen. Kleine details zijn goed waarneembaar. De kabel klinkt niet scherp of agressief maar heeft juist een beetje warmte en blijft daardoor goed luisterbaar gedurende langere muzieksessies, geen last van luistermoeheid dus. Zijn er betere kabels, vast wel maar deze Van Damme brengt alles wat ik van mijn muziek verwacht en dat voor ca. € 150,00 voor het paar. Ik ben nog in bezit van kabels van welbekende audiofiele kabelfabrikanten met veel hogere prijskaartjes die echt niet beter klinken dan mijn nieuwe kabels. Althans, ik hoor het verschil niet. Misschien dat je het kunt waarnemen wanneer je over een z.g. high end installatie beschikt maar dan nog zul je het over subtiele verschillen hebben. Ik geloof niet zo in recensies waarin gesproken wordt over dag en nacht verschillen tussen kabels.
Met dank aan JKE Hifi voor de snelle levering in deze drukke tijden en de geboden service en nu weer lekker genieten van muziek !

Ben van Baaren

Waarom (veel) meer betalen?

Rated 5 out of 5
december 7, 2023

Zoals altijd worden de kabels met veel zorg afgewerkt en zijn van onberispelijke kwaliteit.
De kabels van JKE Hifi zijn evenwaardig als veel duurdere kabels van gerenomeerde merken. En je kriigt een maatwerk- product.

Frank (België)

Niet verder zoeken!

Rated 5 out of 5
december 7, 2023

Omdat ik recent een nieuwe AMP (NAD C399) had gekocht. Volgde snel ook een set nieuwe luidsprekers (Dali Rubicon6). Toen begon de zoektocht naar een set kabels. En eerlijk is eerlijk, als je eenmaal de zoektocht gaat beginnen dan weet je als leek in de elektronica maar als genieter van zeer mooi geluid de bomen door het bos niet meer te vinden. Iedereen heeft wel een mening over “kwaliteitskabels”. Maar wat is dan een goede kabel, uiteindelijk kwam ik via marktplaats uit bij Jan.
In de eerste instantie scrolde ik ook over de advertentie heen omdat ik op zoek was naar een “veel te dure” merk kabel. Uiteindelijk na veel twijfelen heb ik de reviews gelezen op de website en Jan gebeld en gevraagd naar de mogelijkheden plus zijn visie op eventuele kabels voor mijn set.
Ik kan je zeggen, alle lof naar Jan. Want hij heeft precies uitgelegd welke kabel ik nodig zou hebben en waarom.
De “vrijblijvende” offerte volgde snel. en ik hoefde niet eens na te denken over de keuze. Deze was snel gemaakt. Een paar dagen later volgde een pakketje, waarvan ik dacht… Zitten er een steen in dit doosje? Maar dit bleek de set kabels te zijn! Netjes verpakt per paar en extra beschermd door het verpakkingsmateriaal met een duidelijk uitleg en garantiebewijs.
Eenmaal de speakers op de AMP met de kabels aangesloten (Set luidsprekerkabel bi-wire 4×4,0mm2 van 3 meter), resultaat: PUUR GENIETEN!
Wat een ontzettend mooi en helder geluid. En dat ik de kabels nu zie lopen, daar geef ik niets om want deze mogen gezien worden vind ik.
Top werk Jan!

Theo

RCA kabels voor Dual platenspeler

Rated 5 out of 5
december 5, 2023

JKE Hifi heeft fantastische op maat gemaakte kabels geleverd voor mijn Dual platenspeler. Geweldige communicatie, professioneel en redelijk geprijsd. Sterk aanbevolen!

Patrick

Vakwerk en kwaliteit

Rated 5 out of 5
december 2, 2023

Set luidsprekerkabel bi-wire 4×4,0mm2 van 3 meter lengte besteld. Na lang twijfelen tussen deze kabel of een veel duurdere merkkabel van o.a. Audioquest Rocket 33 of Viablue SC-4 toch besloten om bij Jan de kabels te bestellen. Kabels zijn netjes verpakt verstuurd. Ik was aangenaam verrast toen ik de doos opende. Je ziet dat alles gedaan is door een vakman en alles tot in de puntjes verzorgd is. Liefde voor het vak en voor de klanten. Heb de kabels net een uurtje geleden aangesloten en gelijk al hoorbaar verschil met mijn oude setje Wireworld Luna 8 kabels. Voor de prijs heel veel kwaliteit. Ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Het geld wat ik heb bespaard t.o.v. de veel duurdere kabels met dezelfde kwaliteit kan ik nu voor andere dingen uitgeven 🙂

Ricardo Groenewald

Revisie 25 jaar oude KEF Reference model One luidsprekers zeer de moeite waard.

Rated 5 out of 5
december 1, 2023

Bij toeval stuitte ik op Marktplaats op een advertentie van JKE waarin naast kabels op maat ook revisie van luidsprekers uit de KEF Reference serie van eind jaren 90 aangeboden werd. Per mail geïnformeerd naar de mogelijkheden en kosten. Zeer vlot en adequaat antwoord gekregen en een week later de luidsprekers langsgebracht. JKE heeft foamranden van de woofers vervangen, ferrofluïd van de tweeters vervangen en wisselfilter van nieuwe Elco’s voorzien.
Resultaat is geweldig: speakers klinken als nieuw en ik ben blij dat ik geen nieuwe speakers gekocht heb, voor een zelfde kwaliteit had ik vermoedelijk het 10-voudige of meer uit moeten geven.

Ralf

Prachtige balans en detaillering

Rated 5 out of 5
november 30, 2023

Onlangs een setje Lo-CAP 55 interlinks besteld om mijn oude kabels tussen CD en versterker te vervangen. Het resultaat overtreft mijn verwachtingen. Ik was enigszins sceptisch, hoeveel zou dat nou echt uitmaken? Maar tot mijn niet geringe verbazing bleek het kwaliteitsverschil zelfs duidelijk hoorbaar. In eerste instantie viel me op dat de lagere tonen beter doorgegeven worden, daarna werd duidelijk dat de JKE interlinks voor een goede balans en een helder, ruimtelijk en rustig beeld zorgen. Het effect was zo opmerkelijk dat ik een aantal keren van de nieuwe Lo-CAP 55 naar mijn oude van de Hul kabels wisselde om zeker te zijn dat geconcentreerd luisteren niet de oorzaak van het betere geluid was. Dat was het dus niet, de Lo-CAP 55 interlinks zijn gewoon heeel erg goede kabels.

Donald Heijkoop

Een werkelijk uitstekende interlink!

Rated 5 out of 5
november 14, 2023

Ik heb een paar dagen geleden een paar Lo-Cap 55 interlinks ontvangen en ben er erg blij mee.
Vooraf had ik nog wat twijfels voor wat betreft het heldere karakter van de interlinks waar ik in een aantal reviews over gelezen had: zou het allemaal niet net teveel worden in mijn installatie?
Maar niets van dat alles: vanaf het moment dat ik de interlinks aansloot tussen mijn voor- en eindversterker ben ik onder de indruk geraakt van het open, natuurlijke en transparante klanksignatuur van de interlinks en de rust die ze qua klank brengen.
.
De interlinks zijn naar mijn mening eerlijk en neutraal maar zijn in de verste verte niet schel en zijn ook absoluut niet vermoeiend om naar te luisteren.
Integendeel, dit zijn hele fijne en kwalitatief hoogwaardige interlinks die zich, ondanks hun relatief bescheiden prijs, met verve kunnen meten met de producten van de bekende fabrikanten.
In mijn geval hebben de Lo-Cap 55 interlinks een setje interlinks van Furutech vervangen waar ik een tijd lang met veel plezier naar heb geluisterd.
De Lo-Cap 55 interlinks gaan naar mijn mening echter net weer een stapje verder dan de Furutechs en iok beschouw ze als een mooie opwaardering van mijn installatie.
Absoluut van harte aanbevolen!

Rainer

Digitale (coax) interlink

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2023

Hi,
Paar weken geleden een digitale interlink besteld en ontvangen.
Bedrijven zoal JKE zijn wat mij betreft het bewijs dat ultra dure kabels van vele honderden tot zelfs vele duizenden Euro’s of Dollars (voor een setje interlinks) complete onzin zijn.
Dit bedrijf(je) levert kabels die kunnen rivaliseren met de grote jongens, qua prestaties, niet qua prijs echter!, hier krijg je nl. Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs 😀

Ad

Luidsprekerskabels en jumpers

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2023

Enorm tevreden over de service de kwaliteit van de kabels en de eerlijkheid heel gedetailleerd geluid die ik niet eerder hoorde waarvoor dank een echte aanrader en niet duur .

Viaene Philippe

Kers op de taart

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2023

Na aankoop van nieuwe speakers,in overleg met Jan ,4mm speakerkabels aangeschaft. Zien er als gewoonlijk prachtig uit en geven net dat ietsje extra dat van goed, uitstekend geluid maakt.

Arie

Hartstikke goed, daar kan geen dure kabel aan tippen!

Rated 5 out of 5
september 26, 2023

Bij JKE hifi een digitale kabel besteld van 1.5 meter met een Bnc en Rca aansluiting voor tussen de DVD en De Versterker
Het geluid is perfect digitaal Out (dvd) naar SpdiF (versterker)

Ronald

Xlr interlink

Rated 5 out of 5
september 20, 2023

Een xlr interlink besteld van 80cm.
Een tijdje laten inspelen
Om het kort te houden, de interlink speeld veel duurdere interlinks er met gemak uit
Als vergelijk een Accuphase Blue rca een NordOst reddawn. Meer ruimte en helderder. Gewoon top dus
Mvg hans

Hans meijer

Schitterende XLR kabels

Rated 5 out of 5
september 2, 2023

Vandaag na een wederom een goed advies van Jan , mijn setje XLR kabels binnengekregen.
Jan weet het altijd voor elkaar te krijgen , als je de kabels uit pakt het lijkt of ik weer een jongetje ben van 6 jaar die zijn cadeautje voor zijn verjaardag mag uit pakken .
Wederom weer keurig netjes verzorgd met beschrijving en specificatie over de kabels.
Voorheen bij Jan een subwoofer kabel laten maken voor mijn Rel R505 .
Deze had Jan ook met zoveel vakmanschap gemaakt , dat het voor mij als een paal boven water stond wederom kabels te bestellen bij Jan.
Het vakmanschap druipt van deze kabels af .Heb er daarom ook beeld bij dat Jan deze kabels in zijn werkkamer met passie in elkaar aan het solderen is.
Ik ga bij Jan nog een schitterende RCA kabel laten maken , en mijn speaker jumpers laten vervangen door de JKE exemplaren , zodat ik straks eenheid in mijn kabels krijgt.
Momenteel zitten de xlr kabels tussen mijn Marantz PM-11S3 en de Marantz NA-11S1 netwerkspeler ,klinken zeer gedetailleerd.
Jan bij deze weer hartelijk dank voor de mooie set kabels en de uitstekende service ,je zult me uiteraard weer snel horen voor mijn volgende bestelling.

Hans Philipp

Fijne rca kabel

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2023

De rca kabels vandaag binnen gekregen en gelijk mij Eversolo DMP-A6 aangesloten en het klonk gelijk fijn en ruimtelijk met genoeg bass. De kabels gaan beter klinken als ze ingebrand zijn En mooie documentatie bijgesloten over kabel en hoe je het moet aansluiten. Top kwaliteiten levering. Ga zo door?

Adam

Prima

Rated 5 out of 5
augustus 5, 2023

Paar weken geleden eerst interlinks besteld bij Jan. Deze week een set luidsprekerkabels om de upgrade van mijn stereoset af te ronden.
Geluidsbeleving is flink verbeterd. Meer details dan met het veredelde netsnoer en de standaard interlinks die je er meestal bijgeleverd krijgt. Jan gaf me ook de service door vooraf een aantal verschillende pluggen voor de terminals te sturen zodat ik ze op passendheid kon testen. Vervolgens werden de kabels snel geleverd. Met duidelijk advies voor gebruik en aansluiten.

Gert van Hengel

Luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
juni 23, 2023

Aan het gewicht (en dat geldt ook voor schrijver dezes) voel je doorgaans al of je met kwaliteit te maken hebt. Dit gaat niet alleen op voor mijn twee A47’s (als mono eindversterker) maar ook voor de luidsprekerkabels die ik vandaag van JKE binnenkreeg. De keurige doos was loodzwaar (dacht al dat ik iets verkeerds had gekregen) en dat gewicht werd veroorzaakt door de twee luidsprekerkabels (bi wiring) die werkelijk een lust voor het oog zijn. Prachtig gemaakt en van degelijke kwaliteit! Toen mijn A47’s met mijn recent op de kop getikte 800 D3’s de verbinding wilden zoeken zoals dat tegenwoordig heet, ging dat als een dolle. Wat, als een jekko! Prachtige kabels mijn set waardig. Alleen al door de zeer mooie kwaliteit ervan lijkt alles al mooier en transparanter te klinken. Tot zover het technische gedeelte.
Belangrijker is misschien nog het advies vooraf. Ik ben zeer goed, ter zake kundig, vriendelijk en snel geholpen (had wat vragen over spades versus pluggen). Bestelling werd ook snel gemaakt en snel verzonden. Weer even over dat maken: Ze zijn werkelijk prachtig. Keurig afgewerkt en dat tegen een zeer schappelijke prijs. Had het zelf niet mooier kunnen doen!
Kortom: Aanrader! Zelfs als u geen luidsprekerkabels nodig hebt raad ik u het aan om er zo nu en dan toch een paar te bestellen omdat bedrijven als JKE die echt vakwerk leveren nooit ten onder mogen gaan!

Dennis van der Wal

Lo-Cap 55 kabels voor Technics SL-1500C

Rated 5 out of 5
juni 23, 2023

Als je het doet, moet je het goed doen! Upgrade platenspeler met een goed element (Ortofon 2M Blue) en een muurplank (Pro-Ject Wallmount-It 5): daar horen super kabels bij. Na mijn eerdere goede ervaring met luidsprekerkabels van Jan nu de analoge Interlinks Lo-Cap 55 gekocht. Zeer scherp geprijsd, mooi afgewerkt en snel geleverd. Zoals geschreven op de site: ‘compromisloze prestaties. Twijfel niet, dit is het goede spul! Met recht een absolute topper.

Hans van Meurs

High End kabels voor een fractie van de prijs

Rated 5 out of 5
juni 16, 2023

Vandaag een setje Lo-Cap 55 kabels ontvangen en geïnstalleerd.
Bestelproces verliep erg soepel en na een erg korte wachttijd (nog geen twee dagen) kon ik ze al aansluiten.
De onberispelijke kwaliteit was al merkbaar voordat ik ze hoorde.
Wat. Een. Geluid.
Kortom; absolute topkwaliteit en een aanrader voor iedereen die zijn systeem wil upgraden.
Hartelijk dank Jan!

Eric

Kwaliteit voor een hele acceptabele prijs

Rated 5 out of 5
juni 14, 2023

Een set XLR kabels besteld. Het totale plaatje is verzorgd: contact, informatie, verzending en de niet te missen de kabel. Mooie solide opbouw met kwaliteits connectoren. Had al goede RCA’s maar dit is toch echt een upgrade.
Jan bedankt.

Björn Groenewald

Kwaliteit en topservice

Rated 5 out of 5
juni 7, 2023

Ik was op zoek naar goede kabels voor mijn nieuwe speakers. na veel onderzoek en de gelezen recensies de stap genomen en Jan gecontacteerd. Ik kreeg goede en eerlijk advies en heb kabels besteld. Ze zien er niet alleen heel goed gemaakt uit, ze klinken als een klok!
Dus niet aarzelen ! Vraag het aan jan 🙂

Boris

Super Jumpers

Rated 5 out of 5
juni 4, 2023

Nieuwe set Jumpers aangekocht voor mijn luidsprekers. Alsof er een grauwe laag vanaf ging. Meer diepte, detail, helder. Wat een verschil met de standaard verbinding.

Koos de Graaf

Jan Knol de vriendelijke ambachtelijke kabel man

Rated 5 out of 5
mei 26, 2023

Van de week Jan Knol gebeld , voor advies over een subwooferkabel 3 aderig met neutrik stekker voor mijn Rel R505 subje.
Terwijl ik mijn telefoontje pleegde met Jan , was hij net bezig met behangen , waar Jan speciaal een dagje voor had vrijgemaakt.
Dit was voor Jan geen enkel probleem hup de behangspulletjes even opzij schijven , en tijd vrij maken om al mijn vragen te beantwoorden dat noem ik nu echt tijd vrij maken voor je klanten.
Jan heeft mijn wens waargemaakt , en mij een schitterende subwoofer kabel toegestuurd.
Ik heb hem eerst geloof ik een half uur zitten bewonderen , dit is duidelijk een kabel die door iemand gemaakt is die echt nog passie heeft voor zijn vak .
Tevens heeft Jan mooie spades gemonteerd , met daarop stickertjes hoe ik de kabels aan moet sluiten op de speakerterminals.
Voor de zekerheid doet Jan er ook nog eens een kaartje bij voor de juiste aansluiting , hoe mooi wil je het krijgen .
Dus mensen zoek je net als ik mooie kabels welke dan ook voor je audio ed , dan raad ik ten zeerste de kabels van Jan aan .
En geloof me heb hoop kabels van de dure merken in mijn bezit gehad , maar deze zeer gunstig geprijsde kabels spannen voor mij de kroon , en dit zal ongetwijfeld niet mijn laatste kabel van Jan zijn .
Nogmaals hartelijk dank Jan voor het vriendelijke contact , en de paar meter ambachtelijk vakmanschap.

Hans Philipp

Van Damme UP-LCOFC Hi-Fi luidsprekerkabel 2 x 4 mm2 + set jumpers van dezelfde kabel

Rated 5 out of 5
mei 24, 2023

Via marktplaats op het spoor van Jan gekomen. Na een aantal jaren via een hoofdtelefoon +versterker te hebben geluisterd sinds kort een Rega Elex-R en een set B en W luidsprekers aangeschaft (ook wel eens fijn zonder oorwarmers te luisteren). De door mij gebruikte luidspreker kabels Cable Talk 3 bevielen best aardig..;….maar toch had ik het gevoel dat er meer uit de installatie te halen moest zijn. Het nodige na gezocht over de beschreven kabels op internet. De Van Damme Hi-fi kabels besteld bij Jan…alles keurig geregeld . Kabels zien er mooi afgewerkt uit. Na een tijdje spelen de standaard plaatjes van de bi-wiring van de B en W luidsprekers omgeruild voor een set jumpers van dezelfde kabel. De jumpers zijn zeker een verbetering t.o.v. de plaatjes.
Na een 6 weken geluisterd te hebben is mijn conclusie; een mooi neutraal geluid; weergave is erg natuurlijk; laag midden en hoog goed in verhouding …kortom niets meer te wensen eigenlijk. Nog een tip vervang bij aanschaf van een nieuwe versterker; cd speler etc. de standaard aanwezige zekering naar een audiofiele zekering van bv. Hifi-tuning. Tegen een gering bedrag een aanmerkelijke verbetering !

H.Tasma

B70040 Interlinks met SG203 connectors

Rated 5 out of 5
mei 21, 2023

Ik heb een oude set, te weten een Arcam 8R geïntegreerde versterker en Arcam 7SE CD-speler, aangesloten op Tannoy Sencys DC2 speakers. Dat zijn Dual Concentrics met de befaamde supertweeter gecombineerd. Was heel tevreden over het geluid, maar had toch de indruk dat er meer uit te halen viel. Dus dacht ik meteen aan het upgraden van de interlink tussen CD en versterker. Daar zat een volgens mij redelijk goede tussen, ooit aangeschaft bij Audiohome Eindhoven, maar een onbekend merk en type. Kwam via Marktplaats bij JKE terecht en gezien de prijzen waarom niet…was altijd vrij sceptisch over het effect van interlinks en speakerkabels, en de exorbitant hoge prijzen, maar daar ben ik echt van teruggekomen. Wat een geluid! In alle opzichten een enorme verbetering. Laag is gecontroleerder, stemmen nog natuurlijker en beter verstaanbaar, en het geluid komt iets meer los van de speakers. Er zijn de afgelopen dagen sinds ik de interlinks ontving al heel wat cd’s uit de kast gehaald. Hoor ook dingen die ik eerst niet hoorde…kortom, ik ben erg blij met de aanschaf! Misschien dat ik de speakerkabels ook ga vervangen, maar tot nu toe ben ik buitengewoon tevreden.

Rob

Top kwaliteit en service zonder weerga

Rated 5 out of 5
mei 7, 2023

Als trouwe klant, dit reeds sedert een 4 tal jaar, deze week weer het genoegen gehad om mijn high-end setup te mogen uitbreiden met 2 sets Silver Series Lo-Cap 55/ SG203 interlinks. Respectievelijk tussen de Rotel pré-amp en Cambridge phono trap met de Cayen buizen eindversterker.

Erik Balcaen

Bi-wire 4mm2 speaker kabel

Rated 5 out of 5
mei 5, 2023

Bij Jan een set bi-wire 4mm2 kabels aangeschaft. Contact gaat snel en Jan is erg open in zaken. Na akkoord in een week tijd alles keurig ontvangen. De oude supra kabels (single wire) vervangen voor de nieuwe bi-wire van Jan. Na een eerste luistersessie kom ik al snel tot de volgende conclusie. De soundstage is in zijn geheel verbeterd. En hoog en laag lijken nog beter gedefinieerd. Al met al nu al erg blij met de nieuwe kabels. Prijs / kwaliteit is bijzonder goed. Kabels zien er ook fantastisch uit. (Het oog wilt ook wat). Bij sommige reviews las ik dat na een bepaalde inspeeltijd het nog beter moet worden. Nou ik ben benieuwd. Jan bedankt en tot ziens. Ik zou het iedereen aanraden die zoekende is.

Henk

Echt een grote verbetering

Rated 5 out of 5
april 16, 2023

Een tijdje geleden de lo cap 55 interlink besteld voor tussen mijn voorversterker en buizen eindversterkers en nu een maandje beluisterd.
Wat een verbetering is dat zeg, veel meer details in de muziek en de muziek komt veel meer los van mijn speakers. Voorheen was het al echt genieten van mijn muziek, maar nu zijn er kippenvel momenten bijgekomen.
Jan dank voor deze super kabels en goede service, een vervolgbestelling voor tussen platenspeler/phono-voorversterker/voorversterker gaat zeker nog komen.

Paul

Van Damme speakerkabel gekocht en ben zeer tevreden AANRADER!!!!

Rated 5 out of 5
maart 31, 2023

voor het eerst een product gekocht bij JKE HIFI,
bestelling verliep snel en voorspoedig met nog een extra servicepuntje
bij het versturen. al met al een prettig contact!

René Elfers

Weer top

Rated 5 out of 5
maart 28, 2023

Enige tijd geleden heb ik 2 x 4 meter speaker kabels bij Jan besteld en naar alle tevredenheid aangesloten. Dat was na uitgebreid op internet. Ik heb daar eerder uitgebreid over geschreven.
Het was nu de beurt aan 2 korte interlinks van 40 en 50cm. Normaliter koop je van een ‘duur’ merk va. 75cm. Deze kabels zijn ook weer custom made.
Wat je krijgt zijn interlinks van hoge kwaliteit in geluid en qua bouw. Alleen al de verpakking is zo keurig verzorgd, op een kaart met elastiek gemonteerd, incl. label, kaartje en beschrijving van type kabel, alsmede hoe het beste aan te sluiten i.v.m. aarding. Dat allleen al laat zien met welke toewijding alles wordt gemaakt, is verzorgd en wordt verzonden. Jan maakt ze met passie en de wens de klant volledig tevreden te stellen. Als je alles beziet is de prijs/kaliteit onovertroffen. Kortom, ben je op zoek naar kwalitatieve kabels, maakt niet uit welke, dan moet je echt bij Jjan zijn. Ik hoop dat hij nog lang zijn producten levert. Dank Jan.

Harold Hoeffelman

Vakman Pur Sang

Rated 5 out of 5
maart 2, 2023

Mijn eerste kennismaking met JKE Hifi betreft mijn nieuwe bi-wire luidspreker kabels. Na enige in speeltijd, ontvouwde zich een open geluid met sprankelende mid-tonen. De zang mooi in het midden. Scheiding en samenspel tussen de instrumenten, uitstekend. Een heerlijk punch in de bas, zonder dat het rommelig wordt. De Bi-wire luidspreker kabels van JKE maakte gehakt van mijn oude luidspreker kabels, Den Hul Inspiration Hybrid /Tannoy Reference.
Ik heb gelijk de interlinks Model Lo-Cap 55 en Model B70040 gebalanceerde uitvoering erbij besteld. In combinatie met de Bi-wire kabels een behoorlijke upgrade en een genot om naar te luisteren.
Ik heb een tweede set Bi-wire kabels besteld voor de luidsprekers bij de TV. Als de paarden voorbij galopperen, dan lijkt het net of ze de woonkamer in denderen. Om bij het film kijken, het geluid voller te maken heb ik een sub-woofer gekocht, echter had ik geen passende kabel. In overleg met Jan, kon hij een sub-woofer kabel op maat maken. Hij heeft er echt werk van gemaakt om de juiste RJ9 connector te vinden. Inmiddels geniet ik dagelijks van het muzikale en imposante geluid tijdens het film kijken. Ik draai regelmatig een concert DVD, genot om naar de kijken en muzikaal helemaal top. Hier word ik heel erg blij van.
Voor mijn Chrome Audio(streaming), heb ik een passende kabel besteld, met mini-jack en twee tulp connectoren op 150cm. Helemaal tevreden mee.
Jan is een vakman pur sang, vriendelijk en meedenkend met passende oplossingen voor al je audio bekabeling vragen. De kwaliteit die hij levert is uitmuntend en niet te vergeten prima prijs voor een zeer goed product.

Karen

Niets te verbeteren

Rated 5 out of 5
februari 25, 2023

Snelle reactie, in oplossingen denken, gewoon 200% tevreden.
Jan is een leverancier van kwaliteit, is snel, komt afspraken na.
Een partner waar je op kunt bouwen!
Ik kan hem aanbevelen!

Willem Hegeman

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
februari 22, 2023

Contact tussen koper en verkoper is echt top. De kabels hebben een erg mooi uiterlijk en zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie details, er is echt overal aan gedacht. Ik ben een zeer tevreden klant

Rogier

Vriendelijke communicatie en Top luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
februari 12, 2023

Na enig zoekwerk op internet op de site van Jan terecht gekomen. Via goede communicatie met Jan over kabel en aansluitingen een set bestelt
Na ongeveer een week de kabels in huis en na aansluiten geluisterd. In eerste instantie kon ik nog niet echt een verschil horen maar na een paar weken werd het alleen maar beter. Het klinkt allemaal veel opener en vooral gedetailleerd in het midden en hoog, maar zeker het laag is ook heel goed bijvoorbeeld het nummer “The last ting i need van Davina Michelle zit een stukje laag in wat zo verschrikkelijk mooi is dat je denkt waar komt dat vandaan. Al met al zeer tevreden met de kabels en over de kwaliteit en contact met Jan , superieur werk
Alfons.

Alfons Steneker

Vriendelijk, deskundig en perfect geluid

Rated 5 out of 5
februari 10, 2023

Dankzij Jan kan ik weer genieten van muziek: een mooi timbre en stilte tussen de noten. Mijn installatie was prima maar de geleiding van het geluid via de kabels gebrekkig. Niet alleen heb ik nu prima kabels maar ook deskundig advies gekregen waarbij niet op de kosten werd gelet. Kortom: ik ben blij. Dankjewel Jan. Marguerite

Marguerite

Luidsprekerkabels van topkwaliteit

Rated 5 out of 5
februari 8, 2023

Ik heb single-wire kabels van 4 mm² besteld. Ze zien er niet alleen heel goed uit maar produceren vooral een geweldig geluid. Ik heb meteen na ontvangst van de set kabels mijn lievelingsplaten opgelegd (Pink Floyd “which you were here” en Miles Davis “kind of blue”). Details die voorheen niet of nauwelijks hoorbaar waren komen nu naar voor. Echt luisterplezier.
Jan geeft goed advies en is bovendien een heel vriendelijk man.

Robert

Eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk, klantgericht en meedenkend

Rated 5 out of 5
februari 5, 2023

Opnieuw heb ik gekozen voor audiokabels van JKE hifi van onze vriendelijke man Jan.
In mijn eerste review heb ik al mijn loftrompet voor Jan uitgestoken.
Ik had opnieuw audiokabels nodig voor mij recent aangeschafte minidisk en datrecorder.
Eerst maar eens contact opnemen met Jan en mijn vraag v.w.b. aansluiting aan aanwezige apparatuur uitgelegd.
Daarop heb ik een digitale interlink AES-EBU, een set interlink Silver Series Lo-Caps 55/SG203 en een set interlink B 70040 voorzien van XLR connectoren (gebalanceerd).
Jan beantwoord vrijwel direct een e-mail bericht en geeft een goed advies.
Een service wat je bij anderen niet snel ziet. Je merkt de bevlogenheid van Jan. Eenmaal de enveloppe met kabels ontvangen zie je de beschermde verpakking met de gebruiksinstructie.
Maar het gaat natuurlijk om het effect op het geluid.
De muziek van mijn dat-recorder en minidisc krijgt een open geluidsbeeld waarbij zowel de hoge midden en lage tonen in een goede balans komen.
De muziek komt echt bij je binnen. Een warmer geluid.
Jan heeft mij wederom met deze audiokabels zeer blij gemaakt.
Bedankt Jan en wellicht tot een volgend contact.

Chris Nijhuis

Mooie set lo-cap interlink kabels

Rated 5 out of 5
februari 4, 2023

Mooie set Lo-Cap interlink kabels besteld om mijn set compleet te maken. Had al Lo-Cap interlink en luidspreker kabels van JKE en ben er zeer tevreden over, zowel de afwerking als geluid.

Jac

Proffesionele service voor nette prijs

Rated 5 out of 5
januari 29, 2023

Na wat onderzoek op internet naar goede interlinks voor mijn platenspeler bij JKE terechtgekomen.
Geïnformeerd naar de mogelijkheden en direct keurig geholpen.
Na een weekje de kabels in de bus.
Zien er professioneel uit, maar klinken vooral uitstekend!
Bedankt!

Mattijs

Correcte prijzen, correcte service, correcte communicatie, hoogkwalitatief materiaal

Rated 5 out of 5
januari 28, 2023

Ik kocht nu twee sets digitale interlinks voor coax. Eerder kocht ik al een analoge interlink met 3mm-jack om een smartphone op mijn voorversterker te kunnen aansluiten.
Je koopt bij een particulier ambachtsman topmateriaal van de bovenste plank. Je geld gaat naar het product, en niet naar personeel of marketingdoeleinden. De communicatie geschiedt snel, eerlijk, vlot, correct, als vrienden onder elkaar. Wat kan je nog meer willen?

Paul D

Ik heb zowel de interlinks en luidsprekerkabels van de hoogste serie gekocht

Rated 5 out of 5
januari 27, 2023

Ik speel met Xanadus HRS70 speakers en mag wel zeggen een set van de beste buizenversterkers die ik me kan voorstellen dus wel gevoelig voor goede kwaliteit kabels.
Na enige uren inspelen, ik durf niet te zeggen hoeveel want heb dat niet bijgehouden maar niet meer dan zeg maar 20 uur is de klank echt geweldig. Een supermooie stage en de kabels laten alle aspecten van de muziek perfect horen. Heb echt hele dure kabels gehad maar wilde dit eens proberen. Eerlijk, ze gaan er ook niet meer af.
ik zou niet weten waarom ik duurdere kabels zou moeten nemen. Ze klinken geweldig. Zelfs mijn vrouw die wel extreem kritisch is qua geluid vind het geluid echt fenomenaal en zit samen met mij uren te genieten van de muziek.
Heel veel dank voor de sublieme kabels Jan.

Raymond

Cat 7 kabels

Rated 5 out of 5
januari 25, 2023

Zeer tevreden Top kwaliteit voor een hele goede prijs en snel geleverd .

Rinus ooms

Super service en prachtige producten.

Rated 5 out of 5
januari 23, 2023

Heel blij dat ik hier mijn luidsprekerkabels heb besteld. Wat een top kwaliteit. Echt heel mooi neutraal geluid. Verder vind ik het nog moeilijk om de goede termen te vinden in het geluidsbeeld, maar ik ben gewoon erg tevreden. Wat opvalt is de kwaliteit als je de kabels beet pakt. Met super veel aandacht gemaakt. Ook heel mooi verpakt en het contact via de mail kon niet beter. Aanrader.

Jorrit Jansen

Gewoon erg goede interlinks, super.

Rated 5 out of 5
januari 19, 2023

Na een paar jaar geleden luidsprekerkabels bij Jan te hebben aangeschaft, nu de interlinks B70040. Goed opgemeten, want op maat gemaakt moet zeker niet te lang, maar al helemaal niet te kort.
Binnen één week gemaakt en geleverd door Jan. De kwaliteit is erg goed (en gelukkig had ik goed gemeten :-)). Hier ga ik nog jaren lang plezier van beleven.

Peter Lukassen

Next level luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
januari 17, 2023

Tsja, wat kan je nog meer zeggen dan dat de kabels het luistergenot nog verder verhogen en bijzonder mooi zijn afgewerkt?

Martien Ravestijn

Bi-amp kabel voldoet volledig aan verwachting.

Rated 5 out of 5
januari 16, 2023

Ik wilde mijn losse luidsprekerkabels vervangen door een echte Bi-amp kabel met bananen stekers en heb deze bij JKE Hifi besteld. De kabels zijn vrij snel gemaakt en geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ze zien er professioneel uit en ik heb de indruk dat ook het geluidsbeeld verbeterd is.

Wil

Mooie kabel met een goede kwaliteits/prijsverhouding

Rated 4 out of 5
januari 14, 2023

Voor het bestellen van de gewenste kabel uiteraard eerst enkele reviews gelezen en ben volledig verrast door de vakkundige en klantvriendelijke houding van de verkoper.
De luidsprekerkabels zien er mooi en strak uit. Voor iemand die op zoek is naar een goede
kabel binnen deze prijsrange zal niet teleurgesteld worden.

RHe

Top product: afwerking , en geluidtechnisch.

Rated 5 out of 5
januari 3, 2023

Ik had eerst op de site , reviews gelezen , van diverse tevreden klanten , dus 2 paar subwoofer kabels besteld , en een rel subwoofer kabel , verbeterde versie , van wat Rel normaal levert , een paar offerte,s naar Jan Knol van JKE Hifi gestuurd , hij reageert snel , is vriendelijk, en denkt met je mee , en de prijzen vallen wel mee , voor dit mooie vakwerk, na wat dagen inspelen , wordt het geluid steeds beter , de kabels zijn een doorgeefluik van de reproductie van het origineel , Van Damme en Canare, waarom duizende euro,s uitgeven in deze dure tijd , betaalbaar is niet altijd duurkoop en gewoon goed . Sterk aanbevolen.

Michael Curth

3e maal topartikel en snel geholpen

Rated 5 out of 5
december 30, 2022

Mijn 3e bestelling bij Jan. Ditmaal nog een set audiokabels bijbesteld, na een set jumpers.
De kwaliteit is wederom geweldig en ook het bezorgen via DPD gaat supergoed, accuraat en snel.
Dankjewel Jan! Fijne jaarwisseling en tot de volgende!

Hugo

UItstekende kwaliteit Bi-Wire speakerkabels

Rated 5 out of 5
december 29, 2022

Prachtoge en degelijke Biwire kables ontvangen na snel en deskundig overleg. Heel erg bedankt!

Pieter Huizenga

Top kwaliteit kabels custom made door een geweldige zeer deskundige persoone

Rated 5 out of 5
december 27, 2022

In mijn review noem ik geen merknamen of winkels en wil louter en alleen mijn positieve ervaringen delen voor mijn fantastische koop bij Jan voor een set top speakerkabels, geheel custom made voor een zeer goede prijs.
Eerst even de aanloop.
Ik heb na een perode van HiFi stilte mij weer een high end stereo gegund, gekocht bij een fantastische zaak met deskundige medewerkers in mijn Woonplaats. De eigenaar ken ik al jaren en hij weet wat ik wil (mijn streven) en uiteindelijk een set (merk) gekocht die ik altijd al wenste. Ik weet ook dat goede speakerkabels iets is waar je bij zo’n set niet op moet besparen. Deze zouden aardig wat gaan kosten. Het is duidelijk dat het altijd nog beter kan en gegeven de kwaliteit en eenmaal op een punt aangekomen je voor nog iets meer kwaliteit extra veel geld kwijt bent. Ik had tijd nodig om deze laatste keuze en dito uitgaven te maken.
In de tussentijd heb ik wel van een bekend speakermerk een goede, zelfs zeer voordelige kabel gekocht. Alles speelde mooi. Echter, na een aantal dagen misste ik toch de sound die deze set normaliter kan produceren. Ik dacht toch maar direct een betere set kabels kopen, maar welke? Een bekend top merk kan ik altijd nog kopen, maar deze kosten kwamen mij nu niet uit.
Dus ik ben mij een week eerst weer diep in goede kabels gaan verdiepen, zowel technisch als qua muzikaliteit. Ik heb een electrotechnische achtergrond en zo op diverse sites en fora gelezen van ondermeer audiofielen met het zelfde stereo merk, de zin en onzin van zaken en ook de persoonlijke beleving van lieden proberen te doorgronden. Immers ik kon niets objectiefs zelf vergelijken. Ik moet op ervaringen van anderen en mijn intuïtie uitgaan. Uiteindelijk kwam ik op drie keuzen. Met een bekend merk had ik al ervaring in een eerdere HIFi set, echter die kabel was niet meer te krijgen en zou ik naar de vervanger kunnen gaan. Iets hield mij tegen, ondat er ook diverse audiofielen kritiek hadden en anderen er weer zeer over te spreken waren. Ja, zo gaat dat op fora. Maar een ander merk kwam ettelijke malen langs die mijn aandacht trok, ook omdat er unaniem positieve ervaringen waren en ook de BBC dit merk al jaren gebruikt, zij het een ander type, evenzo vele studio’s, die ook lange afstanden moeten overbruggen. Maar waar kon ik de kabel kopen en okay, deze zou ook nog eens relatief voordelig zijn in de kosten, maar hoeveel. Ik zag alleen informatie op Engelse en Amerikaanse sites.
Gelijktijdig zag ik op Marktplaats de aanbiedingen van JKE HiFi. Ik dacht, ik ga even navragen wat die aangeprezen top kabels zijn. Ik kreeg direct antwoord van Jan. Ik vroeg van welk merk de kabel was. Of het toeval was of niet, het was de kabel, waarin ik mijn interesse met name had getoond en ook wilde hebben. Het bleek ook inderdaad betaalbaar. Het heeft zo moeten zijn dacht ik. Tegelijk kreeg ik een offerte en het was bingo. Ik zei deal en maakte gelijk het bedrag over. Jan heeft de 2 kabels geheel op maat gemaakt met kwalitatieve banaanstekkers. Niet even gemonteerd, nee keurig professioneel als of het in een geheel gesmeden is. De prijs was zoals gezegd, zeer aantrekkelijk en ik dacht mocht de kabel later blijken niet te zijn wat ik mij er van voorgesteld had, dan nog geen man over boord. Ik stond volledig achter mijn keuze en u weet dat op een high end stereo set alles zeer kritisch is en dus ook goed hoorbaar.
Keurig verpakt, na ik meen een 2 dagen later heb ik het pakket ontvangen, direct uitgepakt en ook direct gemonteerd. Ik zet mijn set aan en viel van mijn stoel. Wat een verschil en wat een mooi geluid, transparant, geheel in balans in het laag, midden en hoog en vol dynamiek. Dit was wat ik misste met mijn vorige set kabels en eerlijk is eerlijk alle waar naar zijn geld. Het was ook appels met peren vergelijken, alhoewel deze kabel relatief gezien niet veel duurder was/is. Hoe kan een set kabels zo bepalend zijn.
Inmiddels zijn er een paar weken voorbij en ben ik druk aan het inspelen, overigens ook de nieuwe versterker, interlinks dus alles tegelijk. Het wordt met de dag mooier en ik heb geen moment spijt van deze speakerkabel en ben blij dat ik JKE HiFi gevonden heb. Ook is mij vanaf het eerste contact duidelijk geworden, dat Jan dit werk doet uit pure passie en tevreden klanten hem extra motiveren. Voor hem staan niet de centen en snelle verkoop voorop. Hij beantwoordt alle vragen direct en neemt de tijd voor uitleg en antwoorden. Uiteraard moet hij er zijn boterham ook mee kunnen verdienen, maar dan met producten met een hoge kwaliteit/prijs verhouding.
Ik kan een ieder JKE HiFi aanbevelen of het voor een betaalbare hoogwaardige interlink of speaker kabel gaat en/of het voor een voordelige hifi set gaat, of zelfs voor een dure stereo set. Ik hoop dat ik aspirant kopers met dit verhaal ook kan overtuigen en als laatste wil ik Jan nog heel veel succes toewensen in zijn werk met nog heel veel nieuwe tevreden klanten.
M.vr.gr.
Harold

Harold Hoeffelman

Ambachtelijk top handwerk en geweldig snelle communicatie en handelen

Rated 5 out of 5
december 21, 2022

Jan Knol doet wat hij moet doen: topwerk en topkwaliteit leveren en prettige communicatie. Wat een vakman.

Hugo

Uitstekende kabels en zeer prettige en persoonlijke service

Rated 5 out of 5
december 17, 2022

Na aanschaf van een netwerkspeler, deze eerst aangesloten met een paar “bouwmarktstekkers’ die ik nog had liggen.
Vervolgens opzoek gegaan naar mooie Van den Hul interlinks, waar ik een goeie ervaring mee had tussen cd speler en versterker.
Tijdens de zoektocht verschillende keren langs de advertenties van JKE gekomen.
Na al de lovende beoordelingen gelezen te hebben, de keuze gemaakt om de interlinks en netwerkkabel door Jan te laten maken.
Zeer vlot en prettig contact en afstemming gehad met Jan.
De levering was ook al met een paar dagen, een aantal keurige kabels in ontvangst genomen.
Geweldige weergave over de speakers, zonder deze te kleuren.
Voor de luisteraar is de luisterplek minder kritisch geworden, de overgang van ‘ideale plek’ is veel minder/beter geworden.
De muziekweergave is meer 3D, is denk ik de beste omschrijving.
Zeer tevreden klant hier!
TZT wil ik mijn Van den Hul interlinks ook gaan vervangen voor die van Jan, nu al zin in!
; )

Jan

Super tevreden met de aankoop, top!

Rated 5 out of 5
december 11, 2022

Ik heb afgelopen september een extra Primare eindversterker aangeschaft om te gaan bi-ampen. Nu stond ik voor de keuze om mijn huidige Audioquest Rocket 88 ls-kabels, waar ik overigens uitermate tevreden over was, om te laten bouwen naar bi-amp of de kabels te vervangen door nieuwe. Uiteindelijk de keuze gemaakt, na eerdere goede ervaringen met JKE om nieuwe bi-amp kabels aan te schaffen en meteen 2 paar identieke gebalanceerde interlinks te nemen voor de eindversterkers. Alles bij elkaar nog geen moment spijt van gehad. Het contact met Jan Knol was duidelijk en vlot en de kabels zijn prachtig afgewerkt. De sound is ook erg goed en eerlijk gezegd mis ik absoluut niets t.o.v. de Audioquest en die zijn toch een stuk duurder. Al met al super blij met mijn aankoop en ik kan JKE bij iedereen van harte aanbevelen.

Hans Rovers

Mooie en erg goede kabels

Rated 5 out of 5
december 9, 2022

Onlangs 3 set interlinks gehaald
Optische erg mooi , geluid fris en helder.
Hoop dat dhr Knol dit nog lang blijft doen voor ons.

Gert-Jan

Eindelijk de grote stap genomen naar een goede speakerkabel!!!

Rated 5 out of 5
december 2, 2022

Na vele jaren besloten een hifi-speakerkabel aan te schaffen. En zeer tevreden. Het verschil hoor je echt ! En de kabel ziet er ook mooi en degelijk uit. Dit is een echte upgrade!
En bedankt voor de snelle levering.

Jan

Mooie en degelijke digitale interlink. Zéér sympathiek geprijsd. Goed en snel advies, snelle levering. TOP !!!

Rated 5 out of 5
november 27, 2022

Na aanschaf van een nieuwe audioset begin november had ik een paar (nieuwe) XLR-interlinks nodig. Ik kwam uit bij Jan Knol van JKE. De reviews overtuigden en Jans kabels daarna ook. Echter…. een heel stuk sneller dan laatst ingeschat heb ik mijn de aan m’n nieuwe Cambridge Audio gekoppelde 25 jaar oude Marantz CD-speler moeten vervangen. De CD-lade ging plots muiten en da’s lastig laden en lossen. Ervoor in de plaats kwam het bij de CA-set passende CXC V2 CD-loopwerk die enkel digitale signalen verzendt. Hiervoor gewenst was een coaxiale kabel die door Jan op gewenste lengte is gemaakt en voorzien van de door hem geadviseerde SG203 locking connectoren. Na afstemming van het product en betaling, had ik 4 dagen later de maatgemaakte kabel in huis. Na koppeling van de nieuwe aanwinsten luister ik met een tevreden gevoel naar m’n CD-collectie. Omdat mijn hele set-up -speakers uitgezonderd- compleet vervangen is, kan ik geen objectieve beoordeling geven ten aanzien van eventuele verschillen, maar ik durf te stellen dat de kabel van Jan zeker bijdragen aan de ‘glans’ van het geluid. Zeker gezien de kosten ervan in vergelijk tot de prijzen van algemeen aangeboden ‘high end’ producten. Niet langer zoeken, kabels bij Jan boeken! 😉

Herwin Lubbers

Super!

Rated 5 out of 5
november 24, 2022

Kabels besteld voor nog beter luisterplezier. Fijn & vlotte communicatie. Snelle service, kwaliteitspul! Aanrader voor iedereen.

Paula Piera

Interlinks met haakse connectoren

Rated 5 out of 5
november 19, 2022

Aanvraag gedaan voor 2 sets interlinks met haakse connectoren voor mijn New Horizon platenspeler .
Prima communicatie en snelle levering .
Super kwaliteit interlinks voor een betaalbare prijs !
Dus uitermate tevreden klant !

B.Pot

Interlinks met haakse connectoren

Rated 5 out of 5
november 19, 2022

Aanvraag gedaan voor 2 interlinks sets voor mijn Horizon platenspeler .
Of deze ook geleverd konden worden met haakse connectoren .
Snelle reactie en prima communicatie !
4 dagen later in huis.
Super kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs !

B.Pot

Hoofdtelefoon kabel

Rated 5 out of 5
november 17, 2022

Ik was niet blij met de standaard kabels die bij mijn nieuwe AKG hoofdtelefoon werden geleverd. Eén stijve krulkabel en een lang, net zo stijf ding, van 3 meter. Na een goede ervaring met interlinks van JKE heb ik Jan gevraagd of hij een nieuwe kabel voor mij op maat kon maken. Uiteraard was dit geen probleem en heb ik nu een kabel van 1,5 meter met een haakse 6,3 mm jack en een mini-XLR aansluiting, werkt perfect en helemaal naar wens.
Ik ben er blij mee, bedankt Jan

Just

JKE bekabeling

Rated 5 out of 5
november 16, 2022

Gewoon een effectieve bekabeling… Heb de XLR en een RCA versie van de Belden 70040 en ze doen wat ze moeten doen: het signaal onvoorwaardelijk doorgeven van A naar B.
Heb deze interlinks kunnen vergelijken met duurdere kabels en hoor geen verschil (tussen de oren misschien) De kabels van Jan Knol zijn een aanrader!!

Saïd Biezemans

Weer schot in de roos!

Rated 5 out of 5
november 14, 2022

Nadat ik bijna een jaar geleden bij JKE prachtige speakerkabels geleverd heb gekregen, ditmaal een interlink kabel gekocht speciaal voor draaitafels met MM elementen. De kabelcapaciteit (in pF) is namelijk zeer laag. Wederom is er weer een prachtig kwaliteitsproduct geleverd! En dat voor een prijs waar geen van de grotere merken aan kan tippen! Mijn vinyl klinkt nog beter nu.

Jan Peter Moree

Super luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
november 7, 2022

Eind mei heb ik bi-amp kabels besteld voor de Front speakers en een bi-wire voor de Center speaker. Ik heb gekozen voor de locking banaanstekkers. Het is al veel genoemd: ‘dit is kwaliteit’. Je merkt aan alles dat er een vakman aan het werk is geweest. Degelijk, robuust en neutraal klinkend. Vergeet AudioQuest en andere dure ‘toppers’. Deze kabels moet je hebben. Na een half jaar luisteren ben ik nog steeds heel blij met de aankoop. Binnen een week op bestelling geleverd en alles correct afgehandeld. Klasse Jan!

Hans van Meurs

Rel high level subwooferkabel

Rated 5 out of 5
november 7, 2022

Zoals ik inmiddels gewoon ben is ook deze kabel perfect afgewerkt. Ik heb inmiddels luidsprekerkabels, een locap interlink en nu deze subwooferkabel van Jan dus dat zegt genoeg.

Gerke Ros

Simpel gezegd: waar voor je geld! De reviews zeggen niets teveel. Terecht 5 sterren!

Rated 5 out of 5
november 5, 2022

Na aankoop van een Cambridge Audio CXA81 en CXN V2 wilde ik het advies van CA opvolgen door deze te koppelen met gebalanceerde interlinks. Tijdens de zoektocht door de ‘Jungle des Aanbods’ met kostprijzen van euro’s tot astronimische hoogtes bracht een Marktplaats mijn bij JKE. De reviews hebben mij overtuigd tot de aanschaf van een paar XLR-interlinks. Ook had in een Cat7 netwerkkabel nodig. Ik had de CA-set na ontvangst gekoppeld met Van den Hul MK II RCA’s die ik de CD-speler afgenomen had… De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat deze de eerst dagen na aankoop van de CA-set prima werk leverden. De kabels zien er -zoals de reviews zeggen- OERRRR-DEGELIJK uit. Dat geldt voor de XLR alsook voor de direct bijbestelde newerkkabel. Die maken direct al een onverslijtbare indruk. Na installatie van de JKE-interlinks heb ik de kabels echt diverse keren moeten wisselen, om echt waar te nemen, waar het verschil zat. Dat ik helaas sinds 2020 een hele forse vorm van tinnitus heb, hielp voorwaar niet mee in die beoordeling. Evenals het feit dat ik telkens op kop achter de hele opstelling moest. Acrobatiek is niet m’n ding. Mijn scherpe gehoor van weleer wordt sinds 2 jaar helaas ernstig verstoord. Vooral in het hoge gebied door een harde piep in mijn hoofd. Desondanks is het gehoor zelf niet slechter dan normaal (voor m’n leeftijd; getest en met afgekaderde aandoening). Ik heb weet ik heel erg baat bij goed geluid dat voor mij in balans is. En da’s spannend kan ik zeggen… Uiteindelijk heb ik, toch eigenwijs testend, vastgesteld dat er zeker kwaliteitswinst is behaald met de JKE kabels. Dat zit ‘m in een vollere bas, die gelukkig direct ook weer natuurlijker overkomt. Zelf ben ik niet direct zo van een volle bas, liever wat strakker en kort, maar ik na een paar dagjes draaien vind ik ‘m nu wel veel lekkerder dan voorheen uit m’n gerefoamde Infinty Kappa 6.2i’s rollen. Ook zit er meer ‘breedte’ in het geluid, dan met de Van de Hul kabels. (Is dat de veelgenoemde plaatsing en detail van en in instrumenten?) Nu kan ik een heel audiotechnisch verhaal gaan houden dat interessanter klinkt dan het is, maar ik heb uiteindelijk te maken met 4 factoren tegelijk: 1) een gloednieuw installatie, 2) andere interlinks (van RCA naar XLR), 3) die shit- tinnitus en 4) de gewenning aan alles. Oh ja… en 5) het hele spul moet -wat men zegt- nog inspelen. Mijn eenvoudige eindconclusie is: JKE levert gewoon ‘Waar voor je geld’. Er wordt hier vakmanschap bedreven -volgens mij- en dat met veel liefde! Als je net als ik dreigt te verzuipen in het drijfzand van aanbod en prijs… vraag Jan !!! De bestelling voor een volgende uitbreiding/update/vervanging van oud spul gaat weer naar JKE. Dus hartelijk dank voor de goeie en mooie
kabels.

Herwin Lubbers

VLOTTE LEVERING

Rated 5 out of 5
oktober 28, 2022

De RCA interlinks zijn op maat gemaakt, met de gevraagde connectors. Zéér professioneel
afgewerkt. Zeker een pluim voor JKE. Betaalbaar en zeker zo goed als kabels die meer dan het dubbele kosten.

Swennen Raymond

Subwoofer kabel

Rated 5 out of 5
oktober 21, 2022

De kabel is snel geleverd. Precies zoals verwacht en hij klinkt …… niet. Zoals het hoort.
Prachtige kwaliteit voor een zeer redelijk bedrag. Aan te raden dus.
Peter.

Peter van der Maas

Lo-Cap interlink

Rated 5 out of 5
oktober 3, 2022

Met een klein beetje vertraging de bestelde Lo-Cap interlinks ontvangen. Al bij het openen van het pakketje viel die brouwkwaliteit van de interlinks op. Direct maar even uitproberen. De referenties zijn lovend, dus ben benieuwd of ik me daarin herken. Heb al heel wat interlinks uitgeprobeerd. Ik kan kort zijn, het is ongelooflijk hoe goed dit klinkt. Veel meer dynamiek, plaatsing en rust maar ook een prachtig muzikaal laag in combinatie met een sprankelend midrange en hoog. Echt een grote verbetering en een genot om naar te luisteren. Aanrader!

Wim - Hengelo

Low cap 55 + digi interlink

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2022

Al heel lang op zoek naar betaalbare interlinks in het dure audio landschap. Iet wat sceptisch heb ik een low cap 55 interlink en een digitale interlink besteld bij JKE. Wat mij overhaalde was de presentatie en heldere uitleg op de website. Toen ik gistermiddag de interlinks mocht ontvangen, viel ik van mijn stoel van de geleverde kwaliteit versus wat ik betaald heb. Ongekend mooi afgewerkte interlinks. Met zorg verpakt voorzien van duidelijke beschrijving en op datum afgestempeld voor de 5 jaar garantie die je krijgt.
Ze spelen ook nog eens perfect !! Wat een TOP produkt ! Bedankt Jan !!

Raymond, Roosendaal

Waarde voor je geld!!!

Rated 5 out of 5
september 29, 2022

Ik ben zeer tevreden met m’n keuze voor de bi-wire 4*4.0 luidsprekerkabel van JKE!
Deze vormen een prima huwelijk met m’n Rotel versterker en Monitor Audio Silver 300 speakers.
Het klankbeeld is duidelijk warmer en met meer diepgang t.o.v. de Supra Ronda kabel die ik voorheen gebruikte.
En de afwerking van de kabel is TOP!
Bedankt voor de goede service, JKE!

Patrick Van Bogaert

Model Low-Cap 55

Rated 5 out of 5
september 23, 2022

Enige tijd geleden deze prachtige kabels mogen ontvangen van Jan Knol.
Inmiddels ruim ingespeeld en tot op heden zeer tevreden met deze aankoop.
‘t Is gewoon een feit…..deze kabels zijn zeer de moeite waard om aan te schaffen.
Een lust voor het oor en een dikke knipoog naar de afwerking van de kabels.
In alle opzichten zeer verrassend voor deze prijsklasse.
Nogmaals mijn hartelijke dank voor deze aanwinst Jan!

J.Wilkens

Lo Cap interlink

Rated 5 out of 5
september 23, 2022

Na bestelling vlot ontvangen. Geplaatst tussen mijn Primare CD speler en Accuphase versterker. Belachelijk goede kabel voor weinig geld. Nu speel ik ook met luidsprekerkabels van Jan dus ik verwachtte kwaliteit en ik ben daarin niet teleurgesteld.
Aanbevelenswaardig.

Gerke Ros

Be-wire speakerkabel

Rated 5 out of 5
augustus 30, 2022

Na uitgebreide duidelijke uitleg van Jan de gewenste kabel genomen voor mijn Tannoy’s. Het verschil is vergeleken met mijn vorige Supra ply’s op alle fronten meer diepgang, dus ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Fred Lode

kwaliteit en service voor een zeer nette prijs / lo-cap55 interlink en B70040 interlink

Rated 5 out of 5
augustus 21, 2022

Via wat zoekwerk naar kwaliteitskabels terecht gekomen bij JKE Hifi. Spullen besteld op de website en na het supersnel ontvangen van offerte de bestelling doorgezet met betaling.
Afwikkeling: zeer snel en correct. Top werk !!!
Het vervolg is het aansluiten van de kabels, ofwel hetgeen waar het uiteindelijk om draait : Aansluiten, Luisteren en Ervaren…….. WOW…., WAT EEN VERSCHIL, en met recht met hoofdletters. Nu waren de interlinks welke ik in gebruik had wel van behoorlijk discutabele kwaliteit, maar ik had ook enige scepsis over de verbetering die het zou opleveren, maar dit overtreft alle verwachtingen. Super kabel, met nette en goede connectoren op zeer correcte wijze vervaardigd, aantrekkelijk geprijsd, verzending en afwikkeling ook zeer content mee. Prijs/kwaliteit : EEN AANRADER.

paul van der wurff

Geweldige interlinks

Rated 5 out of 5
augustus 15, 2022

Ik had nieuwe kabels nodig en na wat zoekwerk kwam ik bij JKEhifi uit
Nieuwe besteld ,was snel gemaakt en binnen een dag of 4 binnen….
Een behoorlijk verschil met de oude
Tussen de Yamaha AS 1200 en de Sony ES speler zit nu de Lo-Cap 55 en klinkt geweldig! Mooie kabel/degelijk gebouwd/goede service,prijs. Erg tevreden

Jan Koster

Bi-Wire speaker kabelset

Rated 5 out of 5
juli 25, 2022

Niet verder zoeken!! Maar hier in een prettig contact bestellen en MEER genieten van je audio installatie

Peter Hesselberth

Topkwaliteit en zeer betaalbaar

Rated 5 out of 5
juli 5, 2022

Betreft Lo Cap 55 interlinks. Gevonden via Marktplaats en op basis van de beschrijving geïnteresseerd geraakt en besteld. Eigenlijk toch een beetje sceptisch maar bij niet tevreden had ik ze terug mogen sturen van Jan. Maar ze gaan zeker niet terug. Wat een heerlijke, goed gemaakte kwaliteits kabel. Geven veel ruimte om de stemmen en een strak laag. Of bedriegen mijn oren mij? Oude kabels nog een keer aangesloten; alsof er een dun gordijn voor de luidsprekers getrokken wordt! Ik heb het dus goed gehoord.
Conclusie: echt een aanrader voor een mooie prijs.

William

Prachtig afgewerkt, hoge kwaliteit en erg betaalbaar

Rated 5 out of 5
juni 30, 2022

Na een lange zoektocht naar betaalbare high-end interlinks ben ik bij JKE terecht gekomen. Communicatie met Jan is prettig en vlot en de geleverde Silver Series Lo-Cap 55 interlinks zijn prachtig afgewerkt. Qua klank mooi neutraal en met mooie detaillering in midden en hoog. Ik ben er erg blij mee en raad JKE ten zeerste aan!

Chris

Speaker kabel

Rated 5 out of 5
juni 28, 2022

Al mijn interlinks zijn al van JKE, dus toen ik ( bij toeval) zag dat hij ook zelf speakerkabel maakt, was mijn interesse meer dan gewekt. Heb toen een demo set gekregen om te kijken of het wat voor mij was. Ik ga hier niet allerlei superlatieven gebruiken, maar toen ik de streamer willekeurig muziek liet afspelen ben ik echt blijven zitten en wachten op weer het volgende nummer. ik was aangenaam verrast enop een gegeven moment kwam “another brick In The Wall”van inderdaad Pink Floyd langs en dat klonk weer helemaal zoals het vroeger vanaf de LP klonk, een positieve flashback dus. Kortom Met JKE conmtact opgenomen en ik kon de Demo zet met een heel mooie korting houden’tot op de dag van vandaag heel tevreden en kan JKE met een gerust hart aan iedereen aanraden 🙂

theo

Hoge kwaliteit voor goede prijs.

Rated 5 out of 5
juni 24, 2022

Mooie set kabels ontvangen, van een zeer hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Worden zeer netjes afgeleverd, met een duidelijke toelichting. Erg blij mee en maakt mijn set compleet.

Jeff

snel en professioneel

Rated 5 out of 5
juni 21, 2022

Na het aanvragen van een offerte (set Bi-amp kabels) heel snel en duidelijk bericht over de kosten en mogelijkheden, zelfs even gewezen op een mogelijke variant met dikkere kern. Daarop snel besloten de offerte om te zetten in een bestelling. Ook snel bevestiging en heel verrassend ook nog eens sneller geleverd dan verwacht, echt top!
De kabels zien er geweldig uit, heel erg netjes afgewerkt en laten zich perfect aansluiten. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit, service en ook nog eens de prijs.
Heel graag kom ik een volgende keer weer terug en ik kan en zal JKE van harte aanbevelen.

Robin Schoot

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Rated 5 out of 5
juni 9, 2022

Op 9 mei een setje B 70040 XLR kabels besteld, 12 mei binnen en sindsdien heb ik deze kabels laten inspelen (tussen streamer/DAC/voorversterker NAD C658 en eindversterker NAD M23 met als weergevers de Dynaudio Special Forty) en gisteren 8 juni de vergelijking gedaan tegen mijn oude getrouwe kwaliteits RCA kabels, de QED Qunex Silver Spiral Reference. Ik had eigenlijk geen verschil verwacht maar toch bleken er duidelijk hoorbare verschillen: de JKE kabels gaven net iets meer focus in het geluidsbeeld, dit werd goed hoorbaar in plaatsing en afbakening van stemmen in de ruimte en ook het laag klonk beter gedefineerd. Al met al zeer tevreden met het resultaat. Kortom van harte aan te bevelen, zeker voor deze prijs!

John

Goede interlink kabels.

Rated 5 out of 5
juni 2, 2022

Meteen de interlink kabels gemonteerd.
Kon meteen verschil horen.
Top.

Bennie

Goed klinkende en uitziende kabels

Rated 5 out of 5
mei 29, 2022

Een half jaar geleden nieuwe speakerkabels gekocht ivm bi-amp mogelijkheid van de versterker en speakers. Prachtig vol geluid met stevig laag. Of alles toe te schrijven is aan de kabels of dat het verschil door de Bi-amp gerealiseerd wordt kan ik niet zeggen. Het klinkt allemaal goed, dus ik ben tevreden.

Youri

Ethernet cat7. Wauw, wat goed!

Rated 5 out of 5
mei 6, 2022

Ik was op zoek naar een kwalitatief goede ethernet cat 7 interlink tussen mijn router en streamer. Veel gezocht op de bekende verkoopster. Was verbaast over de prijzen. Toen dacht ik aan JKE en dhr Krol heeft voor mij er een gemaakt. Wat een kwaliteit en mooi afgewerkt. Snel en iemand die met je meedenkt, waar vindt je dat nog. De prijs? Een fraktie van de gerenommeerde merken. De nieuwe interlink klinkt vanaf het begin direct open en dynamisch, wat een verschil met bv een qed of chord instapmodel. Ben je op zoek, doe het! Ik ben weer super tevreden zoals met alle JKE producten zoals de low-cap en coax interlinks. Dank je wel JKE, je maakt dat wij van muziek kunnen genieten.

John Lammerts

Goede service en mooie kabel op maat!

Rated 5 out of 5
mei 5, 2022

Na een zoektocht naar nieuwe speakerkabels voor bij mijn nieuwe Buchardt speakers uitgekomen bij JKE Hifi.
Prettig contact met Jan over mijn wensen, vlotte levering en uiteindelijk een mooi product op maat voor een schappelijke prijs. Degelijke kabel die ook niet te stug is, is mooi afgewerkt en prettige connectors.
Qua geluid klinkt het top, maar moet zeggen dat ik daar vooral mijn nieuwe speakers de credits voor geef.

Stan Hartman

Interlinks and subwoofer cables

Rated 5 out of 5
april 26, 2022

I bought:
1. subwoofer cable (2xRCA) of 4,5 m
2. one analog interlink set model Lo-cap 55 with SG203 connector of 50 cm
3. one digital interlink with SG203 connector of 80 cm
I swapped audioquest alpha snake interlinks with JKE cables. Lo-cap interlinks give the most drastic improvement in transparency and dynamics. Digital interlink and subwoofer cables are excellently made as well. I strongly recommend them as the quality of work in this price range is second to none.
In addition, Jan reacted quickly to my inquiry and sent the cables in a timely fashion, excellent service.
For curious ones:
Speaker cables: van den hul
Interlinks: van den hul, audioquest, jke
Audirvana plus-Mac Book pro- Onkyo C7030- Schiit Bifrost DAC- Schiit Saga+ with Sylvania tube- DIY poweramp with Germanium transistors and DIY speakers (1ohm) with Audio Nirvana full range membrane- B&W ASW610 subwoofer
Dušan

Dušan

Lo-Cap 55/SG203 van JKE geeft mij het Wauw effect

Rated 5 out of 5
april 24, 2022

Bij het zoek naar super audio cd’s op Marktplaats kwam ik per toeval de advertentie van JKE tegen. Toen ik de reviews las die door echte HiFi liefhebbers waren geschreven werd ik nieuwsgierig en vroeg JKE om een offerte.
Ik had een paar dagen daarvoor een 2e hands Sony SACD/DVD gekocht die ik met een Provigold Audio Interconnect.
Gelet op de prijs/kwaliteit heb ik de kabel van JKE gekocht.
Die heb ik nu een week goed kunnen testen. De eerste sacd die ik draaide was die van Mark Knopfler- Shangri-la. Het prachtige guitaarwerk van MK kwam helemaal tot z’n recht. Wat een ruimtelijke klanken en gebalanceerde muziekinstrumenten. Het hoog-midden en laag in balans en gedetailleerd weergegeven.
In het nummer ‘back to tupelo’ hoor je het orgeltje prachtig klinken.
De volgende cd (geen sacd) was die van Al Steward – An acoustic evening with’. De guitaren worden zo zuiver weer weergegeven.
De derde cd is een sacd van Rogers Waters-Amused to Death. In het nummer ‘to much rope’ hoor je heel goed de paarden die de arrenslee voort trekken. Zo zuiver.
De laatste sacd die ik testte was die van Patricia Barber. Het nummer ‘Mourning Grace’ gaf mij kippenvel. Het drum spektakel zoals ik het noem ter afsluiting van dit nummer was adembenemend. De nieuwe kabel van JKE kwam hier helemaal tot z’n recht.
Ik raad iedereen aan om dit nummer op een goed volume te beluisteren.
Het informatieblaadje over de geleverde kabel is goed om een verkeerde aansluiting te voorkomen.
Het testen van de cd’s gebeurde met de SACD speler aangesloten op een Parasound Preamplifier en speakers van Franco Serblin Accordo.
JKE (Jan) bedankt voor de deze uitstekende kabel en communicatie vooraf.

Chris Nijhuis

Voer voor audiofielen!

Rated 5 out of 5
april 1, 2022

Na de aanschaf van electrostaten van MartinLogan in combi met de nieuwe Advance Paris BX2 eindversterkers was ik al helemaal in de wolken. Ik had mijn versterkers ‘verbonden’ met de interlinks van Audioquest Red River. Ik las via een review over de kabels van Jan. Ik dacht, ach laat ik het eens proberen of dat nog iets extra’s kan opleveren. Je weet immers maar nooit… nou en dat doet het! Nog transparanter en mooi rond laag door de lo-cap 55 in combi met de SG203 RCA connectoren, zorgvuldig geconstrueerd door Jan. Dank Jan! Voor een prijs aanzienlijk lager dan de gangbare interlinkers een topproduct met hoorbare verschillen is dit een fijne ervaring in het toch al veel te dure audiofiele landschap!

Ben Willems

Super Super kwaliteit

Rated 5 out of 5
april 1, 2022

Ik was al een tijdje aan het rondneuzen en via Marktplaats kwam ik bij JKE terecht de omschrijvingen van de diverse producten sprak mij aan contact met Jan gaat gemakkelijk .
wilde graag andere kabels tussen mijn nieuwe mono blokken en pre amp en Bi Wire speaker kabels en XLR interlink kabels JKE jan heeft mij geheel vrijblijvend goed advies gegeven een paar voorstellen gedaan.
lang verhaal kort maken heb de kabels bij JKE besteld en binnen amper een week binnen keurig en zeer professioneel verpakt binnen gekregen .
2 prachtiger Bi wire speaker kabels en 2 XLR interlink Kabels alles keurig op maat gemaakt de passie en kwaliteit druipt er vanaf echt in een woord Geweldig je bent normaal voor deze kwaliteit het drievoudige kwijt .
voor de liefhebber :
mono blokken Advance Paris A220
pre amp Advande Paris X p 700
SPeakers Monitor Audio Gold serie .
oude speaker kabels Audioquest rocket 11
interlinks XLR met neutrix connector
Dank Jan

Han Holland

Lo-Cap 55

Rated 5 out of 5
maart 25, 2022

Na vele recensies gelezen te hebben toch maar de keuze gemaakt om de Lo-Cap 55 interlink uit te proberen. Na contact met Jan mocht ik de interlinks uitproberen en als het niet naar wens was kon ik ze terug sturen. Heel fijn om deze kans te krijgen en geeft meteen vertrouwen. Ik had een van de hul M.C. D102 MKIII tussen mijn marantz sr7011 en Advance Paris x-a160 en een Audionote an-c tussen de bluesound node2i en marantz sr7011 . Beide vervangen door de intelinks van J.K.E. Ik heb uiteindelijk de audionote an-c tussen de bluesound node2i en marantz sr7011 gezet want het geluid werd (voor mij) iets te helder. tussen de versterkers heb ik wel de interlink van J.K.E gezet en kan niet anders zeggen dat het veel opener klinkt als de v.d.hul. Heel eerlijk open geluid en ik vermoed dat je voor veel meer geld niet beter gaat krijgen. Iedereen heeft zijn of haar smaak natuurlijk maar deze kabels zijn gewoon erg goed!

Robin Wouterse

Onwaarschijnlijk goede prijs kwaliteit verhouding !!

Rated 5 out of 5
maart 19, 2022

De Model Lo-Cap 55 tussen de Pathos amp en de Raysonic 228 cd speler. Met een stel Martin Logan Vantage speakers. Prachtig mooi open detailrijk geluid. Mooie solide kabel met vakmanschap gemaakt. Vele kabel getest en de loop der jaren, Maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit een blijver is.
Bedankt Jan!!

Mark Kuipers

High end voor een betaalbaar bedrag

Rated 5 out of 5
maart 3, 2022

Bi wire kabel gekocht bij Jan. De kabel is zeer degelijk gemonteerd en strak afgewerkt. Helaas door eigen fout verkeerde aansluiting voor de receiver zijde gekozen. Jan heeft de arbeid voor de aanpassing voor rekening genomen en direct de volgende dag de kabel voor me aangepast. Nogmaals dank voor die service Jan!
Gisteren de speakers en icm de kabels beluisterd en het klinkt erg aangenaam samen
Kortom; zeer tevreden over mijn aankoop!

Bastiaan Koopman

Mooie kabels

Rated 5 out of 5
maart 1, 2022

Keurige, strakke 4 MM speaker kabel die beter presteert dan mijn vertrouwde Audio note An/sp zilver kabel. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Aanrader!

Johan

Fenomenaal!

Rated 5 out of 5
maart 1, 2022

Stop met zoeken beste mensen.
Bij JKE vind je echt de beste kabels. Ik zag regelmatig de advertenties voorbij komen op marktplaats, maar voor die prijs kon het geen high end zijn was mijn gedachte. Maar na het lezen van de alleen maar positieve reviews, waren mijn scepsis verdwenen. Helemaal toen ik de single wire speakerkabel 4mm en de interlink lo-cap 55 aangesloten had op m’n high end installatie. De kwaliteit druipt ervan af. Super kabels!

Petro

Super service, super kabels

Rated 5 out of 5
februari 24, 2022

De afgelopen jaren al heel wat interlinks en speakerkabels gekocht.. Tot ik bij Jan terecht kwam. ik had Supra kabels maar de JKE ( 4x4mm ) gaan gewoon een stapje verder in dynamiek en stage.. echter super. Ook de interlinks Lo-cap 55 zijn geweldig.. een voor een alle oude kabels vervangen.. Je hoeft niet verder te zoeken.. hier moet je zijn.. Bedankt weer!!

Robin

Wederom, een super aankoop! Bi-Amp Speakerkabels 4mm

Rated 5 out of 5
februari 21, 2022

Na overtuigd te zijn door de interlink de stap genomen en de Bi-amp speakerkabels besteld.
Deze werden snel geleverd na wat korte vragen gesteld te hebben, gekozen voor spades aan de speakerkant en verlengde benen met locking-spades aan de versterkerkant in de 4mm uitvoering.
Na enkele dagen wederom netjes verpakt bezorgd, en alweer blij verrast door de uitstraling en kwaliteit, degelijk en gewoon heel mooi!
Direct aangesloten en luisteren maar, wederom de hele platencollectie er langs laten gaan en ik stond versteld van het heldere geluidsbeeld, de duidelijke plaatsing van de instrumenten en stemmen, super tevreden, vooral winst geboekt in het laag en het doorlopende hoog.
Kortom zeer tevreden! Het volgende project gaat waarschijnlijk een locap interlink aan mijn draaitafel laten solderen worden.
Vakmanschap is meesterschap!
Dank je wel Jan!
Jan v/d Heijde

Jan v/d Heijde

Gedetailleerd en zuiver geluid

Rated 5 out of 5
februari 20, 2022

Het begon met een gebruikte set JKE interlinks RCA die ik op marktplaats had gevonden na aanleiding van gelezen reviews. Deze interlinks (lo-cap55) gaf zoveel gedetailleerder en zuiverder geluid dat ik de andere RCA kabels ook heb laten bij maken (lo-cap55).
Na de aanschaf van een nieuwe voorversterker/streamer (Nad c658) waarbij werd aangegeven dat die het beste werkt met de xlr aansluiting, heb ik maar meteen de XLR interlinks besteld. Ook deze werden weer snel geleverd, waardoor er vrijwel meteen optimaal gebruik van kon worden gemaakt.
Kortom, kabels die er niet alleen mooi uitzien, maar ook voor een gedetailleerd en zuiver geluid weergeven voor een zeer goede prijs.
Ook was het verzenden met alle drie de bestellingen snel en werd je goed op de hoogte gehouden, top service!

C. Krijger

B70040 Interlinkkabels met.SG203 connectoren: Topkabels.

Rated 5 out of 5
februari 4, 2022

De kabels met lengte 50 cm en de SG203 connectoren heb ik aangeschaft om mijn nieuwe Argon TT3 platenspeler aan te sluiten op mijn reeds oude maar uitstekende Sony TA-F470 versterker welke twee Mission boekenplank luidsprekers en een zelfgebouwde subwoofer aanstuurt.
Deze kabels met de SG203 klemconnectoren verbeterden het geluid toch nog weer wat vergeleken met de standaardkabels van de platenspeler, het resultaat is een zeer goed klinkend systeem, een strak laag zonder gebonk een neutraal middengebied en een zuiver en nooit scherp hoog bijvoorbeeld het hoge trompetje in The Boxer van Simon and Garfunkel op een oude en goed geconserveerde LP.
En de plaatsing van de stemmen en instrumenten is ook prima.
Wat betreft de prijs voor deze kabels, vergeleken met waarschijnlijk net zo goed klinkende maar veel duurdere kabels is dit een koopje.
Ik heb nog een opmerking over de connectoren, net als de kabel zelf topkwaliteit, alleen dacht ik om ze laten klemmen dat ik ze naar de aansluiting toe moest draaien maar dat is fout, je moet ze juist naar buiten, naar de kabel toe draaien dan zitten ze echt klemvast.

Kees Broekhuizen

Lo Cap-55

Rated 5 out of 5
februari 3, 2022

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs!
Het verschil is echt groot, een heel helder en gedetailleerd geluid.
Jan bedankt

Jeroen

Lo-Cap 55

Rated 5 out of 5
februari 2, 2022

Beste JKE, ik heb net een uurtje geleden mijn JKE-interlink mogen ontvangen. Ik heb het uiteraard gelijk getest. Eigenlijk was het beter geweest om even hiermee te wachten.
Welnu:
Ik sta erg perplex, hoe is het mogelijk. Alles klinkt zo uitgebalanceerd.
De hoge- en middentonen worden nu echt uitgelicht en het basgeluid zo natuurgetrouw.
Niet dat wollige meer als dat van van den Hul the first ultimate.
Waarmee ik nu rustig kan stellen dat niet alle peper dure onderdelen beter zijn dan de goedkopere onderdelen.
Jouw product overtreft alle verwachtingen.
Hiervoor mijn oprechte dank.
Chapeau!!!!

Simon

Nieuwe draaitafel ,nieuwe interlink

Rated 5 out of 5
februari 1, 2022

Geen moeilijke verhalen, Jan maakt gewoon mooie kabels waarvan ik al jaren gebruik maak

Arie

Model B70040

Rated 5 out of 5
februari 1, 2022

Voor mijn nieuwe platenspeler had ik nieuwe interlinks nodig.
Via de mail goed advies van Jan gehad en uiteindelijk een set Model B70040 aangeschaft.
Een prima kabel waar ik tevreden over ben!

Peter

Beter geluid en geweldige looks (bi-amp 4 x 4 mm2)

Rated 5 out of 5
januari 29, 2022

Na de aanschaf van betere luidsprekers (Dali) wilde ik graag ook wat investeren in de looks en het geluid van de kabels.
Ik was sceptisch over de winst in geluidskwaliteit ten opzichte van gewone 2-aderige ‘draadjes’, maar ben echt aangenaam verrast door het verschil! Ik ervaar het geluid vooral als helderder met meer detail.
Daarnaast zien de kabels er ook echt heel goed uit en de bouwkwaliteit en afwerking zijn uitstekend.
En dat allemaal voor bedragen die veel beter in verhouding staan tot de waarde van de apparatuur dan de kabels van merken die momenteel hot zijn. Aanrader!

Marco G

Single-Wire 4mm +Interkink Lo-cap 55

Rated 5 out of 5
januari 21, 2022

Jan,
Bedankt voor de perfect afgewerkte 4mm luidspreker kabels met de Locking banaan stekkers en de interlink Lo-Cap 55 ,na een week inspelen/luisteren klinkt het fantastisch.
Kortom goed advies en betreft geluid een wereld van verschil👍
Het hoeft niet altijd duur te zijn om een mooi en goed geluids resultaat te hebben.

P.Dingemans

Snel-vakkundig-betrouwbaar!

Rated 5 out of 5
januari 19, 2022

Deze keer mijn JKE luidsprekerkabel latenrepareren.
Nette prijs, snelle reparatie en alles volgens afspraak!
Prettige manier van zakendoen, en zeer vakkundig!
Een leveracier om te koesteren!

Willem Hegeman

Van Damme Luidspreker kabels en interlinks

Rated 5 out of 5
januari 17, 2022

Is vriendelijk, denkt met je mee en geeft deskundig advies….
Betaal een kleine prijs voor veel kwaliteit….
Als ik raad nodig heb voor een kabel die het beste bij bij mijn stereo weergave past dan is dit mijn adres…
Ben tevreden over de Van Damme 4mm luidsprekerkabels en Interlinks..

Ynze

Interlink Lo-Cap 55 met sg203 Lock connectoren, Compromisloos, gewoon erg Goed!!

Rated 5 out of 5
januari 14, 2022

Ik was al best wat gewend dacht ik!
Was al langere tijd een fan van Monster, vdHull en Audio Technica. Maar na aanschaf van een nieuwe draaitafel (Rega Planar 3) toch een Interlink bij JKE besteld.
Toen de kabels arriveerden heel blij verrast van de kwaliteit, oerdegelijk en solide uitstraling. Maar nu nog het geluid!
Eerst een nachtje uitlaten hangen (180cm) en daarna geplaatst tussen de versterker en de phonostage, deze staan i.v.m. het creëren van een ” Man Cave ” wat verder uit elkaar wat de benodigde lengte verklaart.
Het geheel speelt nu ruim 1,5 week en ik ben er erg tevreden over, laag is laag en de instrumenten staan losser van elkaar, heel veel detail in het hoog en ik hoor meer! nee! ik ervaar meer! dat is misschien beter!.
kortom heel tevreden met de aanschaf en ik ga hard nadenken over de vervanging van de speakerkabels (Bi-AMP).
Vakmanschap bestaat nog dank zij Jan!
Thanks Jan!

Jan vd Heijde

Bi-wire speaker kabels

Rated 5 out of 5
januari 6, 2022

De speaker kabels zijn erg mooi afgewerkt en ze klinken ook nog eens top. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goed advies.

van Egmond

B70040 XLR interlinks

Rated 5 out of 5
januari 5, 2022

Vandaag de XLR-interlinks ontvangen. Wat een verschil met mijn Van den Hull rca- interlinks. Het geluid klinkt veel schoner.
Ik had niet verwacht dat het zo’n groot verschil zou maken.
Ben er heel blij mee.

Fred L

Super interlinks van Jan

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

In het voorjaar bij Jan 3 sets interlinks laten maken om mijn Anthem als voorversterker op een XTZ eindversterker aan te sluiten. Het geluid was al uitstekend, maar door Jan heb ik nu de overtreffende trap. Mega voor zowel populair als klassiek.
Hoe is het mogelijk dat voor zo een mooie prijsstelling zulke interlinks gemaakt kunnen worden.
Prijs top, kwaliteit top, communicatie top, verzending en service top. Wat mij betreft 10 sterren, maar ja dat gaat niet.
Bedankt Jan. Sorry ik had beloofd eerder een review te schrijven, maar het kwam door verhuizing er niet van. Daarom bij deze. Groet – Roland

Roland Kruijtzer

The best ever.

Rated 5 out of 5
december 23, 2021

Jan hartelijk dankt voor de prima luidsprekerkabels. Afwerking super en voor de kwaliteit niets dan lof. Maar ook uw interesse voor de noden van de klant en de hulp in het oplossen van de problemen, chapeau grote klasse.

Stef Van Uffelen

Muziek die klinkt zoals muziek bedoeld is!

Rated 5 out of 5
december 22, 2021

Vandaag de biwired 4mm luidsprekerkabels ontvangen.
Aangesloten en mijn verwachtingen overtroffen, wat een gaaf natuurlijk geluid.
Verbaasd over de ruimte, detail, rust en muzikaliteit in het geluid. En dat terwijl de kabels nog moeten inspelen!
Had audioquest slip 14/4 kabels waar ik behoorlijk tevreden over was. Deze zo duidelijke verbetering van het geluid had ik niet verwacht. Ben zeer aangenaam verrast.
Dank voor de snelle levering en de heerlijke set kabels. Ga er met volle teugen van genieten.
Een echte aanrader

Henri van de Water

Ook utp

Rated 5 out of 5
december 16, 2021

Mocht je ‘t nog nog niet weten, JKE maakt ook utp kabels.
Vandaag mocht ik er 2×3 m. van ontvangen. Twee mooie soepele zwarte kabels met prachtige metalen connectoren; JKE kwaliteit. Keurig in kartonnen doos met noppenfolie en zakje. Een kabel verbonden met een raspberry pi + dac en een tweede kabel verbonden met mijn receiver. Beter geluid? Pull up to the bumper van Grace Jones klonk wel heel lekker.

Martinus

mooi set interlinks jke

Rated 5 out of 5
december 14, 2021

ik heb 2 vintage stereo sets staan van marantz met randapparatuur van revox en dbx erbij.
heb nu bijna alles vervangen voor interlinks van jke je hoort wel het verschil het geluid is voller en warmer.was even een uitgave maar heb er geen spijt van…

peter verhoeff

Super tevreden

Rated 5 out of 5
november 21, 2021

Kort geleden heb ik bij JKE een gebalanceerde versie van de B70040 gekocht voor tussen mijn voor- en eindversterker. Uitstekende service en advies en heel veel waar voor je geld. Van harte aanbevolen!

Gerwin de Weert

Interlink Lo-cap 55

Rated 5 out of 5
november 13, 2021

Onlangs een set RCA interlinks gekocht, model Lo-cap 55.
Via recensies elders kwam ik vanuit marktplaats op deze site terecht. Na kort mail verkeer werd mij door Jan uitgelegd wat ik kon verwachten. Vervolgens netjes op de hoogte gehouden wat betreft het produceren en versturen van de kabels waarna ik se mocht ontvangen. Netjes verpakt, inclusief een gebruiksaanwijzing.
De kabels lopen van mijn DAC naar versterker en vervangen een set NF214. Altijd lastig te omschrijven hoe het klinkt, maar het klinkt en hoe!
Dank aan Jan voor zijn inzet, communicatie en service, top!

Matthijs M

Daar wordt je blij van

Rated 5 out of 5
november 4, 2021

Vandaag een set analoge rca lo-cap 55 ontvangen. Zondag besteld, vandaag in huis.
Bijna al mijn bekabeling komt uit Emmeloord. Elke keer als ik de verpakking op maak wordt ik een beetje blij. De kabels zien er weer prima uit. Wat ik heerlijk vind is de verpakking. Een simpele envelop met noppenfolie en de kabels in een zakje. Geen
deftige verpakking die met een betonschaar nog moeilijk te openen is. Ook geen pseudo fluwelen binnenkant. Gewoon simpel, goedkoop en passend door de brievenbus. O ja.. de kabels klinken ook nog eens goed (of eigenlijk niet)……..verwarrend.

Martinus

Snel geleverd en perfecte kwaliteit

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2021

Ik bestel al jaren mijn kabels bij JKE hifi. Ook nu werden ze weer snel geleverd. Fijn dat je ze op maat kan bestellen, zodat je geen overbodige lussenrommel achter je installatie hebt. De SGR-R-003 connectoren klemmen als de beste en de Van Damme kabels klinken gewoon prima. Ik heb dan ook geen enkele behoefte aan andere kabels. Zeer aanbevolen!

Nanno Nanninga

Verrast en uiterst tevreden

Rated 5 out of 5
september 24, 2021

Over dure/duurdere speakerkabels was ik altijd ZEER sceptisch.
Lange tijd heb ik iedereen “uitgelachen” die meer dan 5 euro aan een meter luidspreker kabel uitgeeft.
Maar toen ik weer meer muziek ging luisteren knaagde er toch iets.
Om alles uit te sluiten dacht ik, ik ga het toch proberen. Dan kan ik uit ervaring meepraten. Mocht mijn vermoeden bevestigd worden dan verkoop ik de kabels gewoon weer.
Maar het liep dus anders. De ervaring is echt beter, ik ben flabbergasted.
Maar ik WILDE het in eerste instantie niet geloven ook.
Daarom heb ik 3x de oude en nieuwe kabels gewisseld om het zeker te weten.
De echte meerwaarde is natuurlijk dat je écht een beter signaal hebt.
Maar de kabels zijn kwalitatief fysiek ook heel erg mooi, top job. Dank je wel Jan!
Ik ben uiterst tevreden!

Ronald M.

Uitmuntend

Rated 5 out of 5
september 6, 2021

Door een andere opstelling van mijn voor- en eindversterker moest ik op zoek naar een andere interlink. De interlink die ik gebruikte was de Ultralink Ultima MkII met een lengte van 1meter en ik had nu 1,5 meter nodig. De Ultima is een dijk van een interlink en die gaf mij al ruim 15 jaar veel luisterplezier.
Zoekend naar een nieuwe kabel, kwam ik toevalligerwijs bij JKE hifi terecht en heb het aangedurfd om de Lo-Cap 55 / SG203 met een lengte van 1,5 meter te bestellen.
Na 3 maanden spelen kan ik met een gerust hart een oordeel vellen. In één woord: uitmuntend.
De kabel zorgt voor zeer fraai geluidsbeeld. Het geluid is verfijnd, gedetailleerd, helder en plaats alles waar het hoort te zijn. Daarnaast presteert hij ook goed in het laag. Zeer mooi, droog en diep, zo als laag is bedoeld.
Al met al een kabel die elke euro meer dan waard is. Mijn vorige interlinks waren 3 maal de prijs van de JKE kabel en ik durf te stellen dat de Lo-Cap 55 met de SG203 connector op alle fronten beter is.
Jan Knol levert een fantastisch product waarbij niet alleen de prijs goed is, maar ook de afwerking van een zeer hoog niveau is.

Ruud

Super interlink voor een weggeef prijs!

Rated 5 out of 5
september 4, 2021

Mijn ervaring met de interlinkkabelset B70040 met XLR pluggen van JKE hifi kan eenvoudig omschreven worden met GEWELDIG! Een referentieopname van mij is de Symphonie Fantastique van Berlioz door het Concertgebouworkest olv Colin Davis. In deze opname is de hal van het Concertgebouw duidelijk te horen, de plaatsing en diepte in het geluid worden uitstekend weergegeven. Het geluid met deze kabel is zeer transparant maar toch met warmte in het midden gebied en nooit scherp in het hoog. Al met al een fantastische kabelset die bij mij lang blijft spelen! En dat met een prijs waarbij menige fabrikant het schaamrood op de wangen hoort te krijgen. Een absolute aanrader dus!!!!

Tjeerd van der Schuit

Super betaalbare Speaker Interlinks

Rated 5 out of 5
augustus 24, 2021

Ik heb een set speaker – interlinks besteld (Bi-Wired), omdat mijn eigen fabricaat nogal ‘stug’ en uiteindelijk ook te kort is.
Binnen een minuut had ik al een offerte binnen en uiteindelijk is de set al in 3 dagen naar mij onderweg . . Ik heb ze nog niet eens in huis, maar ben nu al enorm enthousiast. Ook vanwege alle voorgaande positieve reacties van andere gebruikers/koper. Top hoor!

Erik van Oorschot

Analoge interlinks die het geld dubbel en dwars waard zijn

Rated 5 out of 5
augustus 16, 2021

Ik heb Lo-Cap 55 interlinks geplaatst tussen mijn Blu-ray/Streamer/DAQ en de eindversterker. Het wat platte geluidsbeeld dat ik had werd onmiddellijk driedimensionaal, met diepte, herkenbare plaatsing van instrumenten en betere timbres.
Na die eerste positieve ervaring heb ik extra aandacht besteed aan signaalruis (jitterbugs geplaatst) en electrische toevoer (NCF filter en goede stroomkabels). Bij een zoveel schoner signaal (en power), blijken de JKE Lo-Cap 55 interlinks een nog formidabeler resolutie te bieden dan ik in eerste instantie waarnam.
Voor minder dan €100 heb je een werkelijk uitmuntende analoge verbinding tussen je DAQ (CD, Blu-ray of Streamer) en je versterker. Als je meer wilt of kunt uitgeven, besteedt dat dan aan bronverbetering, luidsprekerkabels, of (voor mij een eye-opener) stroomvoorziening.
[mijn systeem: Cambridge Azur BD752 l Cambridge Azur 651R l B&W 805 D3]

Arie van der Kaaden

Fantastisch ogende en klinkende luidsprekerkabels.

Rated 5 out of 5
augustus 10, 2021

Na een langere periode waarbij ik al een tijd opzoek was naar mooie,maar vooral (belangrijk) goed klinkende luidsprekerkabels ben ik uitgekomen bij JKE kabels en ik ben er zeer tevreden over,de afwerking is erg mooi en oogt proffessioneel en klankmatig erg muzikaal.
Ook de service is top en de complimenten voor de communicatie met Jan Knol.
Ik ben een zeer tevreden klant.
Ga zo door.

Klaas Oudes

Supere service, uitstekende communicatie. Top!

Rated 5 out of 5
juli 4, 2021

Ik had een Graham Slee Elevator te leen. Ik wilde daar wel een paar goede interlink kabels bij. Hier besteld. Zeer snel binnen, uitstekende communicatie (zouden meer mensen moeten doen). Mooi kabels, prachtig geluid.

Niels J. Masselink

Bi-Amp, Bi-Wire en single ended luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
november 3, 2020

Na bijna zeventien jaar met veel plezier geluisterd te hebben naar mijn Infinity luidsprekers in mijn HT-set-up, besloot ik nieuwe luidsprekers aan te schaffen. En bij nieuwe luidsprekers horen nieuwe luidsprekerkabels om het helemaal af te maken natuurlijk!
Ik heb in eerste instantie luidsprekerkabels van QED overwogen maar heb uiteindelijk gekozen voor de luidsprekerkabels van JKE Hifi vanwege eerdere goede ervaringen.
En ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de uitstekende service, de goede communicatie en de perfect afgewerkte kabels.
De kabels klinken in mijn oren heel natuurlijk en doen precies wat luidsprekerkabels moeten doen: het versterkte geluidssignaal zo secuur mogelijk overbrengen naar de luidsprekers zonder het signaal te veranderen of te hinderen.
De kabels klinken op het eerste gehoor misschien niet spectaculair (geen opgepompt hoog of laag) maar ze klinken mooi neutraal en ze laten naar mijn mening je heel precies de films of muziek horen en niet de kabels zelf.
Voor de komende tien tot vijftien jaar zit ik weer helemaal goed en ik kan deze luidsprekerkabels aan een ieder aanraden!

Rainer

Prima service, geweldige kabels

Rated 5 out of 5
november 2, 2020

Bestellingen worden goed opgepakt en altijd een terugkoppeling over de status. Al twee keer Interlink kabels besteld en de kwaliteit/prijs is erg goed. De kabels zijn hun geld meer dan waard, zeker al ze zijn ” ingespeeld” klinken ze heel erg goed. Blij mee !!!

Rob T.

Subwoofer kabel

Rated 5 out of 5
oktober 28, 2020

Kabel keurig en degelijk gemaakt en snel ontvangen. Met nieuwe subwoofer kabel valt het op dat de lage tonen beter klinken en het ongecontroleerd doordreunen van de sub is weg.

Hans Rozier

analoge interlink MC226 + SG203 connectoren

Rated 5 out of 5
oktober 26, 2020

Stel u gaat in een hifi zaak speakers luisteren. In 1e instantie zou u kunnen kiezen voor de speakers die het meest spectaculair klinken, die vallen het meeste op en hebben het ‘wauw’ effect. De ervaring leert dat juist speakers die in de showroom niet in negatieve zin opvallen, op de lange duur het prettigst zijn en niet voor luister moeheid zorgen. Dit is nu precies wat deze kabel doet. Niets valt in negatieve zin op. Ik heb vele (high end) kabels gehad, een aantal met te veel hoog (of een dunne bas), andere weer veel te up-front of veel te dynamisch (overdreven contrasten) spelend. Op de lange duur vermoeiend. De MC226 is juist de rust zelve, zonder saai te zijn. Echte klankkleuren. Stemmen niet te opdringerig naar voren. Rust en een iets afgerond geluid met meer dan genoeg detail. Ik beveel deze kabel echt aan als 1e (en enige) upgrade voor het standaard snoertje dat altijd wordt meegeleverd. De MC226 is minder scherp, klinkt schoner en echter. Voller ook. Mooie afgeronde bas. En dat voor een kabel van ver onder de 100 Euro. Verdere voordelen: soepele kabel (belangrijk als je achter je apparaten weinig ruimte hebt/bij dicht tegen de muur staan), mooie connectoren die je simpel vast en los draait, iedere lengte te bestellen die je wenst en -last but not least- een prettig contact met een snelle offerte en dito levering! Inclusief uitleg welke kant aan te sluiten op cd speler/bron.

wim koenders

Wat moet ik nog toevoegen?

Rated 5 out of 5
oktober 12, 2020

Gewoon ontzettend goed, ontzettend snel en ontzettend correct.
Helaas maar vijf sterren om te oordelen, JKE had van mij zomaar 10 sterren gekregen als dat kon.

John Koens

Super service en mooie producten

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2020

JKE leverde mij perfecte analoge interlink kabels. Toen ik een ander type wilde proberen was ruilen geen probleem. Jan kwam met een schappelijk voorstel, waarna alles netjes geleverd werd. Al zijn kabels en aansluitingen zien er zeer professioneel uit en zijn prachtig afgewerkt. Ik denk dat je van een instap systeem tot high -end echt niet hoeft verder te zoeken.

Rogier van Petervoorde

Hele degelijke en mooi afgewerkte luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
oktober 8, 2020

– Fijne en duidelijke communicatie over details van de bestelling.
– Zeer mooie kabels om te zien
– Kwalitatief hoogwaardige afwerking
– Maatwerk!

Marc

Van harte aanbevolen!!

Rated 5 out of 5
oktober 2, 2020

Geweldig mooi afgewerkte kabels, zowel de interlinks als ook de speakerkabels! Heb inmiddels 4 keer een bestelling gedaan bij JKE.
Snelle levering, goede prijs, erg mooie kabels!!
Groeten,
Rick Steijn.

Rick Steijn

Koptelefoonkabel

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2020

Koptelefoonkabel bestelt gewoon een perfecte kabel voor een betaalbare prijs.

Rob

Een aanrader1

Rated 5 out of 5
september 30, 2020

Door verschillende reviews te lezen, ben ik bij JKE uitgekomen.
Alles klopt bij JKE: snelle reactie op mails, een goed advies, een goede prijs en goede kabels. Een aanrader!

Hans

Gewoon goede kabels

Rated 5 out of 5
september 26, 2020

Meerdere sets interlinks gekocht (rca en xlr) bij Jke. Over alle interlinks stuk voor stuk zeer tevreden. Na een korte inspeeltijd speelt een Jke interlink net zo goed als een Tellurium Q Ultra Black II interlink die vele malen meer kost.

Martin

MC226 met SG203

Rated 5 out of 5
september 25, 2020

Prima kabel en zoals altijd, snel geleverd. Prima

Hans

Jumpers single wire

Rated 5 out of 5
september 6, 2020

Ik ben heel benieuwd of ik verschil kan horen tussen de goldplated gespoten blikken standaard speaker jumpers op mijn Epos en de kabel jumpers zoals aangeboden door Jan.
Besteld en aangesloten. Wat hoor ik nu in vergelijking met de jumpers van blik?. Allereerst valt op dat de blikken jumpers een scherper geluid geven. De kabels halen scherpte weg in het geluid. Tevens klinkt de muziek voller. wat gelijk opvalt is dat er meer diepte in de muziek is gekomen. Zowel in breedte als diepte. De muziek instrumenten krijgen een andere plaats in het totaal plaatje. Audioquest schrijft over zijn jumpers dat het een dramatische verbetering geeft. Zover wil ik niet gaan. Wel een hoorbare verbetering als je houd van hifi geluid en diepte en plaatsing belangrijk vind. Speel je met de standaard blikken plaatjes dan is het vervangen door jumpers zeker de moeite waard is mijn ervaring.

Henk

Vlot geleverd en hartstikke gelukkig.

Rated 5 out of 5
september 5, 2020

Zoals je bij zoveel reviews leest; ook ik vond de speakerkabels op mijn offerte van de hifiwinkel waar ik m’n Harbeth speakers en Rega versterker kocht nogal duur…
Na een hoop ‘Zoveel kan het echt niet uitmaken.’ en ‘Ik ben toch malle pietje niet’ uiteindelijk bij een standaard speakerkabel uitgekomen en die dan gestript en in m’n connectortjes gepropt. De ware millenial aan het werk zullen we maar zeggen.
Enfin, leuk natuurlijk, alles werkt maar toch een ander geluid als in de hifi winkel. Het jutterde een beetje, en klonk niet zo strak als dat ik het in de hifi winkel had gekocht.
Dus toen toch maar gaan nadenken over andere kabels.
Via een forum en wat reviews uiteindelijk gekozen voor JKE, Jan is zeer snel in z’n mails en offertes en denkt graag mee (zo ging ik van jumpers naar Bi-wiring en dat is me toch een partijtje sexy aan de achterkant, pfoeh).
Op zondag betaald, op donderdag keurig verpakt dankzij DPD aan de deur geleverd. EN WAT EEN VERSCHIL… ineens klinkt alles strak, gebalanceerd, kort als het kort moet zijn en lang als het lang moet zijn. . Dit maakt toch een partij’tje verschil mensen.
Lang verhaal kort: doen.
Groeten!

Frank van 't Hof

uitsekend en krijgt 200 % gunfactor

Rated 5 out of 5
september 4, 2020

heb al meerdere kabels gekocht bij JKE, waaruit al blijkt dat ik meer dan tevreden met met de kwaliteit. Uitstekende kabels zijn 1 ding, maar zijn sneller reactie op vragen, eerlijk advies en service geven JKE net dat “beetje”meer waardoor hij erbovenuitsteekt.
Had een verkeerde lengte besteld, die heeft hij teruggenomen en andere kabel geleverd.
Wat mij betreft een echte aanrader en een goede leverancier ook voorde meer dam standaard audio liefhebber

theo

Hele fijne kabels

Rated 5 out of 5
augustus 22, 2020

Allereerst, JKE Hifi levert echt hele goede speakerkabels. Superdegelijk afgewerkt, helemaal af en met een loepzuiver geluid.
Daarnaast is de service ook super. Zelfs als je – zoals ik – je verkeken hebt bij het meten en je uiteindelijk langere kabels nodig blijkt te hebben.
Kortom: JKE Hifi is een aanrader!

Arjo

Dit had ik niet verwacht

Rated 5 out of 5
augustus 21, 2020

Inmiddels alweer een paar maanden aan het spelen met JKE luidsprekerkabel (4mm) en analoge interlinks Lo-Cap 55 met SG-203locking. OMG wat een verbetering wat een geluid super eindeloos fantastisch etc etc.
Dit had ik niet verwacht.
Ik was ook zo’n type die dat gezwets over, veel te dure, bekabeling onzin vond. Dat verschil ga ik niet horen en zeker niet voor dat geld!!!!
Ik werd door mijn omgeving wel aangesproken dat ik wel leuke maar zeker geen goede bekabeling had, ondanks 5 what hifi ***** 🙂
Ik kon een inruil setje speakerkabels kopen bij JKE. Voordeel is dat deze dus al ingespeeld zijn. Nadat ik deze had aangesloten en ik samen met een vriend ging luisteren gebeurde het volgende , ongelogen waar!!!! We rolden allebei bijna van verbazing van de bank!!!
Wat een detail wat een ‘lucht’ tussen de instrumenten hoog laag midden alles is er gewoon. Na verbazing direct de interlinks besteld. Wederom verbazing over kwaliteit, na een aantal inspeeluren natuurlijk. Dit had ik jaren eerder moeten doen.
Betaalbaar en super kwaliteit. Mijn hele stereoset is nu echt tot leven gekomen. Ik luister nu naar muziek, CD-DVD-Streamer-Vinyl ,met een hele grote glimlach op m’n gezicht

Antoon Bijlsma

Interlink

Rated 5 out of 5
augustus 20, 2020

Omdat ik mijn gebalanceerde interlink (tasker) niet meer kon gebruiken door aanschaf van een Marantz versterker PM8006 en mijn CD speler (Audio Analoque Maestro) moest ik omzien naar iets anders en omdat ik daar niet de hoofdprijs voor wilde betalen op zoek gegaan naar iets anders dan de bekende (dure) kabels.
Mijn oog laten vallen op kabels van JKE uit de series Lo-Cab 55 met SG203 connectoren. Ik ben best een kritische luisteraar en heb lang getwijfeld, maar heb de knoop doorgehakt en deze besteld. De eerste CD die ik heb gedraaid was Hell Freezes Over van de Eagles.
Het nummer Hotel California (live) leent zich hier uitstekend voor, daarna nog enige uren naar ander repertoire geluisterd.
Wat opviel was de bas mooi strak was waardoor andere bastonen mooi op de luisterpositie aankwamen, het geluid was nergens scherp en het leek wel of de middentonen een upgrade hadden gekregen. Alle lof voor deze kabel, ik kan deze kabel dan ook van harte aanbevelen. Natuurlijk moet de rest van de apparatuur ook in orde zijn, je kunt niet van een kabel verwachten dat deze een middelmatige versterker beter laat klinken, dus een aanrader

Bert

Luidspreker kabel

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2020

Als cadeau voor m’n eigen verjaardag voor het eerst in m’n leven m’n 25 jaar oude 2x4mm2 silver/copper vd rol kabel losgekoppeld en de JKE kabel aangesloten. In de eerste instantie dacht ik, mmm het lijkt iets anders te klinken, wat minder bass en wat gedetailleerder in de hogere regionen. Was dit het geld waard? Nu heb ik een setje wat vrij revealing is, goede mixen/masterings klinken erg goed en de zwakkere kunnen helaas direct in de prullenbak. Toch maar even besloten de kabel in te spelen. Dacht serieus altijd dat dit bullshit was, hoezo inspelen? Is gewoon koper en dat is per definitie op leeftijd Toch? Volgende dag nogmaals kritisch luisteren: stereospread dik in orde, Bass, mids, highs, niks mis mee. Enige wat ik hoor is de beperking van m’n huidige speakers en de akoestiek vd kamer…mmm, dat is eigenlijk luisteren naar wat er feitelijk is. Wel duidelijk meer Ss klanken bij de zang. Toch eens switchen van Mp3 320kbps naar vinyl: YES! Dit heeft helemaal niets met de kabel te maken in de negatieve zin maar met de bron! Weg ss klanken welkom airy highs .Voor mij hoort muziek zo te worden weergegeven. Heerlijke neutrale kabel die doet wat ie moet doen. Als je een kabel wil die niet beter klinkt omdat ie als een soort filter je sound kleurt maar gewoon voor pure signaaloverdracht dan maak je met de JKE kabel een goede keus als je het mij vraagt.

Kees

Luidsprekerkabel

Rated 5 out of 5
augustus 6, 2020

Ver halen is lekker zegt men. Bij mij ging dat niet op want een paar dagen na mijn bestelling stond de pakketboer op de stoep met mijn nieuwe luidsprekerkabels. Ik geef toe het was een gokje maar na het uitpakken kreeg ik een paartje uitstekend gefabriceerde kabels te zien die in uiterlijk niets onderdeden voor de grote jongens. Gauw aangesloten tussen mijn Accuphase versterker en Diapason speakers en een cd op repeat gezet. Na een aantal dagen serieus geluisterd en ik moet zeggen dat ook met de klank niets mis is. Kortom ik vind het een aanrader!

Gerke Ros

Goede xlr interlink mgk 226

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2020

Doet het verassend goed,tussen mijn wadia 121en de bryston 4b sst 2

Albert

Mooie subwoofer kabel

Rated 5 out of 5
juli 21, 2020

Ook mijn subwoofer nu aangesloten met een JKE kabel. Ook deze kabel is weer heel erg netjes afgewerkt, voelt aan als topkwaliteit. Ook weer voorzien van een informatie- en instructie leaflet, heel netjes.
Qua geluid vind ik het voor de sub iets lastiger te beoordelen dan met de luidsprekerkabels van JKE, het totaal klinkt nu in ieder geval subliem. Heerlijk weer avonden muziek luisteren met warme, volle diepe klanken.

Robbert

Mooie kwaliteit kabels

Rated 5 out of 5
juli 18, 2020

Jaren geleden had ik een setje luidsprekerkabel gekocht van JKE HiFi, helaas was deze set te kort (2x 180cm) om permanent te gebruiken. Echter wel handig om te testen tegen een set audioQuest Rocket 88 met DBS.
Ik hoor geen verschillen tussen de JKE kabel of een Audioquest Rocket 88 met DBS.
Vandaar weer de keuze dat ik een JKE kabel heb besteld.
Ik heb een set single-wire 4mm luidsprekerkabel en een interlink Prefer MGK226 besteld.
De kabels zijn netjes verpakt en voorzien van documentatie met specificaties.
De interlinks zijn gemaakt van soepele kabel en laten zich goed aanlsuiten middels de SG203 locking connectors. Nadat ik de locking had aangedraaid zit de kabel echt muurvast, perfect wat mij betreft.
De luidsprekerkabel ziet er netjes uit en laat zich makkelijk aansluiten. Het geheel ziet er professioneel uit.
Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die een goede kabel zoekt en wie niet de hoofdprijs wilt betalen.

Nils Groters

Goeie kwaliteit

Rated 5 out of 5
juli 13, 2020

Een tweede set xke interlinks aangeschaft om de eindversterker te verbinden. Netjes verpakt aangekomen en supernetjes afgewerkt. Uitstekende kabel en connectoren voor dit geld!

Felix

Interlinks

Rated 5 out of 5
juli 8, 2020

Voor mijn CD-speler had ik naar mijn voorversterker nog een setje goede interlinks nodig. Na wat zoekwerk kwam ik uit bij JKE hifi. Keurige prijsopgave met alle info, betaald en snel ontvangen. Goed verpakt met uitgebreide toelichting op het geleverde product. Ze klinken open, transparant en warm. Erg blij mee. Dank Jan.

Abel Veenstra

Weer een prachtig product van JKE

Rated 5 out of 5
juni 27, 2020

Na al meerdere soorten en maten kabels besteld te hebben bij JKE werd het tijd voor een coaxiale kabel.
Deze kwam weer , goed verpakt , in de brievenbus.
Zoals meerdere ervaringen met kabels van JKE klinkt deze kabel ook als vanouds uitstekend !

M. Blom

Mooie kwaliteit voor scherpe prijs

Rated 5 out of 5
juni 24, 2020

Ik was op zoek naar een scherp geprijsde bi-amp kabelset voor mijn tweede systeem, toen ik JKE vond. Offerte was snel geleverd en de bestelling geplaatst. Communicatie was vlot en efficient. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De kabels werden na een paar dagen geleverd, goed verpakt en inclusief een kleine handleiding ivm de installatiemogelijkheden. Hoe klinken ze? Stukken beter dan de draad die ik voordien gebruikte. De kabels zijn mooi, professioneel afgewerkt en ogen/voelen veel duurder dan de vraagprijs. En de klank is gewoon lekker.

Patrick Van Osta

Een goede luidsprekerkabel maakt dus echt wel verschil

Rated 5 out of 5
juni 14, 2020

Ik ben, ehh.. was een behoorlijke criticaster in de discussie over luidsprekerkabel. Ik geloofde best dat (hele) dure kabels ‘wat’ verschil maken, maar had nimmer verwacht dat het verschil zo ‘in my face’ zou zijn. Ik heb een degelijke set-up, zeker geen hi-end en ik ben wel kritisch als het om stereo geluid gaat. Ooit een redelijke luidsprekerkabel gekocht op advies van de hifi winkel waar ik m’n receiver kocht. Muziek is mooi en dat moet voor mijn oren goed klinken in en mijn subjectieve beleving was het nog net niet ‘dat’. Gespeeld met plaatsing speakers, meer of minder graden schuin plaatsen maar ‘iets’ miste nog. Dan toch maar een investering in kabels doen…
Dure kabels zijn wel te vinden, tot duizenden euro’s. Geen idee wat dat de verbetering zal zijn. Wel heel veel lovende reviews over de JKE kabels, en die zijn ook heel betaalbaar. Dus na het lezen van veel reviews heb ik die knoop doorgehakt en een set bi-amp kabels besteld.
Het verschil was voor mij enorm verassend. Meer detail, meer plaatsing van de instrumenten. Een vollere weergave van het diep en meer rust over het hele spectrum. Het lijkt allemaal gewoon te kloppen. Ik ben er enorm blij mee. Daarnaast zijn het mooie kabels met een degelijke en hele nette afwerking, echt klasse.
Bij twijfel? Doen!

Robbert Marrink

interlink

Rated 5 out of 5
juni 10, 2020

kabels besteld zaterdag betaald.
zondag kreeg ik een bericht verzonden.
jan volgens mij heeft u de kabels zondag nog gemaakt.
heb ik nog nooit mee gemaakt. echt super.
nog bedankt Jan

Ger

Interlink en luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
juni 3, 2020

Eerder bij Jan interlinkkabels gekocht en nu luidsprekerkabels. Allemaal keurig verzorgd en van uitstekende kwaliteit

Michiel den Boer

Luidsprekerkabel en interlinks

Rated 5 out of 5
mei 30, 2020

Ik had eerder al eens interlinks RCA naar XLR bij JKE gekocht met goede connectoren en flexibele kabel, die van zeer hoge kwaliteit zijn.
Daarom ook luidspreker kabel gekocht bij JKE, single-wire 2x4mm 2,5 meter lang.
Ik heb dit aangesloten op een Accuphase E-408 versterker, Focal kanta 2 luidsprekers, en als bron een Bluesound vault 2 speler. De kabels fungeren niet als een tone controle, maar als een door geef luik van muziek wat jij wenst wat er vanuit je bron naar je luidsprekers word doorgegeven.
Ik houd hiervan, eerlijke betaalbare kabels zonder enige vorm van snake-oil.
Dank je wel Jan ik ben overtuigd van de kwaliteit die je levert.

Andries

Analoge interlink MK106 met SG 203 connector.

Rated 5 out of 5
mei 25, 2020

Voor de eerste keer gezocht naar betere interlinks. Terecht gekomen bij JKE. Echt geen spijt van gehad. Jan is erg vriendelijk, en vakkundig over zijn producten.
Ik heb niet echt een High-end installatie, maar wil toch het maximale haalbare geluid. Nou, dat is zeker gelukt!
Alles klinkt veel beter, geweldig. Bedankt, Jan.

Wim kreemer

Analoge interlink MK106,met SG203 connector

Rated 5 out of 5
mei 25, 2020

Voor het eerst besloten om eens een betere interlink aan te schaffen.
Heb geen echte high end installatie, maar wil graag het best haalbare resultaat. Bij Jan terrecht gekomen, en echt geen spijt van gehad.
Vriendelijk, en met een vakkundig advies, over zijn producten.
Luister nu een tijdje, en alles klinkt veel beter, echt het maximale haalbare met mijn set! Geweldig, Jan.

Wim kreemer

Hele mooie kabels

Rated 5 out of 5
mei 2, 2020

Gisteren al mijn componenten verbonden met de MGK226 met SG203 connectoren. Mijn set is nog in de opbouw fase dus er zaten niet al te beste interlinks tussen. Het verschil is echt aanzienlijk. Het geluid is veel beter in balans, stuk meer detail in het mid/hoog en meer en gecontroleerder laag. Ik ben zeer tevreden !
De prijs/kwaliteit van deze interlinks is in mijn ogen een dikke 10.

Rene

En weer een goede keuze

Rated 5 out of 5
april 30, 2020

Ik was niet tevreden over de interlinks tussen mijn Rega Aria en Accuphase versterker. Terwijl ik aan het twijfelen was om dure AudioQuest interlinks te kopen, schoot me te binnen dat ik in het verleden wel eens goede luidsprekerkabels had gekocht bij JKE. Dus een kijkje op de website kon geen kwaad. En nu zit ik heerlijk te genieten van waar ik naar op zoek was; helder neutraal geluid, met uitstekende plaatsing en details. Dankzij de uitstekende MGK226 interlinks. En dat voor een prijs…

Jaap

JKE is zeer (klant)vriendelijk; rustige interlink 226

Rated 5 out of 5
april 5, 2020

Interlinks klinken niet, maar muziek wel. De 226 van JKE heb ik nu een week; de link is mooi gebouwd en ziet er goed uit. Prima combinatie met mijn Mofi Ultradeck, muziek klinkt in al haar facetten heel mooi. Beter dan andere goede interlinks? Schoonheid bestaat alleen in de subjectieve ogen en oren van de kijker en de luisteraar……
Een interlink waar ik beslist geen spijt van heb, kan hem iedereen aanraden.

Elzo

Luidsprekerkabels High End Bi-wire / Bi-amp 4 x 4 mm²'met spades

Rated 5 out of 5
maart 28, 2020

Er is wel degelijk verschil in kabels.Spijtig genoeg geven de meesten een kleuring aan de muziek.En dat heb ik niet graag.Heb graag een kabel die in balans klinkt.Dus niet bepaalde frequencies beter en in andere dan minder.Heb ooit zulke kabels gehad,maar die kosten toen letterlijk 30 maal meer dan de JKE kabels.Heb de sprong gewacht naar de JKE en ze zijn echt top.Mooi gebalanceerd zelfs in de hogere frequencies. Een aanrader.Trouwens een zeer goed contact met de vriendelijke heer Jan Knol.

Chris

Van harte aanbevolen!

Rated 5 out of 5
februari 26, 2020

De afgelopen tijd heb ik zowel een analoge interlink (Prefer MGK226, zwarte XLR) als een digitale interlink (v Damme 75 Ohm Plasma Grade Hi-Res Video Coaxial Cable met SG203 locking en BNC connectoren) bij Jan aangeschaft.
Communicatie verliep prima en prettig en alles werd snel en op tijd afgeleverd in een keurige verpakking met gebruiksaanwijzing en garantiebewijs.
Nou is de verpakking niet het allerbelangrijkste voor mij, maar wel hoe de interlinks presteren/klinken. Ik kan hierover heel duidelijk zijn. Ik heb in de afgelopen 40 jaar heel wat interlinks in mijn bezit gehad en mogen beluisteren. Variërend van een ‘dropveter’ tot zeer exorbitante en dure kabels, doch de kabels van Jan doen het qua prijs/prestatie verhouding uitmuntend naar mijn mening. Het aansluiten van zowel de analoge als de digitale versie heeft bij mij geresulteerd in een geluid dat ik kan omschrijven als natuurlijk, open/helder en detailrijk met een een mooi diep en breed klankbeeld. Mijn tot dan in gebruik zijnde Atlas en Siltech interlinks hebben vooralsnog plaats moeten maken voor bovengenoemde interlinks. Van harte aanbevolen!

Gert Jan Lodder

Interconnect MKG-226 met SG203

Rated 5 out of 5
februari 14, 2020

In de loop der jaren heb ik vele interconnects intensief kunnen beluisteren. Prijzen van de kabels liepen sterk uiteen, van € 75 tot ver over € 1000. Met elke kabel klonk het anders, met z’n eigen signatuur. Een dure puur zilveren kabel ging vaak ver, en was mooi, in hogere frequenties maar liet punten liggen in het laag. Bij koperen kabels was het vaak andersom. Muzikaal gezien waren beiden onvolledig. Ook in natuurlijke klanken. Na, in dit geval 100 uur inspelen, maak je met de JKE Interconnect MKG-226 met SG203 een wereldreis door muziek. De kabels geven de juiste natuurlijke klank en glans van instrumenten en stemmen. Deze staan in een realistisch ruimte en diepte beeld, en op de juiste plaats. Alle details zijn er bij alle frequenties, waarbij ook een diepgaand laag opvalt, gelukkig wel dynamisch. In inderdaad valt ook rust op en langer luisteren gaat prima. Ik ben blij verrast en zal nog kabels bijbestellen. Om naar muziek in plaats van naar kabels te luisteren.

Ron

No-nonsense topkwaliteit (Prefer MGK226 NR)

Rated 5 out of 5
februari 13, 2020

Ik had een nieuwe interlink-set nodig en kwam dus (niet voor de eerste keer! ) terecht bij JKE. Goed contact, prima advies, snelle verzending, fijn om hier je kabels te bestellen! Topkwaliteit zonder zweverig geleuter.

Nanno Nanninga

XLR kabels en digitale interlink

Rated 5 out of 5
februari 12, 2020

Ik heb de bovenstaande kabels na overleg met Jan op maat laten maken.
Heb ze nu 2 1/2 week aangesloten zitten en merk vooral via de XLR kabels een mooi breed geluidsbeeld met vooral veel rust.
De digitale interlink bevalt ook erg goed met de SG203 connectoren.
Kortom,ben erg tevreden. Vooral gezien de prijs/kwaliteit verhouding.
Aanraders.

Fred

Interlinkkabel MGK-226 + SG203

Rated 5 out of 5
februari 8, 2020

Vorige week opnieuw een set MKG-226 met SG203 connectoren ontvangen. Kabels keurig op een kartonnetje vastgemaakt en in een bubbeltjes envelop verzonden. Past gemakkelijk door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven als ze met DHL pakketdienst worden bezorgd.
In maart vorig jaar had ik een eerste setje besteld en die voldoen erg goed. Nu had ik een interlink nodig tussen de voor- en eindversterker. Daar hoefde ik niet lang over na te denken dankzij de ervaringen van het eerste setje.
Het voordeel van de JKE kabels is dat ze niet hoeven in te spelen. Ze doen het vanaf de eerste seconde dat je ze hebt aangesloten direct super goed. In HIFI forums lees je wel dat sommige kabels moeten inspelen voordat er fatsoenlijk geluid uitkomt. Blijkbaar veranderd bij die kabels de samenstelling van het materiaal op het moment als er stroom doorheen gaat lopen. De vraag is dan natuurlijk wanneer dat proces dan stopt, moet je die dure kabels na een paar jaar weer vervangen omdat ze teveel veranderd zijn?
Gelukkig heb je daar bij de JKE kabels totaal geen last van, of je moet kabelbreuk hebben of corrosie aan de connectoren. De JKE kabels zijn soepel en de connectoren voorzien van een goudkleurige coating, zoadat je daar niet gauw last van zult hebben.
De SG203 connectoren zijn bevallen mij heeeeel erg goed. Ze gaan soepel op de uit/ingangen en vervolgens kun je ze vast draaien voor een stevige verbinding. Er afhalen gaat in omgekeerde volgorde net zo gemakkelijk. Ik heb andere kabels gebruikt die zo strak zaten, dat bij het los halen bijna de hele achterkant van de versterker meekwam bij wijze van spreken.

Gerrit

SG203 connector en VanDamme XKE kabel

Rated 5 out of 5
februari 4, 2020

Vandaag mijn opmaat gemaakte interlinks ontvangen. De verpakking zag er keurig uit en kwam compleet met een gebruiksaanwijzing en garantie.
Aangesloten tussen mijn Rotel RA 971 en Marantz 6000 OSE. Naar mijn gevoel was het geluid een stuk frisser en het muziek wat gedetailleerder tav de vorige Oelhbach kabel.
Had zelf niet verwacht dat ik dit verschil kon opmerken met deze set.
Kortom ben zeer tevreden met de aankoop en is een aanrader voor iedereen die een high end kwaliteit verwacht voor een betaalbare prijs.

Giovanni Spanu

Lo-Cap 55 is een heel mooie interlink

Rated 5 out of 5
februari 4, 2020

Als analoge verbinding tussen mijn Metrum DAC en Naim Voorversterker koos ik de JKE Interlink Lo-Cap 55. Ik ben er heel erg tevreden mee. Klinkt geweldig. Schoon en detailrijk, puur en “snel”. Heel mooi is ook de brede en vooral diepe stage. De afwerking en uitstraling van de kabels zijn al even smetteloos. Een top-interlink hoeft dus niet de wereld te kosten. Zeer aanbevolen !

Frank Oostlander

Digitale interlink Van Damme Plasma kabel

Rated 5 out of 5
januari 9, 2020

Terheijden 09-01-2020 dit is performance naar veel dure interlinks gekeken kwam ik J.k.E. HIFI, tegen die kabels ontwikkeld tegen een redelijke prijs ik begon voor mijn pioneer pd s06 cd speler met een interlink van oehl bach geen slechte interlink,maar toen ik de interlink van Damme aansloot,nou ik wis niet wat ik hoorde zo mooi warm geluidbeeld ik hebt speakers van O.L.S. systeem 3, superieur ik kan het iedereen aanbevelen.

Rijkhoff

Heel erg goede interlink

Rated 5 out of 5
januari 9, 2020

Via marktplaats een interlink besteld. Deze vervangt een Van den Hul interlink van meer dan 100 euro. De JKE interlink van 3 tientjes is VELE malen transparanter. ‘ He, staat de zanger opeens in de kamer?’.
Het kriebelt om nu ook de duurste interlink te bestellen.
En speakerkabels…..
Maar eerst maar eens hier goed van genieten.

Marcel

Biwire luidsprekerkabelset

Rated 5 out of 5
januari 8, 2020

Hallo Jan
Half december een offerte laten maken voor een set biwire luidsprekerkabel van 4 mm
2 meter lang,een week later door jke geleverd, wat een mooie afgewerkte kabel met de
speciale banaan stekkers(zeker het geld waard) aangesloten en een paar weken laten wennen aan het gehoor,de kabel klinkt zoals een kabel moet klinken neutraal en ruimtelijk met een breed en diep stereobeeld mooie plaatsing van stem en instrumenten
open en niet schril het laag is mooi en gaat diep en zet de muziek een meter buiten de
luidsprekers een echte aanrader gezien de prijs kwaliteit verhouding bedankt Jan

Rene de Nooijer

Wat een rust

Rated 5 out of 5
januari 2, 2020

Heb bij JKE 2 Lo-Cap interlinks met SG203 connectoren besteld. De communicatie met Jan Knol verliep prima zodat duidelijk was wat ik nodig had. De kabels werden snel gemaakt en verstuurd. Het zijn prachtige kabels geworden die -eenmaal aangesloten- schitterend (niet)klinken. Wat ik bedoel te zeggen is dat het geluid niet anders, maar wel veel beter geworden is. Wat een rust in het geluidsbeeld!! De muzikanten staan nu allemaal op hun goede plek in het geluidsbeeld waar ze eerder wat rommelig door elkaar stonden en hun ding deden.
Ik beveel deze JKE interlinks sterk aan!!

Lex van Groningen

Weer een vaste klant erbij !!

Rated 5 out of 5
november 27, 2019

beste Jan,
Ik ben vanavond bij je geweest om een interlink en een hoofdtelefoonsnoer op te halen.
Allereerst verbaast het me dat jou geen moeite te veel is,echt geweldig !
Ik ben net bezig om het hoofdtelefoonsnoer te proberen/in te spelen op een beyerdynamic custom pro,wat een verademing !
Lekker stevige bas,geen jankerig hoog en wat een details !
De interlink moet ik nog aansluiten en inspelen,maar je hebt er in ieder geval een vaste klant bij.
Ik ga mijn volledige interlink bestand vervangen,dus nieuwe bestelingen volgen !!

arjan

Speakerkabels tussen Naim en B&W 805 D3

Rated 5 out of 5
november 25, 2019

Net als de vorige keer weer een prima set kabels, mooi open en gewoon goed klinkend!
Ook mijn speciale wens voor de afwerking aan de speaker zijde zijn top uitgevoerd omdat de kabels door de luitspreker standaard moesten passen en de standaard afwerking te dik was.

Ewald Jansen

Top kabel

Rated 5 out of 5
november 22, 2019

Na jaren aangeklooid te hebben met off-the-shelf kabels een set kabels + jumpers besteld. Vlotte communicatie en snel in huis. Na opening van het pakket viel meteen de naadloze afwerking met op. De kabels meteen aangesloten en er ging meteen een wereld voor me open. Mooi helder en gedetailleerd geluid; wat een verschil! Erg blij mee. Een aanrader.

Erik Jorritsma

Mooie set interlinks

Rated 5 out of 5
november 19, 2019

Snel bestellen via de website, eerst ontvang je een offerte en na akkoord worden de kabels op maat en specificaties gemaakt. Pakket wordt als brievenbus pakket verstuurd(je hoeft dus niet thuis te blijven).
Kabels zijn van goede kwaliteit evenzo de connectors. Ik raad deze Interlinks aan voor een Hi-res audiosysteem.

Sander Loderus

MGK226 vs Audioquest Red River vergelijking.

Rated 5 out of 5
november 16, 2019

Is er verschil waar te nemen tussen een AQ Red River en de MG226 met SG 203 connector?
Allereerst valt op dat de AQ hele strakke connectors heeft. Nauwelijks op mijn Arcam aansluitingen te schuiven. Zitten ze er in zijn geheel op, dan zal het er alleen met de waterpomp tang te verwijderen zijn. Voor mij al een reden om geen AQ te nemen. je kunt niet snel even een andere interlink ertussen zetten.
De SG 203 connectors schuiven heel gemakkelijk over de aansluitingen. Eventueel nog aan te draaien. Pluspunt voor de SG203.
Voordeel van de MGK226 is de soepelheid van de kabel. Valt mooi achter de apparatuur. AQ is erg stijf en lastiger weg te werken
Nu de klank.
Wat opvalt is dat de MGK226 wel moet inspelen. Na het inspelen meer laag en ruimtelijkheid. Is er verschil met de Red River? Ja meer laag in de muziek. Ruimtelijkheid is hetzelfde. Hoge tonen zijn ongeveer hetzelfde. Ik schat in dat de MGK226 de muziek redelijk neutraal doorgeeft. En dat wil ik graag.
Prijstechnisch een groot verschil. 130 euro voor de Red River, zo’n 50 euro voor de MGK226. Waarschijnlijk kost de verpakking van de Red River het nodige, het ziet er allemaal gelikt uit. Heb ik niet nodig, het gaat om de kabel zelf.
Op mijn Thorens draaitafel geeft de MGK226 minder ruis door dan de AQ. Dat is erg prettig. Geen idee hoe dit komt. Met A/B testen staat de versterker even hard of zacht. pakt blijkbaar minder ruis op van het element. Uiteraard geldt dit voor mijn apparatuur. Arcam en Thorens.
Conclusie voor mij:Ik ga voor de MGK226 ipv de AQ red River. Verschil is bijna 100 euro.

Henk

Hoogwaardige High-End kabels

Rated 5 out of 5
november 10, 2019

Een aantal jaren was ik erg sceptisch of de veel duurdere OFC koperkabels geluidstechnisch een betere geluidsweergave/kwaliteit genereert dan de standaard goedkopere geluidskabels.
Na het aansluiten van uw nieuwe set bi-amp 4×2.5mm OFC koperkabels is de geluidsweergave/kwaliteit aanzienlijk verbeterd en dus een feit.
De set kabels zijn zowel de afwerking én de geluidsweergave hoogwaardig voor een zeer schappelijke prijs.
Vakmanschap!

Marco

Prima kabel voor een zeer schappelijke prijs!

Rated 5 out of 5
november 7, 2019

De kabels worden na de bestelling voor U gemaakt, dit neemt een paar dagen in beslag voor mij geen probleem.
Na het aansluiten van de XLR kabels merkte ik al gelijk dat het een zeer neutrale kabel is.
Geen kleuring en een mooi rustig geluidsbeeld.
Prima kabel met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding!
Ben er zeer tevreden mee

Hendrik

Goede kwaliteit, goede service!

Rated 5 out of 5
november 6, 2019

Vandaag heb ik de aangeschafte Lo-Cap 55 aangesloten en beluisterd. De interlink is geplaatst tussen de Pro-Ject Xpression III / Ortofon 2MBronze en Rotel versterker.

De interlink is erg mooi uitgevoerd en zeer praktisch in gebruik door de locking connectors. Ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en garantie is erg netjes en echt een plus.
Tot vandaag gebruikte ik de Audioquest Sidewinder, en daarmee vergeleken is de Lo-Cap 55 gedetailleerder, helderder en geeft duidelijk meer rust.
Een volgende aanschaf zal weer bij JKE hifi zijn. De kwaliteit, interessante prijs en goede service spreken mij aan.

Peet

Top kwaliteit, goede service!

Rated 5 out of 5
november 6, 2019

Vandaag heb ik in alle rust de aangeschafte Lo-Cap 55 aangesloten en beluisterd. De interlink is geplaatst tussen de Pro-Ject Xpression III / Ortofon 2MBronze en Rotel versterker.

De interlink is erg mooi uitgevoerd en zeer praktisch in gebruik door de locking connectors. Ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en garantie is erg netjes en echt een plus.
Tot vandaag gebruikte ik de Audioquest Sidewinder, en daarmee vergeleken is de Lo-Cap 55 gedetailleerder, helderder en geeft duidelijk meer rust.
Een volgende aanschaf zal weer bij JKE hifi zijn. De kwaliteit, interessante prijs en goede service spreken mij aan.

Peet

XLR / MGK226 kabel

Rated 5 out of 5
oktober 30, 2019

Gisteren de 50cm XLR interlinks binnengekregen. De eerste indruk was direkt goed.
Ik dacht dat ik een HI-RES bestand afspeelde, maar dit bleek een oude 128 kbps MP3
te zijn. Dus dat zegt genoeg.
Meer detail, ruimelijker en betere plaatsing.
Kortom, kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Erg blij mee.

Harry

Super

Rated 5 out of 5
oktober 16, 2019

Nogmaals super

De sluut

Lo-Cap 55 Geweldig mooi!

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2019

Ik heb de Lo-Cap 55 interlinks nu enkele weken in huis en ben er erg tevreden over. Een set besteld om te gebruiken tussen de mediaspeler ( node2 , bluesound) en de Vincent sa-31 voorversterker. Keurig verpakt na enkele dagen afgeleverd, Mooi uitgevoerd, wellicht ietwat stug. Het is een geweldige upgrade van de interlinks die indertijd standaard bij de Pied-Pipers werden verkocht. Ik heb nooit geweten dat een interlink zoveel aan het geluidsbeeld kan veranderen.
Wat direct opvalt is de detaillering en de rust. Veel minder scherpte en prachtige onderliggende lage tonen die niet los staan van de muziek maar er één harmonieus geheel mee vormen.
Moet gezegd ik hou vooral van klassieke muziek en Jazz en de kalk hoeft van mij niet van het plafond bij de bassen.
Het geheel klinkt luchtiger alsof er een zacht briesje door de kamer gaat, waardoor het echt ontspannen luisteren is.
Ik heb meteen nog een Lo-Cap 55 besteld voor de Cd-speler.
Mooi werk van JKE! Een prettige manier van kommuniceren en goede service.
Kees van Wijk
Vlaardingen

Kees van Wijk

Topper

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2019

Ik heb nu voor de 2e keer een bestelling gedaan bij Jan. Biwire speakerkabel van 4 mm2 met de locking banaan stekkers. kabels zijn top afgewerkt en na het inspelen van zo’n 150 uur klinkt de kabel als een klok. voor dat geld geen dure van de Hul of iets dergelijks kopen is mijn advies.
Het zelfde geldt voor XLR interlinks, gewoon super.

Antonio

Top kabel

Rated 5 out of 5
september 29, 2019

Interlinkset type Silver Series Lo-cap met sg203, verbonden tussen cd-sacd-speler en versterker,nu 5 dagen in gebruik. Instrumenten en stemmen weergave, helder zonder scherpte,laagweergave met een strakke bas. Een aanrader. gr. Co

Co Lennings

goed en mooi

Rated 5 out of 5
september 23, 2019

goed klinkende kabels, je hoort meer finesse in het geluid.
Echt maatwerk!
De kabels zien er bovendien schitterend uit, echt vakwerk.

Frank

Verbluffend goede interlinks voor een kleine prijs.

Rated 5 out of 5
september 22, 2019

Mijn Michell gyro met SME IV draaitafel voorzien van de MGK-226, gewoon om eens te proberen. Gelijk ook van mijn Pro-ject phono voorversterker naar mijn Accuphase dezelfde MGK-226 interlink geprobeerd. Resultaat is verbluffend voor deze prijs. Geloof het of niet, geluid is nu beter dan met de veel duurdere vd Hul D501 phono armkabel XLR en Audioquest Emerald XLR van Phono VV naar versterker. En zowel phono armkabel als interlink zijn bij mij in gebalanceerde XLR uitgevoerd. De prefer mgk-226 is een hi-end geheimpje, echt top. Tot nu toe mijn beste kabel, en ik heb er veel gehad, hele dure dus ook.

W.S.

Upgrade L.S. kabels

Rated 5 out of 5
september 19, 2019

Mijn luidsprekerbekabeling heb ik vervangen door een set bi-amp kabels van JKE en het klinkt zeer mooi, ook zijn ze fraai en degelijk afgewerkt.
Offerte aangevraagd en vervolgens na de bestelling snel geleverd, netjes en stevig verpakt.
Ik ben erg tevreden!

R. Prins

Dubbele upgrade!

Rated 5 out of 5
september 5, 2019

Onlangs heb ik mijn oude hobby muziek luisteren weer opgepakt en mijn gedateerde high end Sony ES apparatuur grondig laten servicen en daarnaast high end B&W speakers aangeschaft. De speaker bekabeling en interlinks die ik had waren op zich prima. Nadat ik de speakerkabels had ingekort i.v.m. oxidatie was ik nog niet helemaal tevreden over het geluid en ben op zoek gegaan naar betere kabels en bij JKE uitgekomen, mede door de uitsluitend goede reviews en presentatie op internet. Ik heb op advies van Jan 2x 4 meter bi-amp 4mm kabels aangeschaft en een aantal interlinks (Lo-Cap 55 met SG203 voor de cd speler en een dubbele set MGK226 met SG203 voor mijn cassettedeck. Ik kan niet anders zeggen het is echt een enorme verbetering en ik hoor nu details die ik daarvoor niet hoorde en de kabels moeten zelfs nog ingespeeld worden! Ik haal nu het beste uit mijn apparatuur en ben erg tevreden over de klantgerichte instelling van Jan, de hoge kwaliteit van de kabels, de prijsstelling, verpakking en de aflevering. Mocht ik nog eens een kabel nodig hebben dan weet ik mijn adresje!

Rob

Fijne Interlink

Rated 5 out of 5
augustus 24, 2019

Onlangs de MGK226 met Neutrik Profi connectoren ontvangen en aangesloten.
Heerlijk alsof het gordijn open ging. Mooi hoog en midden, detailrijk. Kortom genieten.

Koos de Graaf

Zeer goede interlink kabels

Rated 5 out of 5
juli 21, 2019

Ik heb MGK226 kabels met SG203 connectoren besteld en ben zeer tevreden met het resultaat. Zijn gewoon goede degelijke kabels die netjes zijn afgewerkt. Ook de service vond ik zeer netjes.

Jascha

top service

Rated 5 out of 5
juli 1, 2019

wat een top service hebben ze geleverd.
ons vaderdag kadootje was net iets te laat besteld [ik had me niet gerealiseerd dat het gemaakt moest worden ]maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen dat de kids op tijd hun kadootje binnen hadden.
super bedankt nogmaals

D.P.

Interlink LO-CAP 55

Rated 5 out of 5
juni 23, 2019

Na lang aarzelen heb ik dan toch de stap gezet om eens een interlink te bestellen bij jke hifi .Ik had over honderden goeie reviews gelezen over allerlei aangeboden op maat gemaakte kabels .Dit heeft gemaakt dat ik uiteindelijk een LO-CAP 55 heb bestelde bij jke hifi . Ik heb ongeveer een week moeten wachten , maar dit was het wachten zeker meer dan waard. De interlink is bij mij thuis aangeboden in een bubbeltjesenvelloppe. Ik haalde de interlink uit de enveloppe en ik zag onmiddellijk dat we hier te maken hadden met een degelijke op maat gemaakte interlink, wat me opviel was de afwerking van die interlink. De interlink was ook gemakkelijk te hanteren door zen soepelheid niettegenstaande hij toch een behoorlijke dikte heeft . Ook de gebruikte rca fiches zijn van behoorlijke en degelijke kwaliteit. Toen ik de interlink ging aansluiten merkte ik op dat je rca fiche eerst moet inpluggen in het toestel en dan als hij is ingeplugd je de rca fiche moet aanschroeven tot wanneer ze goed vast zit om zo een goed contact te maken . Van zodra de interlink was aangesloten heb ik deze gedurende een 2 tal uurtjes zitten beluisteren. Nu weet ik ook wel dat een nieuwe kabel steeds moet ingespeeld worden .ma goed , na die 2 uurtjes hoorde ik toch direct dat we hier te maken hadden met een topkabel . Wat me vooral opviel was de plaatsing van de instrumenten. Een gitaar klonk nu echt als een gitaar , een viool als een viool enz . Ook de stemmen kwamen echt los van de luidsprekers. Wat me ook direct opviel was dat de hoge en lage tonen veel meer tot hun recht kwamen met het gebruik van de jke LO-CAP 55 .Kortom de investering meer dan waard . En geloof me voor die prijs ga je niets beter vinden . Ik heb maar van 1 ding spijt , en dat is dat ik jke niet eerder heb ontdekt . Ik ga in de nabije toekomst zeker nog bestellingen plaatsen bij jke . Mvg Willy uit België

WILLY

Mooi product

Rated 5 out of 5
mei 17, 2019

Mijn Linn K400 kabel was te lang voor mijn nieuwe setup en daarmee aan vervanging toe. Via Marktplaats in contact gekomen met JKE hifi en de sprong gewaagd. Tot volle tevredenheid. Een solide prachtig afgewerkte 4mm bi amp speakerkabel met aan beide zijdes spades rijker die recht doet aan de rest van mijn Linn spullen. Als ik binnenkort aktiv ga spelen meld ik me weer voor nog een setje. Dank en succes verder. Martijn

Martijn

Neutrik interlinks

Rated 5 out of 5
mei 16, 2019

Na het aanschaffen van een custom dj mixer (Isonoe Iso420) wilde ik ook m’n kabels upgraden. Nu merkte ik dat het erg lastig is om de juiste kabels te vinden. Ik kwam zoals anderen een hoop magische kabels tegen met beloftes waar ik zelf niet aan wilde geloven.
Na lang zoeken kwam ik de advertentie van JKE Hifi tegen. Het contact en de offrering verliep uiterst soepel, Jan was vriendelijk en het eindproduct is precies zoals ik het wenste. De Isonoe heeft een uiterst neutraal geluid. Deze kabels geven voor mijn gevoel geen kleur aan de audio en doen geen afbreuk aan de neutrale weergave van m’n mixer. Ook zijn de kabels ontzettend netjes afgewerkt.
Kortom, nieuwe vaste klant hier. 🙂

Karim

Interlink getest

Rated 4 out of 5
april 28, 2019

Ik heb van JKE een Van Damme XKE interlink met de SG203 connectoren, ontvangen op 20-04-19.
De contacten met JKE waren helder en duidelijk en compleet, de verzending en verpakking waren boven verwachting, zeker het prijsniveau in aanmerking genomen, dat geld ook voor de levertijd, en het nakomen van de afspraken.
De positieve ervaring geld ook voor het resultaat met deze kabel, hij deed precies wat ik er van verwachte, ik had namelijk een kabel nodig die het hoog wat accentueerde, en heb ook luidsprekerkabels (verzilverde aders) hierbij gebruikt, ik ga niet in op de reden hiervoor, omdat dat een te lang verhaal wordt.
Als ik weer eens een audiokabel nodig heb, zal ik zeker bij dit adres gaan shoppen.
Voor de prijs-kwaliteit verhouding geef ik de maximale waardering.

Fetze Postma.

bi amp

Rated 5 out of 5
april 24, 2019

Vandaag een set bi-amp kabels van jke hifi ontvangen. Wat een prachtige kabels. Ik ben 51 en heb voor het eerst in mijn leven een set mooie luidsprekers in mijn bezit verbonden met een serieuze eindversterker. Deze set verdiende een betere luidsprekerkabel. Deze vond ik na lang zoeken op marktplaats bij JKE. De luidsprekerkabelwereld is een ‘magische’ wereld waarin sommige kabels toverkrachten krijgen toebedeeld. Enorm veel keus, eindeloos veel reviews, zeer veel discussies over de zin en onzin van kabels en zeer hoge prijzen. De site van JKE was een verademing; simpel, duidelijk en met een betaalbaar aanbod. Ik vind het lastig om verschil te horen met mijn ‘oude’ supra classic kabels, als dat verschil er al is. In ieder geval ben ik nu in het bezit van een set prachtige en goed klinkende kabels waarvan ik waarschijnlijk jaren lang plezier heb. Mocht ik nog eens een set andere luidsprekers aanschaffen dan gaan deze kabels daar gewoon aan.

Martinus

XLR kabels op maat gemaakt

Rated 5 out of 5
maart 23, 2019

Ik heb deze week een setje XLR-kabels bij Jan besteld.
Zeer directe communicatie en goeie afspraken.
Na 2 dagen zijn de kabels reeds gemaakt en afgeleverd, top service noem ik dat.
Ze klinken dan ook nog super.
Bedankt Jan

dirk

bekabeling Bryston

Rated 5 out of 5
maart 22, 2019

Ik heb al meerdere malen bij Jan diverse setjes analoge en digitale interlinks gekocht. Ditmaal een AES-EBU interlink en coax digitale interlink. Ik heb de AES-EBU interlink voor tussen mijn Bryston BCD-1 CD speler en BDA1 DAC en werkt perfect. Er is geen enkel verschil waar te nemen in het geluid tussen de DAC en CD speler. Kortom, de interlink gemaakt van Tasker C801 geeft het signaal perfect door. De interlink voegt niets toe aan het geluid en er is totaal geen signaalverlies. Jan heeft dus de juiste kabel gekozen om er een AEB-EBU interlink van te maken. Ook de Van Damme Coax interlink doet zijn werk voortreffelijk. Wederom voor een betaalbare prijs 2 goede interlinks gekocht bij Jan.

Richard

Luisterervaring met de nieuwe interlinks Prefer MGK226 + SG203 locking

Rated 5 out of 5
maart 18, 2019

Ik ben al geruime tijd bezig om met betaalbare zaken mijn stereo set te upgraden. Zo heb ik een betaalbare streamer van Bluesound node 2 die verbonden zat met een simpele interlink, klonk prima. De overstap van Spotify naar Tidal hifi versie was weer een duidelijke stap zonderal te grote investering. In de woonkomer heb ik was accoustieke maatregelen genomen die veel verbeterd heeft voor een paar tientjes investering. Een volgende stap was nu om mijn simpele interlink eens te vervangen voor een kwaliteits exemplaar. Ik kwam bij JKE via marktplaats en bestelde een set. Voor een paar tientjes het proberen waard. Had niet verwacht dat het geluid werkelijk een flinke upgrade zou krijgen. Super kabels dus en de investering meer dan waard.
Gerrit

Gerrit

Interlink kabel MGK226 met SG203 connectoren

Rated 5 out of 5
maart 15, 2019

Gisteren set interlink ontvangen. Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. De kabels zien er goed afgewerkt uit en het sodeerwerk is super (even connector opendraaien).
De SG203 connectoren zijn echte aanraaders. Ze zijn soepel op de terminals te schuiven en daarna vast te draaien voor een super stevige verbinding. Houd er wel rekening mee dat de connectoren wat ruimte achter de versterker nodig hebben. Stroomgeleiding gaat het best als de overgangen zo ongestoord mogelijk zijn, dus goed sodeerwerk en goede verbinding met connectoren. Volgens mij belangrijker dan type kabel. Geluid is prima, dat wordt echt niet beter met kabels van > € 300,-

Gerrit

Luidspreker kabels ,single wire 4 mm

Rated 5 out of 5
maart 14, 2019

Uitstekend verpakt em ook prachtig afgewerkte luidspreker kabel.
Had monster z1 kabels,ook een goede kabel,maar deze doet er echt een schepje bovenop,in detail meer openheid in het midden gebied.
Dikke pluim voor de maker,heb ook al 2 interlinks en een coax kabel,allemaal goede producten.
Ik ben er zeer tevreden over.

Rien

Eerste klas vakman

Rated 5 out of 5
maart 6, 2019

Vandaag de biwire 4mm2 mogen ontvangen. Gelijk aansluiten en een dikke WOW hier. Super mooie afwerking en wat een verschil in geluid ?????? Super bedankt Jan

Jochem

Mooie kabels

Rated 5 out of 5
maart 5, 2019

Ik ben erg tevreden over al de kabels die ik tot op heden heb gekocht bij Jan???
Ik heb interlinks, luidspreker en Subwoofer kabels van hem, top en betaalbaar.

Martin

MGK 226 gebalanceerd

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Ik heb 2 setjes gebalanceerde MGK 226 interlinks besteld. Na een paar dagen de kabels met mooie XLR connectoren ontvangen. Ze zien er niet alleen goed uit maar ze klinken ook uitstekend. Ik ben er erg blij mee. Een volgende keer bestel ik zeker weer bij JKE.

HaFra

Vergeleken met dellurium black II

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Ik luister er al jaren naar. Maar ik heb ze nu eens vergeleken met kabels van 400 € deze geven een beter positie weer en klankmatig beter maar .. deze klinken ondanks alles muzikaler en de muziek pakt veel beter. Alhoewel hij we met veel info dicht loopt. Is hij mijn favoriet !!

Maarten van Dijke

Kabelset gebalanceerd.

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Wederom een kabelset bij Jan besteld, en…weer zeer tevreden. Goede service, prima kabels en, net als vorige keer vrij vlot alles binnen. Kortom…klasse!!!

Paco Obers

Goede kabel voor een nette prijs

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Na het aanschaffen van een setje actieve speakers icm Cambridge dac magic plus ging Ik op zoek naar een interlink met wat meer lengte.
Dit moest een gebalanceerde interlink worden omdat ik graag deze in/uitgangen wilde gebruiken.
Na diverse reviews gelezen te hebben waaronder die van JKE heb ik besloten om bij Jan de gok te wagen.
De correspondentie en afhandeling is correct en deskundig.
De mgk 226 interlink was snel geleverd en zag er keurig uit maar door een product eigenschap van mijn apparatuur paste deze niet in mijn straatje.
Op advies van Jan de interlink terug gestuurd en laten ombouwen.
Ook dit werd snel en vakkundig opgepikt en de interlink was weer snel in mijn bezit en speelt met goede plaatsing en detail de gehele flac database af.
Deze interlink haalt met gemak de kwaliteit van de bekende merken voor een nette prijs.

van 't Ent

Goede no-nonsense kabels, op maat gemaakt en snel geleverd!

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Ik geloof niet zo in de zweverige informatie die sommige audiokabel-fabrikanten bij hun peperdure kabels leveren. De informatie van JKE over zijn kabels is technisch, informatief en to the point. Dat zijn de kabels ook Een goede prijs voor prima kabels, snel geleverd en voorzien van bruikbare aansluit-aanwijzingen. Ik hoef geen andere kabels! En het geluid? Dat zit echt wel goed!

Nanno Nanninga

Bi-wired geeft lucht en kalmte

Rated 5 out of 5
januari 24, 2019

Ik ben uitermate tevreden met mijn luidspreker-set, biwired en met vergulde banaanstekkers. Heel mooie luchtige en kalme weergave op mijn Rega R5’s , aangestuurd door een Quad 606 eindtrap en Linn voorversterker en bron. Geen rare scherpte, maar vloeiend, detailrijk, uitstekende plaatsing, kortom: muzikaal. Dit is wat ik zocht.
De service en aandacht van JKE zijn eveneens voortreffelijk. Aanbevolen !

Frank

Voor herhaling vatbaar!

Rated 5 out of 5
januari 23, 2019

Ik heb nu tweemaal kabels besteld bij Jan en ben tweemaal zeer tevreden. Jan reageert snel en levert snel. Ik heb zelfs een kabel in mogen ruilen.
Ook klankmatig ben ik erg te spreken over de kabels. Ik heb een mooi breed en diep klankbeeld gekregen en ik hoor veel details. Tot slot is ook de mechanische en optische afwerking van de kabels top. Dus: voor herhaling vatbaar!

Jan Kort

Wat een genot !!!

Rated 5 out of 5
januari 19, 2019

Hallo Jan,
Wat een geweldig mooie kabels maak jij! De MGK 226 bij jou besteld, na 3 dagen netjes verpakt gekregen, kadootje uitgepakt, 2 keurig uitziende kabels aangesloten en vanaf die tijd: genieten!!!!! Wat een heerlijk geluid! Ze zitten tussen een Cambridge Audio azur 650 bd en een Yamaha R-N500 receiver. Ze kunnen zich zeer zeker meten met de Siltech’s en de v.d. Huls die ik kort geleden te leen had! Ze klinken lekker transparant, neutraal zeg maar, zeker op de B&W 603, strakke bas en zeer gedetailleerd! Je hebt voor ongeveer 3 tientjes erg nette kabels in huis die zich kunnen meten met de gerenommeerde merken ( of overtreffen, in mijn geval! ). Jan, vakwerk! Succes verder!
Groeten Rick Steijn.

Rick Steijn

Top kwaliteit en goed advies

Rated 0 out of 5
januari 18, 2019

Na aanschaf van mijn Accuphase versterker bleken mijn oude kabels een nadelige invloed te hebben. Via via bij Jan terecht gekomen en interlinks besteld, waaronder de Low-cap voor de output van mijn streamer naar de versterker.
Wat een verschil in detaillering van het geluid en de interlink is gewoon prachtig om te zien, met mooie connectoren.
Daarom meteen ook maar bi-amp luidspreker kabel besteld. Ik kon geen keuze maken uit de verschillende connectoren en kreeg ze gewoon allemaal toegestuurd om even te passen. Fijn dat dit mogelijk was! Deze kabel is inmiddels onderweg evenals de coax interlink.
Ik zoek niet meer verder als ik kabels of advies nodig heb, bij Jan ben ik aan het juiste adres.
Zijn professionele manier van werken met een nette offerte vooraf, schept duidelijkheid en heb ik als zeer prettig ervaren!

Franky

Upgrade

Rated 5 out of 5
januari 7, 2019

Na een upgrade van mijn systeem heb ik besloten op aanraden van een kennis om een overweging te maken om luidsprekerkabels van JKE aan te schaffen . Als eerste heb ik de subwooferkabel aangesloten op de B&W DB1 D en een Dali 15 inch. De mc 216 kabel met profi connectoren. Het verschil was wel heel duidelijk hoorbaar . Het Laag is bijzonder strak en heel direct . Het zelfde verhaal voor de bi amp speakerkabels met banaan stekkers . Het mid en hoog is heel helder en gedetailleerd. Een perfecte combinatie met gebalanceerde xlr interlinks . Kort samengevat een top product . De prijs kwaliteit verhouding is dik in orde en zijn zeker 5 sterren waard . Een absolute aanrader voor een ieder die wilt gaan vernieuwen .

Rinus Ooms

Gebalanceerde interlink

Rated 5 out of 5
januari 6, 2019

Een gebalanceerde interlink op maat besteld. De interlink was zeer snel klaar en is van prachtige kwaliteit. Het mooie is dat je per centimeer op maat kunt bestellen, waardoor je niet met overtollige kabel zit.

Johan

Lo-Cap 55

Rated 0 out of 5
januari 5, 2019

Ik heb even gewacht een reactie te geven op deze interlink. Ik had namelijk nog wat interlinks te ‘testen’. De Lo-Cap 55 lijkt toch een ‘vast onderdeel’ te worden in mijn set. Ik wil eigenlijk geen namen van andere producten noemen, maar deze kabel overtreft veel van de gangbare en nog enigszins betaalbare interlinks. Open, helder, gedefinieerd, en ook zeer zeker ‘goed’ in laag. (Ook met ‘Metal’!!) Absoluut een zeer goede kabel/interlink!

Sanderrr

Jumpers en twee analoge interlinks.

Rated 0 out of 5
januari 3, 2019

Zeer positief over de service van Jan!! Ook de kabels zijn erg mooi gemaakt! De klank is prima, zeker voor het geld. In mijn set (ATC speakers – Denon amp – Node 2i als bron) ervaar ik de analoge interlinks als homogeen en detailrijk. Mijn andere oudere kabels hebben wel een wat meer gedefinieerd beeld. Ik heb de Neutrik profi pluggen op mijn verzoek aan de kabels laten monteren door Jan en dat zal ik niet opnieuw doen nu ik daar ervaring mee heb. Ik hou van wat meer klemkracht en de Profi pluggen zijn voor mij niet strak genoeg. Verder alles positief!

Erik

AES/EBU kabel

Rated 5 out of 5
december 27, 2018

Na een snelle reactie op de vraag een offerte te sturen voor een AES/EBU kabel deze besteld en ondanks de kerstdrukte binnen een dag gemaakt, verzonden en door mij ontvangen. Deze kabel heeft voor mij het probleem opgelost geen 192/24 HiRes af te kunnen spelen. Dit gaat met deze kabel zonder problemen. Ik gebruik de kabel als interlink tussen een Auralic Aries LE en NAD C390DD

Henri de Winter

Prefer MGK226-blauw interlinks

Rated 5 out of 5
december 20, 2018

Indertijd mijn XTZ Class A100D3 versterker voorzien van een set preamp jumpers MGK226 met Neutrik Rean connectoren. Dat gaf al meteen een hele verbetering. Daarna heb ik mijn veel duurdere Oehlbach interlinks (NF1 en NF2) vervangen met de Prefer MGK226-blauw. De Oehlbachs waren op mijn Tannoy Dual Concentrics (Saturn S10) flink aan het keffen en het hoog kwam erg op je af. Dit gold met name voor de eerste violen en trompet, vooral als door het orkest wat harder gespeeld werd. De Prefers van Jan maakten daar direct een eind aan. Het hoog was mooi aanwezig, rustig en in balans. Het midden en laag eveneens prima. Momenteel vier Prefers MGK226-blauw in gebruik. Mijn Pioneer PD-50 SACD-speler aangesloten op een Ming Da MC-7R buizen preamp en deze in bi-amp aangesloten op de Vincent SP-331 hybride poweramp. De versterkers sturen twee Tannoys aan, model Turnberry GR. Het geheel klinkt voortreffelijk.
De interlinks zijn mooi uitgevoerd, soepel en voorzien van degelijke connectoren.
En dit alles naast een snelle levering allemaal heel betaalbaar.
Top! Aanrader!

Henk

opnieuw besteld, opnieuw tevreden ...

Rated 5 out of 5
december 15, 2018

Na de super ervaring met de eerder geleverde MGK226 interlinks bestelde ik een set Lo-Cap 55 voor een Lenco L75/S project. Opnieuw overtreft Jan de verwachtingen. De kabels kwamen met SG203 connectors aan één zijde en de andere zijde was al netjes gestript én voorzien van beschermingshoesjes. Jan leverde zelfs het nodige AG-soldeersel mee ! Dank en zeker tot een volgende keer …

dirk van den broek

Single-wire luidsprekerkabel

Rated 5 out of 5
december 14, 2018

Ik kan alle positieve reacties hier alleen maar bevestigen.
Een perfecte service, en een geweldig product!
Bedankt Jan

Danny Schouren

Prefer MGK-226 interlink

Rated 5 out of 5
december 11, 2018

Keurig afgewerkte interlinkset. Heldere uitleg middels mee gezonden boekje. Klasse! Zeker een aanrader. Géén “suffe draadjes” geneuzel…

Paco Obers

Klasse!

Rated 5 out of 5
december 10, 2018

Naast goed klinkende kabels, een bijzonder mooie afwerking en een erg correcte afhandeling van zaken verdient JKE een audiofiel compliment.
Raymond uit Enschede

Raymond

Xlr kabels

Rated 5 out of 5
december 4, 2018

2 sets XLR kabels besteld, snelle levering en kables zijn erg netjes afgewerkt.
Zitten inmiddels op de set en bevallen prima!
Gewoon goede kwaliteit voor een uitstekende prijs.

Marco Vermeer

Dhr.

Rated 5 out of 5
november 19, 2018

Hallo allemaal:-}
Bi-Wire 4 x 2,5 mm²
super service, goede communicatie, super prijs en grote tevredenheid:-}Ik kan aanbevelen.

Vojtech

Bi-wire

Rated 5 out of 5
november 19, 2018

Zeer tevreden na van den Hul kabel te hebben gebruikt ,echt een verbetering,ziet er ook gelikt uit.Jan ga zo door,goede service

Cees.O

Fantastische interlinks, High-end service ..

Rated 5 out of 5
november 18, 2018

Met de upgrade naar KR-Audio pre-amp en Primaluna eindversterker was het ook tijd voor nieuwe interlinks ; via 2dehands.be kwam ik bij Jan terecht en na doeltreffende e-mail afstemming werden 4 stuks MGK226 met SG203 connectoren besteld ; de levering kwam er al na 4 dagen, en ik kan alleen maar zeggen dat zowel de muzikale kwaliteit en de mooie afwerking van de interlinks als de professionele order-handling van Jan alle (zeer) goede reviews hier nog overtreft. Hartelijk dank en er volgen zeker nog bestellingen …

dirk van den broek

Toch nog beter...

Rated 5 out of 5
november 7, 2018

Ik had al diverse MGK226 interlinks aangeschaft. Op aanraden van Jan heb ik een Lo-Cap 55 kabel uitgeprobeerd. Die heb ik tussen mijn SACD en versterker geplaatst. De kabel is klinkt veel helderder dan de MGK en er ontstaat een veel opener beeld van de muziek. Ik ben niet goed in dit soort beschrijvingen, het klinkt goed of niet. Laat me het zo stellen: ik ben redelijk verwend met een goede streamer, versterker en speakers. Mijn SACD speler is toch van een andere klasse en werd nauwelijks gebruikt omdat het afspelen van de SACD niet beter klonk dan het streamen van de cd-versie. Met de Lo-Cap draai ik nu weer SACD’s. Het klinkt alsof je er bij zit. Het is dat mijn Blumenhofers zo groot zijn, anders zou ik vergeten dat ze er staan. Genieten!

Arno

XLR en bi amping, goed huwelijk

Rated 5 out of 5
november 5, 2018

Na een uitgebreide zoektocht 2017-2018 en een aantal wisselingen in zowel de luidspreker- als elektronicakant had ik het allemaal uitgedacht. NuPrime en Clearaudio bronsystemen voor een set Canton A45 speakers, Quadral Aurum P8 voorversterker en 2x NuPrime ST10 stereo eindversterkers. De NuPrimes zijn absoluut snoepjes en de P8 pre heeft als grote voordeel dat die naast een dubbele XLR ingang ook over een dubbele XLR uitgang beschikt. Daarmee kan de ST10 set optimaal worden aangestuurd en die bedienen via hoog-laag scheiding op hun beurt de Cantons op ideale wijze.
Bij JKE de Prefer MGK226 interlinks en van Damme 4×4 bi amp luidspreker kabels besteld. Alles perfect afgemonteerd (solid bananas resp. Neutrik XLR connectoren) en financieel ook best overzienbaar. Klasse.
En dan… het geluid…. wat een kanaalscheiding en een detaillering. Super gewoon, complimenten aan Jan Knol!

Taatjesville Tjeerd

Sublieme interlinks

Rated 5 out of 5
november 4, 2018

Volgens mij heb ik ongeveer 5 interlinks gekocht bij Jan, gemaakt van de Prefer MGK226 met verschillende connectoren. De MGK226 geeft een transparant geluid met veel focus, detail en diepte in het geluidsbeeld. De interlink klinkt ietsjes afgerond (warm) zonder ten koste te gaan van de neutraliteit en juist dat maakt de Prefer MGK zo muzikaal klinkt. Tenminste zo klinken de interlinks in mijn set (Bryston BP26 v.v. en 3B SST eindversterker en Impulse 34 speakers).
Mijn laatste aanwinst is de digitale interlink van Van Damme Plasma Grade digital met mooie BNC connectoren. Ook deze interlink klinkt verbluffend goed. Keep up the good work en tot de volgende keer (waarschijnlijk dan digitale interlink met aes/ebu connectoren).

Richard

Van Damme Silver lo-Cap55/SG203

Rated 5 out of 5
oktober 31, 2018

Wat een vakman die weet wat de klant verwacht prijs/kwaliteit mooie kabel subliem afgewerkt,hij heeft het voormekaar gekregen grote stap vooruit de hele cd winkel opnieuw ontdekken(Rotel RA1592/Oppo105eu/Tannoy…

Andre Bakker

Prima klank

Rated 5 out of 5
oktober 21, 2018

Interlink MGK226. Deze interlink zit inmiddels tussen mijn cd speler en de voorversterker en naar de eindversterker.
Het geluid is coherent, sonoor, dynamisch en gedetailleerd. Resultaat een zeer goede kabel met veel muzikaliteit.
Kan zich derhalve met veel duurdere exemplaren meten!

Geurt Mater

Topklasse kabels !!

Rated 5 out of 5
oktober 11, 2018

Ik “speel” intussen al weer enige tijd met zowel interlinks als ook luidsprekerkabels van Jan en het klinkt geweldig goed !!
Ik heb een kritische audioset (Sphinx / Magnepan) maar de kabels passen perfect in deze high-end setting.
De kabels zijn subliem gemonteerd en afgewerkt, met prachtige materialen en voor een zeer mooie prijs.
Ga vooral zo door, Jan !!

John

PERFECT!

Rated 5 out of 5
oktober 3, 2018

Heb twee sets XLR interlinks besteld type MGK226. Wilde eerst de lo Cap 55 bestellen, onder de indruk van de specificaties. Jan berichtte me dat deze coax type kabels niet gebalanceerd kunnen worden aangesloten, dus besloten tot de MGK226.
Nou, perfect voor mijn vintage Denon installatie. Ben niet zo van allerlei verhalen over vaagheden als ‘ruimer stereobeeld’, ‘beheerster hoog’, ‘beter bedwongen laag’, ‘mooier gebalanceerd midden’. Met de MGK226’s klinkt mijn muziek gewoon veel beter! Voor wie betaalbare interlinks zoekt waarvan de kwaliteit vergelijkbaar is met die van de hyper dure, heeft deze bij JKE HiFi gevonden! Niet aarzelen, gewoon doorpakken. Ook de communicatie met Jan verliep buitengewoon goed en vriendelijk. Dus kort gezegd: JKE HiFi is PERFECT!

GB

High-end bereikbaar

Rated 5 out of 5
september 30, 2018

Ik heb de bi-wire 4mm besteld. Wat een mooi afgewerkt product. Aangesloten op een hoogwaardige set en genieten geblazen. Ik hoef niet anders meer.

Michael

Goede kwaliteit voor weinig

Rated 5 out of 5
september 26, 2018

Ik vind het een uitdaging om zo’n prettig mogelijk hifi geluid met zo laag mogelijke kosten te realiseren (audiofiele perfectie interesseert mij niet, het moet aangenaam klinken). De warme klank van Denon in combinatie met 18 jaar oude luidsprekers van Nederlandse bodem (Xanadu). Na tegenvallende experimenten met interlinks van verschillend fabricaat via een tip bij Jan terecht gekomen. Ik verwachtte eigenlijk niet veel vanwege de prijs, maar met dit soort prijzen kun je nog wel eens een gokje wagen. En wat een fijne verbetering was dit! Urenlang genieten van albums of concerten zonder het vermoeiende wat ik bij veel andere interlinks heb ervaren. Mijn eerste JKE setje in 2013 aangeschaft en nu ik weer een (iets langer) setje nodig had wederom bij Jan aangeklopt. Absolute aanrader! En voor dit geld kun je je er geen buil aan vallen als het toch niet jouw geluidssmaak blijkt te zijn. Die vijf sterren zijn wat mij betreft absoluut verdiend!

Arjen

Bi-Wire luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
september 26, 2018

Eerst advies gevraagd welke kabels voor mij het beste zijn. De betreffende kabels besteld die binnen een paar dagen keurig werden bezorgd. Alles aangesloten en nu is het genieten geblazen. De kwaliteit van de afwerking is geweldig! Afgelopen zaterdag ( 22 september) bezocht ik de X-Fi show in Veldhoven. Kabels van vergelijkbare kwaliteit van de bekende producenten kosten minimaal het vijfvoudige.

Peter Almere

MGK226/Lo-Cap 55

Rated 5 out of 5
september 21, 2018

Net als de 2 personen voor mij al heel wat kabels uitgeprobeerd. Stond zo’n beetje op het punt om kabels van rond de €200,- aan te schaffen aangezien de goedkopere Van Den Hul, MIT etc. het gewoon net niet waren, beetje ‘scherp’ geluid, diepte….
Totdat ik een tip kreeg over de MGK226. Ach, voor die 4 tientjes kan je je geen buil vallen dus bestellen, is het niks dan is de schade te overzien. Tja…… Aangesloten en er nooit meer uit gehad. Naderhand nog een setje aangeschaft voor tussen de phono-pre en versterker. Geluid is in balans, laag is goed, er is diepte in het geluidsbeeld, gedetailleerd. Klaar. Af. Niet meer aankomen. Totdat…..
….. ik de Lo-Cap 55 op de website zag staan. Lange tijd getwijfeld en volgens Jan was het verschil klein. Toch recentelijk de knoop doorgehakt en een setje besteld. Nu is de MGK226 al erg goed en ben er erg tevreden mee maar deze slaat alles. Laag is strakker, nog meer details hoorbaar, zuiverder, cleaner geluid, muzikaler ? Heel was SACD en Hi-Res materiaal ertegenaan gegooid en elke keer wint de Lo-Cap. Deze kabel is, mits er erg goede apparatuur tussen zit, een klasse beter. Nu maar hopen dat Jan binnenkort niet nog een betere interlink op de markt brengt. 🙂

Jaap

XLR kabels

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2018

Goede avond Jan,
Ik heb in de loop der jaren als heel wat kabels geprobeerd en aangeschaft, en heb dus wel wat ervaring hiermee. De kabels waren van Audioquest (2type”s), van den Hul ( diverse type’s waaronder MC Silver van weetikveel hoeveel guldens toen!) en een Siltech. Dus ik aan de slag met een kabel van 5 tientjes. Eerst keurig ingespeeld met mijn Purist Audio inspeel CD, en daarna luisteren!
Het eerste wat mij opviel was de enorme ruimtelijkheid en rust in het hoog; dit is veelbelovend! Wat eveneens opviel waren de details die ik volgens mij niet eerder had gehoord. Percussie werd met veel detail weergegeven. Bij de eerste CD van Maaike Ouboter stond haar stem echt in de kamer, en waren de teksten en stem makkelijk en duidelijk te volgen! Klein minpuntje (maar volgens mij onbelangrijk!) was de iets zachtere of rustiger laag weergave! Ook pittige orkeststukken (le Sacre bv) worden zeer muzikaal weergegeven met een duidelijke scheiding van de diverse instrumenten! Dus conclusie van en voor mij: een BEST BUY!!!, die voorlopig, maar waarschijnlijk mijn kabel blijft! En dat voor dat geld; kwaliteit heeft niets te maken met hoe duurder hoe beter! Zeker niet!

Tjeerd

Prima interlink

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2018

De interlink MGK226 is vlot geleverd. Hij zit netjes vastgemaakt op een kartonnetje in een plastic zakje met een velletje documentatie erbij. De kabels zien er netjes uit met stevige locking connectoren. Verder geen poespas.
Snel aansluiten en dan… Wow, dit is een kabel die je doet verbazen! Ik heb kabels getest die tot 10x zo duur waren en slechts een enkele beviel me net zo goed als deze. Helder, veel dynamiek en uiterst gedetailleerd. Een blijvertje!
Er volgden dus nog meer interlinks, waarbij ook een gebalanceerd exemplaar. Met dezelfde uitmuntende kwaliteit.

Arno