Reviews

Schrijf uw review


Bi-amp luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
juni 12, 2021

Na aanschaf van een nieuwe versterker en speakers schrok ik toch wel een beetje van de prijzen voor de bekabeling. Tevens was de meeste bekabeling single-wire of bi-wire.
Aangezien mijn versterker geschikt is voor 2 paar speakers ben ik op zoek gegaan naar bi-amping. Uiteindelijk door de overtuigende reviews en de schappelijke prijs terecht gekomen bij JKE hifi. De levering was erg snel voor kabels die handmatig in elkaar gezet worden (zondagavond besteld, donderdag geleverd) en ze waren ook zeer netjes verpakt.
Mijn hifi-set klinkt fantastisch met deze bi-amp luidsprekerkabels. Ik ben erg blij.

Oscar

Analoge interlinks voor actieve luidsprekers

Rated 5 out of 5
juni 11, 2021

JKE HiFi, Jan Knol, zorgt telkens voor een razendsnelle response. De geleverde interlinkset B 700400 ziet er niet alleen professioneel uit, maar zorgt ook voor een meer gedetailleerde weergave van de muziek. Dat is kennelijk wat je mist als je gebruik maakt van kwalitatief minder hoogwaardige interlinks. (Mijn vorige set wel te verstaan).

Wim Koedam

Mooie bi-amp surround set luidsprekerkabels en Subwoofer kabel REL

Rated 5 out of 5
juni 9, 2021

Ik heb in maart mijn Anthem MRX 1120 verkocht c.q. ingeruild voor een Denon AVC A-110, ik miste toch het wat warmere geluid van Denon. Op de Anthem had ik de AudiroQuest Rockett 44 kabels (Bi-Wire) aangesloten, de Anthem had geen bi-amp. De Denon wel, dus ik ging op zoek naar een mooie bi-amp set. Na wat surfen kwam ik JKE tegen en wat ik zag en las (o.a. de reviews) sprak mij wel aan. Daarom besloten om bij JKE te bestellen:
– een set voor de frontspeakers 4×4 met Locking banaanstekker
– een kabel voor de centerspeaker 4×4 met Locking banaanstekker
– een subwooferkabel (op maat) model REL uitvoering
De kabels voor de rear (AudioQuest SLIP-DB 14/4) heb ik zelf omgezet naar bi-amp.
Uivoering: de kabels van JKE zien er goed uit en de afwerking met de connectoren is prima gedaan. De Locking banaanstekker, ook al zullen de anderen ook prima zijn, heeft qua looks mijn voorkeur.
Geluid: Na een tijd inspelen kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze kabels.
Resumé: JKE is een echte aanrader.

Harry Peters

Analoge interlinks

Rated 5 out of 5
juni 3, 2021

Zeer goede afwerking van de op maat gemaakte kabels. En een super geluid.
Heb nu alles voorzien met kabels van JKE.

Michel Bakker

Werkt uitstekend

Rated 5 out of 5
juni 3, 2021

2x kabels besteld, ze bevallen nog steeds goed.
In de winkel krijg ik niet exact op lengte daarom heeft dit mijn voorkeur.

Erik Schuitemaker

Interlink Kabel model 70040

Rated 5 out of 5
mei 29, 2021

Heb hier interlink kabel besteld. Ben goed voorgelicht over de kabels.
Zijn mooi soepel kabels . en de afwerking is ook goed. En snelle in huis.

Bart

Had ik dat maar eerder gedaan!!!

Rated 5 out of 5
mei 26, 2021

Lang getwijfeld maar blij dat ik de luidspreker kabels besteld heb.
Het geluid is stukker beter!
Prijs / kwaliteits verhouding is dik Ok.
Snelle koffertje, snelle levering, een prima manier van zaken doen!
Al met al blij met JKE!!

Willem Hegeman

Ook snel in Spanje

Rated 5 out of 5
mei 8, 2021

Na een goedbedoelde offerte van een lieve 14,000 euro retail (!) van mijn hifi dealer voor een setje Transparent Ultra kabels voor mijn Vandersteen Quatro CT – Audio Research Ref 6 en Ref 160 combinatie, zag ik de vele goede ervaringen op JKE site. Setje interlinks en luidspreker kabels besteld vanuit Spanje met speciale Bi Wire constructie. Na een korte technische confirmatie met Jan, twee weekjes later de kabels in prima staat ontvangen in Madrid. Mooie kwaliteit, netjes afgewerkt en klinkt fantastisch. Misstaat niet in dit illustere gezelschap waar natuurlijke weergave op de voorgrond staat. Heb (nog) niet met andere kabels kunnen vergelijken, en heb er eerlijk gezegd ook geen behoefte aan. Voor alles wat ik aan kabels begrijp is dit absolute top kwaliteit zonder in nonsense te vervagen. Prima ervaring.

Carlo Sanders

Onovertroffen kwaliteit en service

Rated 5 out of 5
april 21, 2021

Wat een feest om interlinks bij JKE aan te schaffen. Prijs/kwaliteit is volgens mij het beste wat er op de markt is. Jan maakt ze met liefde en vakmanschap. Muziek luisteren wordt weer een beleving.
Bij toeval kwam ik terecht op de site van JKE via marktplaats en was verbaast over de prijzen. Reviews gelezen en besloten om 2 paar interlinks aan te schaffen. Wauw wat zijn ze mooi gemaakt en klinken ze open! Hoe zouden de luidsprekerkabels van hem klinken? Op marktplaats kwam ik een JKE set tegen (4mm2 en bi-wiring) voor een leuke prijs. Ook weer verbaasd over de sound, geweldig. Nu weer een digitale coax aangeschaft. Weer zo’n prachtig product van Jan.
Kortom, twijfel niet! Ik ben zeer tevreden en de service is onovertroffen. Misschien dat ik binnenkort nog eens een set low-caps ga aanschaffen! Zo nieuwsgierig hoe die klinken.

John Lammerts

Lo Cap 55 interlink

Rated 5 out of 5
april 12, 2021

Na 25 jaar weer de hifihobby opgepakt en dan komen kabels ook weer om de hoek kijken. Dit blijft toch altijd iets aparts. Sommige kabels doen echt iets en met een kleine investering kun je je set opwaarderen. Overigens heb ik ook meegemaakt dat de bij het apparaat meegeleverde dropvetertje niet veel onderdeed voor interlinks van € 200,-. Met enige sceptisch heb ik interlinks bij Jan besteld. Je kunt ze niet uitproberen. Naast het prettige contact kreeg ik een paar prachtig gemaakte interlinks thuis die een plek kregen tussen mijn voor- en eindversterker. Wat een feest voor dit geld en met de dag werd het beter. Ik ga eerdaags nog een setje bestellen en ben heel benieuwd wat dit doet t.o.v. de Siltech interlinks welke aan de CD speler hangen.

Bas

Top afgewerkte luidsprekerkabels, prima audiokwaliteit en een scherpe prijs

Rated 5 out of 5
april 6, 2021

Mijn Hi-Fi installatie was als goed maar toch had ik mijn twijfels over de standaard meegeleverde luidsprekerkabels. Er ontbrak iets aan de weergavekwaliteit. Ik was wel van plan om betere kabels te kopen maar wou eerste mijn luidsprekers wat inspelen.
Via wat zoekwerk terechtgekomen bij JKE. Wat mij aansprak was de duidelijke documentatie, het aanbod, de prijs en de klantvriendelijkheid.
Na ontvangst van mijn bi-amp luidsprekerkabels van 4mm2 hoorde ik meteen een verschil en na een week is dit nog toegenomen na enkele uren spelen.
Als amateur muzikant (pianist) is een natuurlijke gedetailleerde klank heel belangrijk en hou ik niet van de minste vervorming. De muziek klinkt meer open met deze kabels, meer detail , helderder en vooral geen stemmen die sissen of ietwat vervormd worden in de hoge tonen. Bas is ook vol zonder te overheersen.
Als ik een analogie mag gebruiken dan zou ik het graag vgl. met een bv. een snelle BMW van 400 pk waar je op een gewone weg niet kunt uittesten wat de auto allemaal kan.
Eenmaal op een circuit kan je dit wel beoordelen. Ook zo met deze kabels, ze vervoeren de klank optimaal en geven weer wat je Hi-Fi installatie in petto heeft.
Kortom : prima product , een aanrader.

Marc Vande Wiele

Klein bedrag, grote opbrengst!

Rated 5 out of 5
maart 31, 2021

Ik sloot mijn bronnen altijd digitaal (hdmi) aan op mijn AV receiver en gebruikte de DAC van de receiver. Maar de DAC in mijn Bluray/streaming hub is beter, dus heb ik mijn AV receiver feitelijk eindversterker gemaakt en de twee verbonden met analoge RCA interlinks. Eerst, om te proberen, met een ‘gewone’ RCA kabel. Dat gaf echt een betere definitie, maar het klankbeeld was wat rommelig.
Ik wilde al aardig in de buidel tasten voor een paar Audioquest interlinks, toen ik via wat googelen op Jan’s website kwam en ik voor €85 een setje Lo-Cap 55 kon aanschaffen tegen een kwart van de prijs van de Audioquests. De vele positieve reacties op Jan’s site trokken mij over de streep.
Netjes afgehandeld, netjes geleverd en vanaf het allereerste moment dat de links waren aangesloten stond daar ineens een geluidsbeeld waar je ‘U’ tegen zegt. We praten hier over een Cambridge/B&W set die meer dan honderd keer de prijs van de interlinks kost.
Mijn constatering is: wat Jan voor de kabels vraagt en wat je ervoor terug krijgt, dat staat in geen verhouding tot elkaar. Ik krijg hier een grote glimlach van. Pluim voor Jan!

Arie van der Kaaden

Subwooferkabel REL Stadium 2

Rated 5 out of 5
maart 25, 2021

Met een ogenschijnlijk eenvoudige vraag (gaarne een subwooferkabel voor mijn REL Stadium 2) er achter gekomen, dat REL de XLR-aansluiting in latere modellen heeft vervangen voor Neutrik. Na wat puzzelen en met veel geduld van de kant van JKE (oude kabel opgestuurd om de drie draden geel/zwart/rood aan de correcte pinnen te kunnen koppelen) een prachtig gemaakte kabel teruggekregen (kan REL nog wat van leren). De sub staat weer te brommen als vanouds met mooi strak sublaag.

Marcel Verheijen

High End kabels voor midrange prijs

Rated 5 out of 5
maart 23, 2021

Als je het beste uit je hifi wilt halen, zoek je ook naar kabels die dat waar kunnen maken.
Ik ervaar een beter stereobeeld, ruimtelijker met meer definitie. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan!
Doet niet onder voor kabels van QED en Audioquest.

Alex de Vos

JKE

Rated 5 out of 5
maart 17, 2021

Nu, een paar weken geluisterd met de interlinks en luidsprekerkabels van JKE, met NAD voor en eind, JBL TI 600 (gereviseerd door Henk Bakker in Huizen) en Thorens TD 1601 platenspeler. Zeer tevreden, mooie afwerking en prachtige (klem) connectoren. Klinkt zeer goed 👍
Wat maar aangeeft dat we niet te snel de gemakkelijke en vaak duurdere oplossingen moeten kiezen.

André

Hele goed allround luidsprekerkabels Van Damme Blue series

Rated 5 out of 5
maart 17, 2021

Vandaag de Van Damme Blue series 4mm ontvangen van Jan. Snel geleverd en goed verpakt. Hiervoor een aantal kabels geprobeerd. Mijn setup (Quad Vena en Dali Suite 2.8) laat veel details en verschil in kabels horen. De Chord C-screen was te dof en niet snel genoeg, de Audioquest 14/4 te weinig laag en te weinig “body”.
De Van Damme klinkt vanaf het begin al goed en vooral uitgebalanceerd. Over het hele bereik klinkt het muzikaal en geen uitschieters. Stemmen klinken heel natuurlijk, vol en geen galm of bijklanken. Ik ben een kritische luisteraar en zeer tevreden met deze kabel. Een echte aanrader waar je geen spijt van zult hebben. Top service ook van Jan.

Ruben

Vakwerk!

Rated 5 out of 5
maart 12, 2021

Vandaag werd mijn derde interlink van JKE bezorgd. Zoals ik inmiddels gewend ben, prima verpakt en mooi afgemonteerd. Mijn eigen apparatuur liet zich aanvankeijk wat lastig temmen, maar inmiddels geniet ik behalve van de analoge JKE interlinks (CD-speler –> versterker en streamer –> versterker) die ik al had, ook van de digitale (Blu Ray speler –> streamer). Complimenten Jan; fijne kabel(s)!

Rob Lenssen

Luidsprekerkabel 4 mm

Rated 5 out of 5
maart 9, 2021

kabel.
Snel geleverd
Set gekocht voor surround, getest op mijn stereo set en 1ste indruk super, mooie lagen in het laag en mid hoog zeer gedetailleerd en niet schel en geen sis klanken. Dan moet hij ook nog ff inspelen als je er in gelooft of niet.
Werkelijk een verbazend goede kabel voor het geld, ga testen met andere spades want de kabel is het waard en misschien gaat hij mijn vele duurde harmonic technology kabel wel voorbij en word hij mijn nieuwe kabel voor mijn stereo.
Jan bedankt
Groet martin

Martin Heimens

Heel tevreden

Rated 5 out of 5
maart 8, 2021

Het beste wat mij overkomen is ,correct en vlug beantwoord en heel tevreden daar ik nog een paar besteld heb ,dikke duim voor service en klantenservice top patron Knol Jan bedankt.

Viaene Philippe

Goede kwaliteit voor een hele redelijke prijs

Rated 5 out of 5
februari 21, 2021

Sinds kort herb ik een nieuwe versterker, zonder aparte phono-ingang, waardoor een phono-voorversterker noodzakelijk werd. Daarnaast had ik sowieso behoefte aan een nieuwe interlink. Puur toevallig kwam ik via een audio-forum terecht bij JKE hifi en heb daar twee interlinks besteld voor mijn platenspeler. Een van 60 cm en een van 1 meter, gemaakt met een signaalkabel type 70040.
De kabels klinken uitstekend, zijn fraai gemaakt en voorzien van mooie stevige, vergulde SG-R-003 connectoren. En dat voor een alleszins redelijke prijs. Zeg maar bijzonder redelijke prijs.
Van harte aanbevolen!

Ronald

Blij verrast !

Rated 5 out of 5
februari 18, 2021

Vandaag de mijn single wire kabels ontvangen en het zag er allemaal keurig uit en netjes verpakt !
De kabels aangesloten en luisteren !
In verhouding tot mijn nordost kabels moet ik zeggen dat dit toch wel een verbetering is !
Meer detail! Schoner hoog ! Al met al klinkt het veel aangenamer !!!
Ben er blij mee !!

Ronald De jong

Bi-wire 4x4 multicore

Rated 5 out of 5
februari 15, 2021

Vorige week nieuwe luidsprekerkabels besteld voor mijn Linn Klimax Kontroll en chakra twin eindversterker gekoppeld aan oudere B&W 803. Afgelopen zaterdag kwamen ze al binnen; prachtig verpakt, goede info en vandaag oude kabels vervangen.
Een lust voor het oog en vooral voor het oor!

Hans Janssen

Fantastisch

Rated 5 out of 5
februari 4, 2021

Ik ben een totale onbenul op het gebied van kabels. Vervolgens ga je er over lezen, kijkt eens wat rond op YouTube, en uiteindelijk vorm je een eigen mening. Diverse leveranciers bieden mooie kabels aan voor serieuze bedragen. Door de bomen zie je het bos niet meer.
Vervolgens kom ik op de site van JKE hifi terecht en lees alleen maar positieve reacties. Daar wordt een mens blij van. Hierop contact gezocht met eigenaar Jan. Hierbij viel een paar zaken direct op. Jan reageert snel, mijn vragen werden vlot beantwoord, en adviezen werden gegeven.
De lezer begrijpt, een dag later heb ik diverse kabels bij Jan besteld. Interlink-, luidspreker-, en Cat7. Vandaag heb ik deze bestelling in een keurig verpakte doos ontvangen. Het resultaat was fantastisch. Alle kabels zagen er geweldig mooi en luxe uit.
Hoe het geheel gaat klinken laat nog even op zich wachten, mijn boxen worden momenteel gebouwd en de audio is in bestelling. Maar ik twijfel niet aan het eindresultaat. En dat alles voor een schappelijk prijs.

Maarten

Goede wijn behoeft geen krans

Rated 5 out of 5
februari 3, 2021

Net de kabels binnen gekregen. De review’s kloppen idd. Alles klinkt lekker naturel en toch komen alle elementen naar voren. Naar deze sound kan ik uren luisteren. Absoluut mooie en goede kabels! Bedankt voor de service. Ik kan het iedereen aanraden.

Mees1971

Gebalanceerde interlinks

Rated 5 out of 5
januari 26, 2021

Vandaag een set gebalanceerde interlinks ontvangen. Zien er prima en degelijk uit.
Snelle reactie’s op mails gehad.
Zeer tevreden al met al

Raymond

Interlink set: MC226-zwart/donkerblauw XLR

Rated 5 out of 5
januari 21, 2021

Ik was op zoek naar een XLR interlink set. Via Marktplaats kwam ik bij JKE hifi terecht. De MC226 XLR besteld die ik vandaag (21-1-2021) heb ontvangen. Gelijk aangesloten en het geluid is nu al een stuk beter dan mijn oude interlinks.
Ben er blij mee. En prima geholpen door Jan Knol.

Jan Mosmans

Bi-AMP luidsprekerkabels (4mm/3,5 mtr) met SG605 spades

Rated 5 out of 5
januari 17, 2021

Na aandringen van kennissen om me toch eens te verdiepen in goede luidsprekerkabels voor mijn Marants PM8005 en Dali Ikon 7 MK2 speakers kwam ik via een FB-groep terecht bij JKE Hifi.
Na mijn vraag neergelegd te hebben, kreeg ik snel advies (van Jan) waarop de bestelling geplaatst werd. Enige dagen later kwam het pakketje binnen met daarin de kabels. Deze kabels zagen er al gelijk anders uit dan de kabels die ik had. Dit vond ik wel “stoer”.
Vervolgens de kabels aangesloten. Hiervoor was een een mooie en duidelijke instructie toegevoegd wat het voor mij een stuk makkelijker maakte.
En dan natuurlijk testen…. Dit deed ik op 2 nummers (via Tidal) namelijk “Have You Ever Seen The Rain” van Creedence Clearwater Revival en “Before Complete Surrender” van The Common Linnets. Gewoon omdat ik dit twee lekkere nummers vindt die op dat moment in mij opkwamen.
Nou… ik was verbijsterd. Wat een verbetering. Wat heerlijk…. Kabels maken dus toch een (het) verschil. Ik heb echt het idee dat ik nu in 2.0 tijd terecht gekomen ben als het goed om muziek luisteren.
Ik zou iedereen adviseren die zich in mijn verhaal herkend de investering te doen!
En Jan, bedankt voor het advies en de mailtjes die je (snel) stuurde om mij op de hoogte te houden!

Philip Bras

Speaker kabel 2x3 meter 4mm2, 1X1 meter voor centre en luidspreker jumpers

Rated 5 out of 5
januari 14, 2021

Het werd tijd om de oude Audiquest bekabeling van mijn B&W 603 S1 speakers te vervangen. Na lang zoeken voor een goede betaalbare upgrade kwam ik bij JKE Hifi uit.
Vanaf het eerste contact tot de aflevering van de kabels is alles prima verlopen.
Na vervangen van de huidige bekabeling stond ik versteld van de verbetering van het geluid, waarbij ik totaal niet had verwacht dat het nog beter kon op deze gedateerde speakers.
Al met al zeer tevreden en ik zal JKE Hifi bij iedereen aanbevelen die een betaalbare verbetering zoekt in de bekabeling voor zijn HT/Stereo hobby!

Arjan

luidsprekerkabel single

Rated 5 out of 5
januari 8, 2021

ik heb een set JKE-HIFI luidsprekerkabel 4mm aangeschaft 2×2,5mtr.
en het klinkt erg mooi{analoog} geluid.
ben erg tevreden,en ze zijn mooi afgewerkt.

Jan Neef

Silver series Lo-Cap 55 / SG203

Rated 5 out of 5
januari 8, 2021

Prettige communicatie, snelle levering. De kabels zijn schitterend gemaakt (een streling voor het oog), het geluid is spatzuiver. Bijzonder tevreden over dit kwaliteitsproduct.

Jan van Grunsven

Lo cap 55

Rated 5 out of 5
januari 7, 2021

Onlangs een setje interlinks gekocht bij jke hifi ,de Lo cap 55 en alhoewel nog niet volledig ingespeeld kon ik meteen een van een beter geluid genieten, meer ruimtelijkheid , meer details en de kabels zien er erg goed uit en zijn keurig afgewerkt en een. Enorme verbetering t.o.v mijn oude ( budget) kabel .

Berend Wijlens

luidsprekerkabel single

Rated 5 out of 5
januari 7, 2021

prima luidspreker kabel
mooi afgewerkt en het klinkt heel mooi
Christiaan.

christiaan.

Prima luidsprekerkabel

Rated 5 out of 5
januari 3, 2021

We hebben JKI via internet gevonden en kregen al snel een offerte van hem.
De luidkabels voldoen zeer goed, vooral op de buizenversterker van ons.
Het geluid is is aanzienlijk verbeterd.
Ook de levering ging prima het was in een stevige doos vervoerd.

Henk

Silver Series Lo-Cap 55/SG203 interlink

Rated 5 out of 5
december 31, 2020

Op zoek naar een goede, maar betaalbare interlink voor mijn CD/DVD speler kwam ik op de site van Jan terecht. Kreeg de offerte zeer snel toegestuurd, inclusief advies. De kabel draait nu al een maand lang tot volle tevredenheid overuren. Een mooi kristalhelder geluid, hoor meer details dan ooit tevoren. Kortom: een topkwaliteit kabel voor een betaalbare prijs!

René van Alfen

2x bi-amp 4.0mm speaker kabel + sub kabel

Rated 5 out of 5
december 31, 2020

Wat een verschil, dit had ik niet verwacht. Zeer degelijke kabels. Zeer fijne communicatie. Snelle levering, met bruikbare extra info in de bijgeleverde manual. Bedankt Jan!

Leo van der Meer Rijpwetering

Klasse interlinks

Rated 5 out of 5
december 17, 2020

Drie maanden geleden een setje analoge interlinks Lo-Cap 55 en een digitale Plasma Grade Digital gekocht. Inmiddels zijn ze flink ingespeeld en ik ben er erg tevreden over. Ze zijn prachtig afgewerkt en het geluid is beter dan met mijn vorige (Audioquest, niet de duurste) kabels. En dat voor een prijs die beduidend lager ligt. Klasse dus. Zoek dus niet langer en bestel kabels bij JKE. Ze zullen je niet teleurstellen.

Floor K.

Wat een openheid bieden mijn nieuwe speakerkabels!

Rated 5 out of 5
december 15, 2020

Ik was al de hele middag lekker muziek aan het luisteren toen de koerier aanbelde met een pakketje met daarin de nieuwe speakerkabels. Stevig en keurig afgewerkt. Deze meteen aangesloten……..ik moest mezelf daarna van de vloer rapen……en mijn vrouw die normaliter roept dat ze niet echt in staat is verschillen te horen, kwam aanlopen en riep meteen “dit hoor ik”!
Ik had gehoopt dat ik wat verschil zou horen, maar zo dramatisch had ik het verschil niet verwacht!!! Wat een openheid!!

Dennis Deekman

Top service en kwaliteit

Rated 5 out of 5
december 10, 2020

Op zaterdag vroeg ik Jan informatie over een set luidspreker kabels. Die kreeg ik en op mijn vraag wanneer ik deze thuis kon verwachten, zei hij komende donderdag. Dat was voor mij te laat, ik had ze woensdag nodig. Jan is dezelfde dag nog voor mij aan de slag gegaan en ik had de kabels dinsdagmiddag al binnen. Ze klinken als een klok en zijn super mooi afgewerkt. Jan, super bedankt dat is nog service uit de glorietijd dat de klant koning was. Grt. Paul

Paul

Bi-amp (2.5mm)

Rated 5 out of 5
december 10, 2020

Vorige week bij Jke een setje bi-amp 2.5mm kabels besteld en ik moet zeggen wauww wat een verschil met de vorige (Audioquest Slip 14/4 DB) de sound klinkt veel rustiger of beter gezegd is geordender en gedetailleerder..qua instrumenten maar ook de stemmen/zang is veel duidelijker en de bass is zuiver en niet te overdreven aanwezig.
Kortom gewoon top kabels, die ook nog eens heel netjes afgewerkt zijn en niet onbelangrijk zeer aantrekkelijk geprijsd zijn, want ze doen zeker niet onder voor de betere kwaliteit kabels van de bekende, te dure!! merken.
Verder een snelle service en goede communicatie..had wat vraagjes en daar neemt Jan gewoon uitgebreid te tijd voor.
Het is dan ook zeker niet de laatste keer dat ik hier kabels besteld heb..gewoon een aanrader dus!!

Dennis

Perfecte kabels

Rated 5 out of 5
december 2, 2020

Ik heb bi-amp kabels gekocht 4 x 4 mm, ik hoorde de eerste dag al een groot verschil, zoals plaatsing van de instrumenten , helderheid en ruimtelijk , en dan moeten ze nog in gebrand worden, erg mooi afgewerkt ook, een goede koop gedaan, totaal geen spijt van.

Koos Sterrenberg

Perfecte high end interconnects

Rated 5 out of 5
november 27, 2020

Gisteren werd een mooi setje kabels geleverd. Ze meten zich met duurdere interconnects die hoog gewaardeerd worden zoals chord clearway kabels (althans daar heb ik ze in mijn set-up mee vergeleken) en dan zijn bij de JKE kabels de interconnects nog eens beter. Ik kan ze aanbevelen.

Jan

Perfecte kabels

Rated 5 out of 5
november 25, 2020

Ik ben weer terug naar stereo. Voor mijn met zorg uitgekozen set had ik interlinks nodig. Via marktplaats bij JKE terechtkomen. Mooie kabels welke perfect en met zorg gefabriceerd zijn. Verwacht van mij geen geluidsbeeld opsomming. Ik wilde gewoon zeker zijn dat mijn kabels gewoon goed zijn, zodat ik daar geen omkijken naar heb.

Rob

Lo cap, high quality’

Rated 5 out of 5
november 23, 2020

Had 5 meter interlink nodig tussen een ifi audio buizen voorversterker en mijn actieve speakers. Lo caps laten maken en erg tevreden. Wat kan je verwachten? Een rustiger geluidsbeeld met meer details. Bass is preciezer, hoog natuurlijker en een breder geluidsbeeld. Doet het erg lekker op muziek zoals Till Bronner. De kabels zelf zijn mooi afgewerkt en de prettige communicatie met JKE kan ik alleen maar beamen

Nico

REL subwoofer kabel.

Rated 5 out of 5
november 20, 2020

Ik heb JKE hifi gevonden via Marktplaats. Heb gevraagd of ze een kabel na wens kunnen maken. Kreeg keurig netjes een offerte toegestuurd. Heb de kabel laten maken, ben zeer tevreden over deze kabel is met goede materialen gemaakt en keurig netjes gemaakt. Echt een aanrader voor iedereen.

van Tiel

Top service

Rated 5 out of 5
november 18, 2020

Lo cap 55 besteld om mijn standaard interlink tussen Bluesound en versterker te vervangen. Geluidsverschil is goed hoorbaar, duidelijk verbeterd.
Service was super. Duidelijke communicatie en levering binnen enkele dagen na bestelling.
Absolute aanrader.

Krijn

Lo-cap 55.

Rated 5 out of 5
november 12, 2020

Ik heb via google de site van jke hifi ontdekt. Na goede recencies te hebben gelezen heb ik 4 lo-cap 55 anologe interlinks besteld bij Jan.
Eerst een voor de cd speler.
Het viel meteen op dat alles heel open en mooi gedetailleerd klinkt. Ik heb nooit vertrouwen gehad in verschil in interlinks maar het tegendeel is voor mij bewezen.
Mijn set bestaat uit.
Accuphase e 380 versterker
Elac FS 407 speakers
Marantz cd 6006 cd speler
Sony MDS 940 QS minidisc 2 maal
Dual CS 704 draaitafel
Nu heb ik in totaal 4 interlinks besteld en de cd speler en de twee minidiscspelers aangesloten met de nieuwe interlinks. En mikn bevindingen zijn.
Erg mooi open en gedetailleerd geluid en een brede soundstage.
Ook een minidisc verbonden met de recordingang voor opname en drze opnames klinken ook erg open en gedetailleerd.
Rest mij nog te vermelden dat de sevice van Jan merr dan uitstekend is.
De interlinks werden keurig verpakt verstuurd,en de communicatie was uitermate vriendelijk.

Frits

Bi-Amp, Bi-Wire en single ended luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
november 3, 2020

Na bijna zeventien jaar met veel plezier geluisterd te hebben naar mijn Infinity luidsprekers in mijn HT-set-up, besloot ik nieuwe luidsprekers aan te schaffen. En bij nieuwe luidsprekers horen nieuwe luidsprekerkabels om het helemaal af te maken natuurlijk!
Ik heb in eerste instantie luidsprekerkabels van QED overwogen maar heb uiteindelijk gekozen voor de luidsprekerkabels van JKE Hifi vanwege eerdere goede ervaringen.
En ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met de uitstekende service, de goede communicatie en de perfect afgewerkte kabels.
De kabels klinken in mijn oren heel natuurlijk en doen precies wat luidsprekerkabels moeten doen: het versterkte geluidssignaal zo secuur mogelijk overbrengen naar de luidsprekers zonder het signaal te veranderen of te hinderen.
De kabels klinken op het eerste gehoor misschien niet spectaculair (geen opgepompt hoog of laag) maar ze klinken mooi neutraal en ze laten naar mijn mening je heel precies de films of muziek horen en niet de kabels zelf.
Voor de komende tien tot vijftien jaar zit ik weer helemaal goed en ik kan deze luidsprekerkabels aan een ieder aanraden!

Rainer

Prima service, geweldige kabels

Rated 5 out of 5
november 2, 2020

Bestellingen worden goed opgepakt en altijd een terugkoppeling over de status. Al twee keer Interlink kabels besteld en de kwaliteit/prijs is erg goed. De kabels zijn hun geld meer dan waard, zeker al ze zijn ” ingespeeld” klinken ze heel erg goed. Blij mee !!!

Rob T.

Subwoofer kabel

Rated 5 out of 5
oktober 28, 2020

Kabel keurig en degelijk gemaakt en snel ontvangen. Met nieuwe subwoofer kabel valt het op dat de lage tonen beter klinken en het ongecontroleerd doordreunen van de sub is weg.

Hans Rozier

analoge interlink MC226 + SG203 connectoren

Rated 5 out of 5
oktober 26, 2020

Stel u gaat in een hifi zaak speakers luisteren. In 1e instantie zou u kunnen kiezen voor de speakers die het meest spectaculair klinken, die vallen het meeste op en hebben het ‘wauw’ effect. De ervaring leert dat juist speakers die in de showroom niet in negatieve zin opvallen, op de lange duur het prettigst zijn en niet voor luister moeheid zorgen. Dit is nu precies wat deze kabel doet. Niets valt in negatieve zin op. Ik heb vele (high end) kabels gehad, een aantal met te veel hoog (of een dunne bas), andere weer veel te up-front of veel te dynamisch (overdreven contrasten) spelend. Op de lange duur vermoeiend. De MC226 is juist de rust zelve, zonder saai te zijn. Echte klankkleuren. Stemmen niet te opdringerig naar voren. Rust en een iets afgerond geluid met meer dan genoeg detail. Ik beveel deze kabel echt aan als 1e (en enige) upgrade voor het standaard snoertje dat altijd wordt meegeleverd. De MC226 is minder scherp, klinkt schoner en echter. Voller ook. Mooie afgeronde bas. En dat voor een kabel van ver onder de 100 Euro. Verdere voordelen: soepele kabel (belangrijk als je achter je apparaten weinig ruimte hebt/bij dicht tegen de muur staan), mooie connectoren die je simpel vast en los draait, iedere lengte te bestellen die je wenst en -last but not least- een prettig contact met een snelle offerte en dito levering! Inclusief uitleg welke kant aan te sluiten op cd speler/bron.

wim koenders

Wat moet ik nog toevoegen?

Rated 5 out of 5
oktober 12, 2020

Gewoon ontzettend goed, ontzettend snel en ontzettend correct.
Helaas maar vijf sterren om te oordelen, JKE had van mij zomaar 10 sterren gekregen als dat kon.

John Koens

Super service en mooie producten

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2020

JKE leverde mij perfecte analoge interlink kabels. Toen ik een ander type wilde proberen was ruilen geen probleem. Jan kwam met een schappelijk voorstel, waarna alles netjes geleverd werd. Al zijn kabels en aansluitingen zien er zeer professioneel uit en zijn prachtig afgewerkt. Ik denk dat je van een instap systeem tot high -end echt niet hoeft verder te zoeken.

Rogier van Petervoorde

Hele degelijke en mooi afgewerkte luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
oktober 8, 2020

– Fijne en duidelijke communicatie over details van de bestelling.
– Zeer mooie kabels om te zien
– Kwalitatief hoogwaardige afwerking
– Maatwerk!

Marc

Van harte aanbevolen!!

Rated 5 out of 5
oktober 2, 2020

Geweldig mooi afgewerkte kabels, zowel de interlinks als ook de speakerkabels! Heb inmiddels 4 keer een bestelling gedaan bij JKE.
Snelle levering, goede prijs, erg mooie kabels!!
Groeten,
Rick Steijn.

Rick Steijn

Koptelefoonkabel

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2020

Koptelefoonkabel bestelt gewoon een perfecte kabel voor een betaalbare prijs.

Rob

Een aanrader1

Rated 5 out of 5
september 30, 2020

Door verschillende reviews te lezen, ben ik bij JKE uitgekomen.
Alles klopt bij JKE: snelle reactie op mails, een goed advies, een goede prijs en goede kabels. Een aanrader!

Hans

Gewoon goede kabels

Rated 5 out of 5
september 26, 2020

Meerdere sets interlinks gekocht (rca en xlr) bij Jke. Over alle interlinks stuk voor stuk zeer tevreden. Na een korte inspeeltijd speelt een Jke interlink net zo goed als een Tellurium Q Ultra Black II interlink die vele malen meer kost.

Martin

MC226 met SG203

Rated 5 out of 5
september 25, 2020

Prima kabel en zoals altijd, snel geleverd. Prima

Hans

Jumpers single wire

Rated 5 out of 5
september 6, 2020

Ik ben heel benieuwd of ik verschil kan horen tussen de goldplated gespoten blikken standaard speaker jumpers op mijn Epos en de kabel jumpers zoals aangeboden door Jan.
Besteld en aangesloten. Wat hoor ik nu in vergelijking met de jumpers van blik?. Allereerst valt op dat de blikken jumpers een scherper geluid geven. De kabels halen scherpte weg in het geluid. Tevens klinkt de muziek voller. wat gelijk opvalt is dat er meer diepte in de muziek is gekomen. Zowel in breedte als diepte. De muziek instrumenten krijgen een andere plaats in het totaal plaatje. Audioquest schrijft over zijn jumpers dat het een dramatische verbetering geeft. Zover wil ik niet gaan. Wel een hoorbare verbetering als je houd van hifi geluid en diepte en plaatsing belangrijk vind. Speel je met de standaard blikken plaatjes dan is het vervangen door jumpers zeker de moeite waard is mijn ervaring.

Henk

Vlot geleverd en hartstikke gelukkig.

Rated 5 out of 5
september 5, 2020

Zoals je bij zoveel reviews leest; ook ik vond de speakerkabels op mijn offerte van de hifiwinkel waar ik m’n Harbeth speakers en Rega versterker kocht nogal duur…
Na een hoop ‘Zoveel kan het echt niet uitmaken.’ en ‘Ik ben toch malle pietje niet’ uiteindelijk bij een standaard speakerkabel uitgekomen en die dan gestript en in m’n connectortjes gepropt. De ware millenial aan het werk zullen we maar zeggen.
Enfin, leuk natuurlijk, alles werkt maar toch een ander geluid als in de hifi winkel. Het jutterde een beetje, en klonk niet zo strak als dat ik het in de hifi winkel had gekocht.
Dus toen toch maar gaan nadenken over andere kabels.
Via een forum en wat reviews uiteindelijk gekozen voor JKE, Jan is zeer snel in z’n mails en offertes en denkt graag mee (zo ging ik van jumpers naar Bi-wiring en dat is me toch een partijtje sexy aan de achterkant, pfoeh).
Op zondag betaald, op donderdag keurig verpakt dankzij DPD aan de deur geleverd. EN WAT EEN VERSCHIL… ineens klinkt alles strak, gebalanceerd, kort als het kort moet zijn en lang als het lang moet zijn. . Dit maakt toch een partij’tje verschil mensen.
Lang verhaal kort: doen.
Groeten!

Frank van 't Hof

uitsekend en krijgt 200 % gunfactor

Rated 5 out of 5
september 4, 2020

heb al meerdere kabels gekocht bij JKE, waaruit al blijkt dat ik meer dan tevreden met met de kwaliteit. Uitstekende kabels zijn 1 ding, maar zijn sneller reactie op vragen, eerlijk advies en service geven JKE net dat “beetje”meer waardoor hij erbovenuitsteekt.
Had een verkeerde lengte besteld, die heeft hij teruggenomen en andere kabel geleverd.
Wat mij betreft een echte aanrader en een goede leverancier ook voorde meer dam standaard audio liefhebber

theo

Hele fijne kabels

Rated 5 out of 5
augustus 22, 2020

Allereerst, JKE Hifi levert echt hele goede speakerkabels. Superdegelijk afgewerkt, helemaal af en met een loepzuiver geluid.
Daarnaast is de service ook super. Zelfs als je – zoals ik – je verkeken hebt bij het meten en je uiteindelijk langere kabels nodig blijkt te hebben.
Kortom: JKE Hifi is een aanrader!

Arjo

Dit had ik niet verwacht

Rated 5 out of 5
augustus 21, 2020

Inmiddels alweer een paar maanden aan het spelen met JKE luidsprekerkabel (4mm) en analoge interlinks Lo-Cap 55 met SG-203locking. OMG wat een verbetering wat een geluid super eindeloos fantastisch etc etc.
Dit had ik niet verwacht.
Ik was ook zo’n type die dat gezwets over, veel te dure, bekabeling onzin vond. Dat verschil ga ik niet horen en zeker niet voor dat geld!!!!
Ik werd door mijn omgeving wel aangesproken dat ik wel leuke maar zeker geen goede bekabeling had, ondanks 5 what hifi ***** 🙂
Ik kon een inruil setje speakerkabels kopen bij JKE. Voordeel is dat deze dus al ingespeeld zijn. Nadat ik deze had aangesloten en ik samen met een vriend ging luisteren gebeurde het volgende , ongelogen waar!!!! We rolden allebei bijna van verbazing van de bank!!!
Wat een detail wat een ‘lucht’ tussen de instrumenten hoog laag midden alles is er gewoon. Na verbazing direct de interlinks besteld. Wederom verbazing over kwaliteit, na een aantal inspeeluren natuurlijk. Dit had ik jaren eerder moeten doen.
Betaalbaar en super kwaliteit. Mijn hele stereoset is nu echt tot leven gekomen. Ik luister nu naar muziek, CD-DVD-Streamer-Vinyl ,met een hele grote glimlach op m’n gezicht

Antoon Bijlsma

Interlink

Rated 5 out of 5
augustus 20, 2020

Omdat ik mijn gebalanceerde interlink (tasker) niet meer kon gebruiken door aanschaf van een Marantz versterker PM8006 en mijn CD speler (Audio Analoque Maestro) moest ik omzien naar iets anders en omdat ik daar niet de hoofdprijs voor wilde betalen op zoek gegaan naar iets anders dan de bekende (dure) kabels.
Mijn oog laten vallen op kabels van JKE uit de series Lo-Cab 55 met SG203 connectoren. Ik ben best een kritische luisteraar en heb lang getwijfeld, maar heb de knoop doorgehakt en deze besteld. De eerste CD die ik heb gedraaid was Hell Freezes Over van de Eagles.
Het nummer Hotel California (live) leent zich hier uitstekend voor, daarna nog enige uren naar ander repertoire geluisterd.
Wat opviel was de bas mooi strak was waardoor andere bastonen mooi op de luisterpositie aankwamen, het geluid was nergens scherp en het leek wel of de middentonen een upgrade hadden gekregen. Alle lof voor deze kabel, ik kan deze kabel dan ook van harte aanbevelen. Natuurlijk moet de rest van de apparatuur ook in orde zijn, je kunt niet van een kabel verwachten dat deze een middelmatige versterker beter laat klinken, dus een aanrader

Bert

Luidspreker kabel

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2020

Als cadeau voor m’n eigen verjaardag voor het eerst in m’n leven m’n 25 jaar oude 2x4mm2 silver/copper vd rol kabel losgekoppeld en de JKE kabel aangesloten. In de eerste instantie dacht ik, mmm het lijkt iets anders te klinken, wat minder bass en wat gedetailleerder in de hogere regionen. Was dit het geld waard? Nu heb ik een setje wat vrij revealing is, goede mixen/masterings klinken erg goed en de zwakkere kunnen helaas direct in de prullenbak. Toch maar even besloten de kabel in te spelen. Dacht serieus altijd dat dit bullshit was, hoezo inspelen? Is gewoon koper en dat is per definitie op leeftijd Toch? Volgende dag nogmaals kritisch luisteren: stereospread dik in orde, Bass, mids, highs, niks mis mee. Enige wat ik hoor is de beperking van m’n huidige speakers en de akoestiek vd kamer…mmm, dat is eigenlijk luisteren naar wat er feitelijk is. Wel duidelijk meer Ss klanken bij de zang. Toch eens switchen van Mp3 320kbps naar vinyl: YES! Dit heeft helemaal niets met de kabel te maken in de negatieve zin maar met de bron! Weg ss klanken welkom airy highs .Voor mij hoort muziek zo te worden weergegeven. Heerlijke neutrale kabel die doet wat ie moet doen. Als je een kabel wil die niet beter klinkt omdat ie als een soort filter je sound kleurt maar gewoon voor pure signaaloverdracht dan maak je met de JKE kabel een goede keus als je het mij vraagt.

Kees

Luidsprekerkabel

Rated 5 out of 5
augustus 6, 2020

Ver halen is lekker zegt men. Bij mij ging dat niet op want een paar dagen na mijn bestelling stond de pakketboer op de stoep met mijn nieuwe luidsprekerkabels. Ik geef toe het was een gokje maar na het uitpakken kreeg ik een paartje uitstekend gefabriceerde kabels te zien die in uiterlijk niets onderdeden voor de grote jongens. Gauw aangesloten tussen mijn Accuphase versterker en Diapason speakers en een cd op repeat gezet. Na een aantal dagen serieus geluisterd en ik moet zeggen dat ook met de klank niets mis is. Kortom ik vind het een aanrader!

Gerke Ros

Goede xlr interlink mgk 226

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2020

Doet het verassend goed,tussen mijn wadia 121en de bryston 4b sst 2

Albert

Mooie subwoofer kabel

Rated 5 out of 5
juli 21, 2020

Ook mijn subwoofer nu aangesloten met een JKE kabel. Ook deze kabel is weer heel erg netjes afgewerkt, voelt aan als topkwaliteit. Ook weer voorzien van een informatie- en instructie leaflet, heel netjes.
Qua geluid vind ik het voor de sub iets lastiger te beoordelen dan met de luidsprekerkabels van JKE, het totaal klinkt nu in ieder geval subliem. Heerlijk weer avonden muziek luisteren met warme, volle diepe klanken.

Robbert

Mooie kwaliteit kabels

Rated 5 out of 5
juli 18, 2020

Jaren geleden had ik een setje luidsprekerkabel gekocht van JKE HiFi, helaas was deze set te kort (2x 180cm) om permanent te gebruiken. Echter wel handig om te testen tegen een set audioQuest Rocket 88 met DBS.
Ik hoor geen verschillen tussen de JKE kabel of een Audioquest Rocket 88 met DBS.
Vandaar weer de keuze dat ik een JKE kabel heb besteld.
Ik heb een set single-wire 4mm luidsprekerkabel en een interlink Prefer MGK226 besteld.
De kabels zijn netjes verpakt en voorzien van documentatie met specificaties.
De interlinks zijn gemaakt van soepele kabel en laten zich goed aanlsuiten middels de SG203 locking connectors. Nadat ik de locking had aangedraaid zit de kabel echt muurvast, perfect wat mij betreft.
De luidsprekerkabel ziet er netjes uit en laat zich makkelijk aansluiten. Het geheel ziet er professioneel uit.
Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die een goede kabel zoekt en wie niet de hoofdprijs wilt betalen.

Nils Groters

Goeie kwaliteit

Rated 5 out of 5
juli 13, 2020

Een tweede set xke interlinks aangeschaft om de eindversterker te verbinden. Netjes verpakt aangekomen en supernetjes afgewerkt. Uitstekende kabel en connectoren voor dit geld!

Felix

Interlinks

Rated 5 out of 5
juli 8, 2020

Voor mijn CD-speler had ik naar mijn voorversterker nog een setje goede interlinks nodig. Na wat zoekwerk kwam ik uit bij JKE hifi. Keurige prijsopgave met alle info, betaald en snel ontvangen. Goed verpakt met uitgebreide toelichting op het geleverde product. Ze klinken open, transparant en warm. Erg blij mee. Dank Jan.

Abel Veenstra

Weer een prachtig product van JKE

Rated 5 out of 5
juni 27, 2020

Na al meerdere soorten en maten kabels besteld te hebben bij JKE werd het tijd voor een coaxiale kabel.
Deze kwam weer , goed verpakt , in de brievenbus.
Zoals meerdere ervaringen met kabels van JKE klinkt deze kabel ook als vanouds uitstekend !

M. Blom

Mooie kwaliteit voor scherpe prijs

Rated 5 out of 5
juni 24, 2020

Ik was op zoek naar een scherp geprijsde bi-amp kabelset voor mijn tweede systeem, toen ik JKE vond. Offerte was snel geleverd en de bestelling geplaatst. Communicatie was vlot en efficient. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De kabels werden na een paar dagen geleverd, goed verpakt en inclusief een kleine handleiding ivm de installatiemogelijkheden. Hoe klinken ze? Stukken beter dan de draad die ik voordien gebruikte. De kabels zijn mooi, professioneel afgewerkt en ogen/voelen veel duurder dan de vraagprijs. En de klank is gewoon lekker.

Patrick Van Osta

Een goede luidsprekerkabel maakt dus echt wel verschil

Rated 5 out of 5
juni 14, 2020

Ik ben, ehh.. was een behoorlijke criticaster in de discussie over luidsprekerkabel. Ik geloofde best dat (hele) dure kabels ‘wat’ verschil maken, maar had nimmer verwacht dat het verschil zo ‘in my face’ zou zijn. Ik heb een degelijke set-up, zeker geen hi-end en ik ben wel kritisch als het om stereo geluid gaat. Ooit een redelijke luidsprekerkabel gekocht op advies van de hifi winkel waar ik m’n receiver kocht. Muziek is mooi en dat moet voor mijn oren goed klinken in en mijn subjectieve beleving was het nog net niet ‘dat’. Gespeeld met plaatsing speakers, meer of minder graden schuin plaatsen maar ‘iets’ miste nog. Dan toch maar een investering in kabels doen…
Dure kabels zijn wel te vinden, tot duizenden euro’s. Geen idee wat dat de verbetering zal zijn. Wel heel veel lovende reviews over de JKE kabels, en die zijn ook heel betaalbaar. Dus na het lezen van veel reviews heb ik die knoop doorgehakt en een set bi-amp kabels besteld.
Het verschil was voor mij enorm verassend. Meer detail, meer plaatsing van de instrumenten. Een vollere weergave van het diep en meer rust over het hele spectrum. Het lijkt allemaal gewoon te kloppen. Ik ben er enorm blij mee. Daarnaast zijn het mooie kabels met een degelijke en hele nette afwerking, echt klasse.
Bij twijfel? Doen!

Robbert Marrink

interlink

Rated 5 out of 5
juni 10, 2020

kabels besteld zaterdag betaald.
zondag kreeg ik een bericht verzonden.
jan volgens mij heeft u de kabels zondag nog gemaakt.
heb ik nog nooit mee gemaakt. echt super.
nog bedankt Jan

Ger

Interlink en luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
juni 3, 2020

Eerder bij Jan interlinkkabels gekocht en nu luidsprekerkabels. Allemaal keurig verzorgd en van uitstekende kwaliteit

Michiel den Boer

Luidsprekerkabel en interlinks

Rated 5 out of 5
mei 30, 2020

Ik had eerder al eens interlinks RCA naar XLR bij JKE gekocht met goede connectoren en flexibele kabel, die van zeer hoge kwaliteit zijn.
Daarom ook luidspreker kabel gekocht bij JKE, single-wire 2x4mm 2,5 meter lang.
Ik heb dit aangesloten op een Accuphase E-408 versterker, Focal kanta 2 luidsprekers, en als bron een Bluesound vault 2 speler. De kabels fungeren niet als een tone controle, maar als een door geef luik van muziek wat jij wenst wat er vanuit je bron naar je luidsprekers word doorgegeven.
Ik houd hiervan, eerlijke betaalbare kabels zonder enige vorm van snake-oil.
Dank je wel Jan ik ben overtuigd van de kwaliteit die je levert.

Andries

Analoge interlink MK106 met SG 203 connector.

Rated 5 out of 5
mei 25, 2020

Voor de eerste keer gezocht naar betere interlinks. Terecht gekomen bij JKE. Echt geen spijt van gehad. Jan is erg vriendelijk, en vakkundig over zijn producten.
Ik heb niet echt een High-end installatie, maar wil toch het maximale haalbare geluid. Nou, dat is zeker gelukt!
Alles klinkt veel beter, geweldig. Bedankt, Jan.

Wim kreemer

Analoge interlink MK106,met SG203 connector

Rated 5 out of 5
mei 25, 2020

Voor het eerst besloten om eens een betere interlink aan te schaffen.
Heb geen echte high end installatie, maar wil graag het best haalbare resultaat. Bij Jan terrecht gekomen, en echt geen spijt van gehad.
Vriendelijk, en met een vakkundig advies, over zijn producten.
Luister nu een tijdje, en alles klinkt veel beter, echt het maximale haalbare met mijn set! Geweldig, Jan.

Wim kreemer

Hele mooie kabels

Rated 5 out of 5
mei 2, 2020

Gisteren al mijn componenten verbonden met de MGK226 met SG203 connectoren. Mijn set is nog in de opbouw fase dus er zaten niet al te beste interlinks tussen. Het verschil is echt aanzienlijk. Het geluid is veel beter in balans, stuk meer detail in het mid/hoog en meer en gecontroleerder laag. Ik ben zeer tevreden !
De prijs/kwaliteit van deze interlinks is in mijn ogen een dikke 10.

Rene

En weer een goede keuze

Rated 5 out of 5
april 30, 2020

Ik was niet tevreden over de interlinks tussen mijn Rega Aria en Accuphase versterker. Terwijl ik aan het twijfelen was om dure AudioQuest interlinks te kopen, schoot me te binnen dat ik in het verleden wel eens goede luidsprekerkabels had gekocht bij JKE. Dus een kijkje op de website kon geen kwaad. En nu zit ik heerlijk te genieten van waar ik naar op zoek was; helder neutraal geluid, met uitstekende plaatsing en details. Dankzij de uitstekende MGK226 interlinks. En dat voor een prijs…

Jaap

JKE is zeer (klant)vriendelijk; rustige interlink 226

Rated 5 out of 5
april 5, 2020

Interlinks klinken niet, maar muziek wel. De 226 van JKE heb ik nu een week; de link is mooi gebouwd en ziet er goed uit. Prima combinatie met mijn Mofi Ultradeck, muziek klinkt in al haar facetten heel mooi. Beter dan andere goede interlinks? Schoonheid bestaat alleen in de subjectieve ogen en oren van de kijker en de luisteraar……
Een interlink waar ik beslist geen spijt van heb, kan hem iedereen aanraden.

Elzo

Luidsprekerkabels High End Bi-wire / Bi-amp 4 x 4 mm²'met spades

Rated 5 out of 5
maart 28, 2020

Er is wel degelijk verschil in kabels.Spijtig genoeg geven de meesten een kleuring aan de muziek.En dat heb ik niet graag.Heb graag een kabel die in balans klinkt.Dus niet bepaalde frequencies beter en in andere dan minder.Heb ooit zulke kabels gehad,maar die kosten toen letterlijk 30 maal meer dan de JKE kabels.Heb de sprong gewacht naar de JKE en ze zijn echt top.Mooi gebalanceerd zelfs in de hogere frequencies. Een aanrader.Trouwens een zeer goed contact met de vriendelijke heer Jan Knol.

Chris

Van harte aanbevolen!

Rated 5 out of 5
februari 26, 2020

De afgelopen tijd heb ik zowel een analoge interlink (Prefer MGK226, zwarte XLR) als een digitale interlink (v Damme 75 Ohm Plasma Grade Hi-Res Video Coaxial Cable met SG203 locking en BNC connectoren) bij Jan aangeschaft.
Communicatie verliep prima en prettig en alles werd snel en op tijd afgeleverd in een keurige verpakking met gebruiksaanwijzing en garantiebewijs.
Nou is de verpakking niet het allerbelangrijkste voor mij, maar wel hoe de interlinks presteren/klinken. Ik kan hierover heel duidelijk zijn. Ik heb in de afgelopen 40 jaar heel wat interlinks in mijn bezit gehad en mogen beluisteren. Variërend van een ‘dropveter’ tot zeer exorbitante en dure kabels, doch de kabels van Jan doen het qua prijs/prestatie verhouding uitmuntend naar mijn mening. Het aansluiten van zowel de analoge als de digitale versie heeft bij mij geresulteerd in een geluid dat ik kan omschrijven als natuurlijk, open/helder en detailrijk met een een mooi diep en breed klankbeeld. Mijn tot dan in gebruik zijnde Atlas en Siltech interlinks hebben vooralsnog plaats moeten maken voor bovengenoemde interlinks. Van harte aanbevolen!

Gert Jan Lodder

Interconnect MKG-226 met SG203

Rated 5 out of 5
februari 14, 2020

In de loop der jaren heb ik vele interconnects intensief kunnen beluisteren. Prijzen van de kabels liepen sterk uiteen, van € 75 tot ver over € 1000. Met elke kabel klonk het anders, met z’n eigen signatuur. Een dure puur zilveren kabel ging vaak ver, en was mooi, in hogere frequenties maar liet punten liggen in het laag. Bij koperen kabels was het vaak andersom. Muzikaal gezien waren beiden onvolledig. Ook in natuurlijke klanken. Na, in dit geval 100 uur inspelen, maak je met de JKE Interconnect MKG-226 met SG203 een wereldreis door muziek. De kabels geven de juiste natuurlijke klank en glans van instrumenten en stemmen. Deze staan in een realistisch ruimte en diepte beeld, en op de juiste plaats. Alle details zijn er bij alle frequenties, waarbij ook een diepgaand laag opvalt, gelukkig wel dynamisch. In inderdaad valt ook rust op en langer luisteren gaat prima. Ik ben blij verrast en zal nog kabels bijbestellen. Om naar muziek in plaats van naar kabels te luisteren.

Ron

No-nonsense topkwaliteit (Prefer MGK226 NR)

Rated 5 out of 5
februari 13, 2020

Ik had een nieuwe interlink-set nodig en kwam dus (niet voor de eerste keer! ) terecht bij JKE. Goed contact, prima advies, snelle verzending, fijn om hier je kabels te bestellen! Topkwaliteit zonder zweverig geleuter.

Nanno Nanninga

XLR kabels en digitale interlink

Rated 5 out of 5
februari 12, 2020

Ik heb de bovenstaande kabels na overleg met Jan op maat laten maken.
Heb ze nu 2 1/2 week aangesloten zitten en merk vooral via de XLR kabels een mooi breed geluidsbeeld met vooral veel rust.
De digitale interlink bevalt ook erg goed met de SG203 connectoren.
Kortom,ben erg tevreden. Vooral gezien de prijs/kwaliteit verhouding.
Aanraders.

Fred

Interlinkkabel MGK-226 + SG203

Rated 5 out of 5
februari 8, 2020

Vorige week opnieuw een set MKG-226 met SG203 connectoren ontvangen. Kabels keurig op een kartonnetje vastgemaakt en in een bubbeltjes envelop verzonden. Past gemakkelijk door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven als ze met DHL pakketdienst worden bezorgd.
In maart vorig jaar had ik een eerste setje besteld en die voldoen erg goed. Nu had ik een interlink nodig tussen de voor- en eindversterker. Daar hoefde ik niet lang over na te denken dankzij de ervaringen van het eerste setje.
Het voordeel van de JKE kabels is dat ze niet hoeven in te spelen. Ze doen het vanaf de eerste seconde dat je ze hebt aangesloten direct super goed. In HIFI forums lees je wel dat sommige kabels moeten inspelen voordat er fatsoenlijk geluid uitkomt. Blijkbaar veranderd bij die kabels de samenstelling van het materiaal op het moment als er stroom doorheen gaat lopen. De vraag is dan natuurlijk wanneer dat proces dan stopt, moet je die dure kabels na een paar jaar weer vervangen omdat ze teveel veranderd zijn?
Gelukkig heb je daar bij de JKE kabels totaal geen last van, of je moet kabelbreuk hebben of corrosie aan de connectoren. De JKE kabels zijn soepel en de connectoren voorzien van een goudkleurige coating, zoadat je daar niet gauw last van zult hebben.
De SG203 connectoren zijn bevallen mij heeeeel erg goed. Ze gaan soepel op de uit/ingangen en vervolgens kun je ze vast draaien voor een stevige verbinding. Er afhalen gaat in omgekeerde volgorde net zo gemakkelijk. Ik heb andere kabels gebruikt die zo strak zaten, dat bij het los halen bijna de hele achterkant van de versterker meekwam bij wijze van spreken.

Gerrit

SG203 connector en VanDamme XKE kabel

Rated 5 out of 5
februari 4, 2020

Vandaag mijn opmaat gemaakte interlinks ontvangen. De verpakking zag er keurig uit en kwam compleet met een gebruiksaanwijzing en garantie.
Aangesloten tussen mijn Rotel RA 971 en Marantz 6000 OSE. Naar mijn gevoel was het geluid een stuk frisser en het muziek wat gedetailleerder tav de vorige Oelhbach kabel.
Had zelf niet verwacht dat ik dit verschil kon opmerken met deze set.
Kortom ben zeer tevreden met de aankoop en is een aanrader voor iedereen die een high end kwaliteit verwacht voor een betaalbare prijs.

Giovanni Spanu

Lo-Cap 55 is een heel mooie interlink

Rated 5 out of 5
februari 4, 2020

Als analoge verbinding tussen mijn Metrum DAC en Naim Voorversterker koos ik de JKE Interlink Lo-Cap 55. Ik ben er heel erg tevreden mee. Klinkt geweldig. Schoon en detailrijk, puur en “snel”. Heel mooi is ook de brede en vooral diepe stage. De afwerking en uitstraling van de kabels zijn al even smetteloos. Een top-interlink hoeft dus niet de wereld te kosten. Zeer aanbevolen !

Frank Oostlander

Digitale interlink Van Damme Plasma kabel

Rated 5 out of 5
januari 9, 2020

Terheijden 09-01-2020 dit is performance naar veel dure interlinks gekeken kwam ik J.k.E. HIFI, tegen die kabels ontwikkeld tegen een redelijke prijs ik begon voor mijn pioneer pd s06 cd speler met een interlink van oehl bach geen slechte interlink,maar toen ik de interlink van Damme aansloot,nou ik wis niet wat ik hoorde zo mooi warm geluidbeeld ik hebt speakers van O.L.S. systeem 3, superieur ik kan het iedereen aanbevelen.

Rijkhoff

Heel erg goede interlink

Rated 5 out of 5
januari 9, 2020

Via marktplaats een interlink besteld. Deze vervangt een Van den Hul interlink van meer dan 100 euro. De JKE interlink van 3 tientjes is VELE malen transparanter. ‘ He, staat de zanger opeens in de kamer?’.
Het kriebelt om nu ook de duurste interlink te bestellen.
En speakerkabels…..
Maar eerst maar eens hier goed van genieten.

Marcel

Biwire luidsprekerkabelset

Rated 5 out of 5
januari 8, 2020

Hallo Jan
Half december een offerte laten maken voor een set biwire luidsprekerkabel van 4 mm
2 meter lang,een week later door jke geleverd, wat een mooie afgewerkte kabel met de
speciale banaan stekkers(zeker het geld waard) aangesloten en een paar weken laten wennen aan het gehoor,de kabel klinkt zoals een kabel moet klinken neutraal en ruimtelijk met een breed en diep stereobeeld mooie plaatsing van stem en instrumenten
open en niet schril het laag is mooi en gaat diep en zet de muziek een meter buiten de
luidsprekers een echte aanrader gezien de prijs kwaliteit verhouding bedankt Jan

Rene de Nooijer

Wat een rust

Rated 5 out of 5
januari 2, 2020

Heb bij JKE 2 Lo-Cap interlinks met SG203 connectoren besteld. De communicatie met Jan Knol verliep prima zodat duidelijk was wat ik nodig had. De kabels werden snel gemaakt en verstuurd. Het zijn prachtige kabels geworden die -eenmaal aangesloten- schitterend (niet)klinken. Wat ik bedoel te zeggen is dat het geluid niet anders, maar wel veel beter geworden is. Wat een rust in het geluidsbeeld!! De muzikanten staan nu allemaal op hun goede plek in het geluidsbeeld waar ze eerder wat rommelig door elkaar stonden en hun ding deden.
Ik beveel deze JKE interlinks sterk aan!!

Lex van Groningen

Weer een vaste klant erbij !!

Rated 5 out of 5
november 27, 2019

beste Jan,
Ik ben vanavond bij je geweest om een interlink en een hoofdtelefoonsnoer op te halen.
Allereerst verbaast het me dat jou geen moeite te veel is,echt geweldig !
Ik ben net bezig om het hoofdtelefoonsnoer te proberen/in te spelen op een beyerdynamic custom pro,wat een verademing !
Lekker stevige bas,geen jankerig hoog en wat een details !
De interlink moet ik nog aansluiten en inspelen,maar je hebt er in ieder geval een vaste klant bij.
Ik ga mijn volledige interlink bestand vervangen,dus nieuwe bestelingen volgen !!

arjan

Speakerkabels tussen Naim en B&W 805 D3

Rated 5 out of 5
november 25, 2019

Net als de vorige keer weer een prima set kabels, mooi open en gewoon goed klinkend!
Ook mijn speciale wens voor de afwerking aan de speaker zijde zijn top uitgevoerd omdat de kabels door de luitspreker standaard moesten passen en de standaard afwerking te dik was.

Ewald Jansen

Top kabel

Rated 5 out of 5
november 22, 2019

Na jaren aangeklooid te hebben met off-the-shelf kabels een set kabels + jumpers besteld. Vlotte communicatie en snel in huis. Na opening van het pakket viel meteen de naadloze afwerking met op. De kabels meteen aangesloten en er ging meteen een wereld voor me open. Mooi helder en gedetailleerd geluid; wat een verschil! Erg blij mee. Een aanrader.

Erik Jorritsma

Mooie set interlinks

Rated 5 out of 5
november 19, 2019

Snel bestellen via de website, eerst ontvang je een offerte en na akkoord worden de kabels op maat en specificaties gemaakt. Pakket wordt als brievenbus pakket verstuurd(je hoeft dus niet thuis te blijven).
Kabels zijn van goede kwaliteit evenzo de connectors. Ik raad deze Interlinks aan voor een Hi-res audiosysteem.

Sander Loderus

MGK226 vs Audioquest Red River vergelijking.

Rated 5 out of 5
november 16, 2019

Is er verschil waar te nemen tussen een AQ Red River en de MG226 met SG 203 connector?
Allereerst valt op dat de AQ hele strakke connectors heeft. Nauwelijks op mijn Arcam aansluitingen te schuiven. Zitten ze er in zijn geheel op, dan zal het er alleen met de waterpomp tang te verwijderen zijn. Voor mij al een reden om geen AQ te nemen. je kunt niet snel even een andere interlink ertussen zetten.
De SG 203 connectors schuiven heel gemakkelijk over de aansluitingen. Eventueel nog aan te draaien. Pluspunt voor de SG203.
Voordeel van de MGK226 is de soepelheid van de kabel. Valt mooi achter de apparatuur. AQ is erg stijf en lastiger weg te werken
Nu de klank.
Wat opvalt is dat de MGK226 wel moet inspelen. Na het inspelen meer laag en ruimtelijkheid. Is er verschil met de Red River? Ja meer laag in de muziek. Ruimtelijkheid is hetzelfde. Hoge tonen zijn ongeveer hetzelfde. Ik schat in dat de MGK226 de muziek redelijk neutraal doorgeeft. En dat wil ik graag.
Prijstechnisch een groot verschil. 130 euro voor de Red River, zo’n 50 euro voor de MGK226. Waarschijnlijk kost de verpakking van de Red River het nodige, het ziet er allemaal gelikt uit. Heb ik niet nodig, het gaat om de kabel zelf.
Op mijn Thorens draaitafel geeft de MGK226 minder ruis door dan de AQ. Dat is erg prettig. Geen idee hoe dit komt. Met A/B testen staat de versterker even hard of zacht. pakt blijkbaar minder ruis op van het element. Uiteraard geldt dit voor mijn apparatuur. Arcam en Thorens.
Conclusie voor mij:Ik ga voor de MGK226 ipv de AQ red River. Verschil is bijna 100 euro.

Henk

Hoogwaardige High-End kabels

Rated 5 out of 5
november 10, 2019

Een aantal jaren was ik erg sceptisch of de veel duurdere OFC koperkabels geluidstechnisch een betere geluidsweergave/kwaliteit genereert dan de standaard goedkopere geluidskabels.
Na het aansluiten van uw nieuwe set bi-amp 4×2.5mm OFC koperkabels is de geluidsweergave/kwaliteit aanzienlijk verbeterd en dus een feit.
De set kabels zijn zowel de afwerking én de geluidsweergave hoogwaardig voor een zeer schappelijke prijs.
Vakmanschap!

Marco

Prima kabel voor een zeer schappelijke prijs!

Rated 5 out of 5
november 7, 2019

De kabels worden na de bestelling voor U gemaakt, dit neemt een paar dagen in beslag voor mij geen probleem.
Na het aansluiten van de XLR kabels merkte ik al gelijk dat het een zeer neutrale kabel is.
Geen kleuring en een mooi rustig geluidsbeeld.
Prima kabel met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding!
Ben er zeer tevreden mee

Hendrik

Goede kwaliteit, goede service!

Rated 5 out of 5
november 6, 2019

Vandaag heb ik de aangeschafte Lo-Cap 55 aangesloten en beluisterd. De interlink is geplaatst tussen de Pro-Ject Xpression III / Ortofon 2MBronze en Rotel versterker.

De interlink is erg mooi uitgevoerd en zeer praktisch in gebruik door de locking connectors. Ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en garantie is erg netjes en echt een plus.
Tot vandaag gebruikte ik de Audioquest Sidewinder, en daarmee vergeleken is de Lo-Cap 55 gedetailleerder, helderder en geeft duidelijk meer rust.
Een volgende aanschaf zal weer bij JKE hifi zijn. De kwaliteit, interessante prijs en goede service spreken mij aan.

Peet

Top kwaliteit, goede service!

Rated 5 out of 5
november 6, 2019

Vandaag heb ik in alle rust de aangeschafte Lo-Cap 55 aangesloten en beluisterd. De interlink is geplaatst tussen de Pro-Ject Xpression III / Ortofon 2MBronze en Rotel versterker.

De interlink is erg mooi uitgevoerd en zeer praktisch in gebruik door de locking connectors. Ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en garantie is erg netjes en echt een plus.
Tot vandaag gebruikte ik de Audioquest Sidewinder, en daarmee vergeleken is de Lo-Cap 55 gedetailleerder, helderder en geeft duidelijk meer rust.
Een volgende aanschaf zal weer bij JKE hifi zijn. De kwaliteit, interessante prijs en goede service spreken mij aan.

Peet

XLR / MGK226 kabel

Rated 5 out of 5
oktober 30, 2019

Gisteren de 50cm XLR interlinks binnengekregen. De eerste indruk was direkt goed.
Ik dacht dat ik een HI-RES bestand afspeelde, maar dit bleek een oude 128 kbps MP3
te zijn. Dus dat zegt genoeg.
Meer detail, ruimelijker en betere plaatsing.
Kortom, kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Erg blij mee.

Harry

Super

Rated 5 out of 5
oktober 16, 2019

Nogmaals super

De sluut

Lo-Cap 55 Geweldig mooi!

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2019

Ik heb de Lo-Cap 55 interlinks nu enkele weken in huis en ben er erg tevreden over. Een set besteld om te gebruiken tussen de mediaspeler ( node2 , bluesound) en de Vincent sa-31 voorversterker. Keurig verpakt na enkele dagen afgeleverd, Mooi uitgevoerd, wellicht ietwat stug. Het is een geweldige upgrade van de interlinks die indertijd standaard bij de Pied-Pipers werden verkocht. Ik heb nooit geweten dat een interlink zoveel aan het geluidsbeeld kan veranderen.
Wat direct opvalt is de detaillering en de rust. Veel minder scherpte en prachtige onderliggende lage tonen die niet los staan van de muziek maar er één harmonieus geheel mee vormen.
Moet gezegd ik hou vooral van klassieke muziek en Jazz en de kalk hoeft van mij niet van het plafond bij de bassen.
Het geheel klinkt luchtiger alsof er een zacht briesje door de kamer gaat, waardoor het echt ontspannen luisteren is.
Ik heb meteen nog een Lo-Cap 55 besteld voor de Cd-speler.
Mooi werk van JKE! Een prettige manier van kommuniceren en goede service.
Kees van Wijk
Vlaardingen

Kees van Wijk

Topper

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2019

Ik heb nu voor de 2e keer een bestelling gedaan bij Jan. Biwire speakerkabel van 4 mm2 met de locking banaan stekkers. kabels zijn top afgewerkt en na het inspelen van zo’n 150 uur klinkt de kabel als een klok. voor dat geld geen dure van de Hul of iets dergelijks kopen is mijn advies.
Het zelfde geldt voor XLR interlinks, gewoon super.

Antonio

Top kabel

Rated 5 out of 5
september 29, 2019

Interlinkset type Silver Series Lo-cap met sg203, verbonden tussen cd-sacd-speler en versterker,nu 5 dagen in gebruik. Instrumenten en stemmen weergave, helder zonder scherpte,laagweergave met een strakke bas. Een aanrader. gr. Co

Co Lennings

goed en mooi

Rated 5 out of 5
september 23, 2019

goed klinkende kabels, je hoort meer finesse in het geluid.
Echt maatwerk!
De kabels zien er bovendien schitterend uit, echt vakwerk.

Frank

Verbluffend goede interlinks voor een kleine prijs.

Rated 5 out of 5
september 22, 2019

Mijn Michell gyro met SME IV draaitafel voorzien van de MGK-226, gewoon om eens te proberen. Gelijk ook van mijn Pro-ject phono voorversterker naar mijn Accuphase dezelfde MGK-226 interlink geprobeerd. Resultaat is verbluffend voor deze prijs. Geloof het of niet, geluid is nu beter dan met de veel duurdere vd Hul D501 phono armkabel XLR en Audioquest Emerald XLR van Phono VV naar versterker. En zowel phono armkabel als interlink zijn bij mij in gebalanceerde XLR uitgevoerd. De prefer mgk-226 is een hi-end geheimpje, echt top. Tot nu toe mijn beste kabel, en ik heb er veel gehad, hele dure dus ook.

W.S.

Upgrade L.S. kabels

Rated 5 out of 5
september 19, 2019

Mijn luidsprekerbekabeling heb ik vervangen door een set bi-amp kabels van JKE en het klinkt zeer mooi, ook zijn ze fraai en degelijk afgewerkt.
Offerte aangevraagd en vervolgens na de bestelling snel geleverd, netjes en stevig verpakt.
Ik ben erg tevreden!

R. Prins

Dubbele upgrade!

Rated 5 out of 5
september 5, 2019

Onlangs heb ik mijn oude hobby muziek luisteren weer opgepakt en mijn gedateerde high end Sony ES apparatuur grondig laten servicen en daarnaast high end B&W speakers aangeschaft. De speaker bekabeling en interlinks die ik had waren op zich prima. Nadat ik de speakerkabels had ingekort i.v.m. oxidatie was ik nog niet helemaal tevreden over het geluid en ben op zoek gegaan naar betere kabels en bij JKE uitgekomen, mede door de uitsluitend goede reviews en presentatie op internet. Ik heb op advies van Jan 2x 4 meter bi-amp 4mm kabels aangeschaft en een aantal interlinks (Lo-Cap 55 met SG203 voor de cd speler en een dubbele set MGK226 met SG203 voor mijn cassettedeck. Ik kan niet anders zeggen het is echt een enorme verbetering en ik hoor nu details die ik daarvoor niet hoorde en de kabels moeten zelfs nog ingespeeld worden! Ik haal nu het beste uit mijn apparatuur en ben erg tevreden over de klantgerichte instelling van Jan, de hoge kwaliteit van de kabels, de prijsstelling, verpakking en de aflevering. Mocht ik nog eens een kabel nodig hebben dan weet ik mijn adresje!

Rob

Fijne Interlink

Rated 5 out of 5
augustus 24, 2019

Onlangs de MGK226 met Neutrik Profi connectoren ontvangen en aangesloten.
Heerlijk alsof het gordijn open ging. Mooi hoog en midden, detailrijk. Kortom genieten.

Koos de Graaf

Zeer goede interlink kabels

Rated 5 out of 5
juli 21, 2019

Ik heb MGK226 kabels met SG203 connectoren besteld en ben zeer tevreden met het resultaat. Zijn gewoon goede degelijke kabels die netjes zijn afgewerkt. Ook de service vond ik zeer netjes.

Jascha

top service

Rated 5 out of 5
juli 1, 2019

wat een top service hebben ze geleverd.
ons vaderdag kadootje was net iets te laat besteld [ik had me niet gerealiseerd dat het gemaakt moest worden ]maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen dat de kids op tijd hun kadootje binnen hadden.
super bedankt nogmaals

D.P.

Interlink LO-CAP 55

Rated 5 out of 5
juni 23, 2019

Na lang aarzelen heb ik dan toch de stap gezet om eens een interlink te bestellen bij jke hifi .Ik had over honderden goeie reviews gelezen over allerlei aangeboden op maat gemaakte kabels .Dit heeft gemaakt dat ik uiteindelijk een LO-CAP 55 heb bestelde bij jke hifi . Ik heb ongeveer een week moeten wachten , maar dit was het wachten zeker meer dan waard. De interlink is bij mij thuis aangeboden in een bubbeltjesenvelloppe. Ik haalde de interlink uit de enveloppe en ik zag onmiddellijk dat we hier te maken hadden met een degelijke op maat gemaakte interlink, wat me opviel was de afwerking van die interlink. De interlink was ook gemakkelijk te hanteren door zen soepelheid niettegenstaande hij toch een behoorlijke dikte heeft . Ook de gebruikte rca fiches zijn van behoorlijke en degelijke kwaliteit. Toen ik de interlink ging aansluiten merkte ik op dat je rca fiche eerst moet inpluggen in het toestel en dan als hij is ingeplugd je de rca fiche moet aanschroeven tot wanneer ze goed vast zit om zo een goed contact te maken . Van zodra de interlink was aangesloten heb ik deze gedurende een 2 tal uurtjes zitten beluisteren. Nu weet ik ook wel dat een nieuwe kabel steeds moet ingespeeld worden .ma goed , na die 2 uurtjes hoorde ik toch direct dat we hier te maken hadden met een topkabel . Wat me vooral opviel was de plaatsing van de instrumenten. Een gitaar klonk nu echt als een gitaar , een viool als een viool enz . Ook de stemmen kwamen echt los van de luidsprekers. Wat me ook direct opviel was dat de hoge en lage tonen veel meer tot hun recht kwamen met het gebruik van de jke LO-CAP 55 .Kortom de investering meer dan waard . En geloof me voor die prijs ga je niets beter vinden . Ik heb maar van 1 ding spijt , en dat is dat ik jke niet eerder heb ontdekt . Ik ga in de nabije toekomst zeker nog bestellingen plaatsen bij jke . Mvg Willy uit België

WILLY

Mooi product

Rated 5 out of 5
mei 17, 2019

Mijn Linn K400 kabel was te lang voor mijn nieuwe setup en daarmee aan vervanging toe. Via Marktplaats in contact gekomen met JKE hifi en de sprong gewaagd. Tot volle tevredenheid. Een solide prachtig afgewerkte 4mm bi amp speakerkabel met aan beide zijdes spades rijker die recht doet aan de rest van mijn Linn spullen. Als ik binnenkort aktiv ga spelen meld ik me weer voor nog een setje. Dank en succes verder. Martijn

Martijn

Neutrik interlinks

Rated 5 out of 5
mei 16, 2019

Na het aanschaffen van een custom dj mixer (Isonoe Iso420) wilde ik ook m’n kabels upgraden. Nu merkte ik dat het erg lastig is om de juiste kabels te vinden. Ik kwam zoals anderen een hoop magische kabels tegen met beloftes waar ik zelf niet aan wilde geloven.
Na lang zoeken kwam ik de advertentie van JKE Hifi tegen. Het contact en de offrering verliep uiterst soepel, Jan was vriendelijk en het eindproduct is precies zoals ik het wenste. De Isonoe heeft een uiterst neutraal geluid. Deze kabels geven voor mijn gevoel geen kleur aan de audio en doen geen afbreuk aan de neutrale weergave van m’n mixer. Ook zijn de kabels ontzettend netjes afgewerkt.
Kortom, nieuwe vaste klant hier. 🙂

Karim

Interlink getest

Rated 4 out of 5
april 28, 2019

Ik heb van JKE een Van Damme XKE interlink met de SG203 connectoren, ontvangen op 20-04-19.
De contacten met JKE waren helder en duidelijk en compleet, de verzending en verpakking waren boven verwachting, zeker het prijsniveau in aanmerking genomen, dat geld ook voor de levertijd, en het nakomen van de afspraken.
De positieve ervaring geld ook voor het resultaat met deze kabel, hij deed precies wat ik er van verwachte, ik had namelijk een kabel nodig die het hoog wat accentueerde, en heb ook luidsprekerkabels (verzilverde aders) hierbij gebruikt, ik ga niet in op de reden hiervoor, omdat dat een te lang verhaal wordt.
Als ik weer eens een audiokabel nodig heb, zal ik zeker bij dit adres gaan shoppen.
Voor de prijs-kwaliteit verhouding geef ik de maximale waardering.

Fetze Postma.

bi amp

Rated 5 out of 5
april 24, 2019

Vandaag een set bi-amp kabels van jke hifi ontvangen. Wat een prachtige kabels. Ik ben 51 en heb voor het eerst in mijn leven een set mooie luidsprekers in mijn bezit verbonden met een serieuze eindversterker. Deze set verdiende een betere luidsprekerkabel. Deze vond ik na lang zoeken op marktplaats bij JKE. De luidsprekerkabelwereld is een ‘magische’ wereld waarin sommige kabels toverkrachten krijgen toebedeeld. Enorm veel keus, eindeloos veel reviews, zeer veel discussies over de zin en onzin van kabels en zeer hoge prijzen. De site van JKE was een verademing; simpel, duidelijk en met een betaalbaar aanbod. Ik vind het lastig om verschil te horen met mijn ‘oude’ supra classic kabels, als dat verschil er al is. In ieder geval ben ik nu in het bezit van een set prachtige en goed klinkende kabels waarvan ik waarschijnlijk jaren lang plezier heb. Mocht ik nog eens een set andere luidsprekers aanschaffen dan gaan deze kabels daar gewoon aan.

Martinus

XLR kabels op maat gemaakt

Rated 5 out of 5
maart 23, 2019

Ik heb deze week een setje XLR-kabels bij Jan besteld.
Zeer directe communicatie en goeie afspraken.
Na 2 dagen zijn de kabels reeds gemaakt en afgeleverd, top service noem ik dat.
Ze klinken dan ook nog super.
Bedankt Jan

dirk

bekabeling Bryston

Rated 5 out of 5
maart 22, 2019

Ik heb al meerdere malen bij Jan diverse setjes analoge en digitale interlinks gekocht. Ditmaal een AES-EBU interlink en coax digitale interlink. Ik heb de AES-EBU interlink voor tussen mijn Bryston BCD-1 CD speler en BDA1 DAC en werkt perfect. Er is geen enkel verschil waar te nemen in het geluid tussen de DAC en CD speler. Kortom, de interlink gemaakt van Tasker C801 geeft het signaal perfect door. De interlink voegt niets toe aan het geluid en er is totaal geen signaalverlies. Jan heeft dus de juiste kabel gekozen om er een AEB-EBU interlink van te maken. Ook de Van Damme Coax interlink doet zijn werk voortreffelijk. Wederom voor een betaalbare prijs 2 goede interlinks gekocht bij Jan.

Richard

Luisterervaring met de nieuwe interlinks Prefer MGK226 + SG203 locking

Rated 5 out of 5
maart 18, 2019

Ik ben al geruime tijd bezig om met betaalbare zaken mijn stereo set te upgraden. Zo heb ik een betaalbare streamer van Bluesound node 2 die verbonden zat met een simpele interlink, klonk prima. De overstap van Spotify naar Tidal hifi versie was weer een duidelijke stap zonderal te grote investering. In de woonkomer heb ik was accoustieke maatregelen genomen die veel verbeterd heeft voor een paar tientjes investering. Een volgende stap was nu om mijn simpele interlink eens te vervangen voor een kwaliteits exemplaar. Ik kwam bij JKE via marktplaats en bestelde een set. Voor een paar tientjes het proberen waard. Had niet verwacht dat het geluid werkelijk een flinke upgrade zou krijgen. Super kabels dus en de investering meer dan waard.
Gerrit

Gerrit

Interlink kabel MGK226 met SG203 connectoren

Rated 5 out of 5
maart 15, 2019

Gisteren set interlink ontvangen. Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. De kabels zien er goed afgewerkt uit en het sodeerwerk is super (even connector opendraaien).
De SG203 connectoren zijn echte aanraaders. Ze zijn soepel op de terminals te schuiven en daarna vast te draaien voor een super stevige verbinding. Houd er wel rekening mee dat de connectoren wat ruimte achter de versterker nodig hebben. Stroomgeleiding gaat het best als de overgangen zo ongestoord mogelijk zijn, dus goed sodeerwerk en goede verbinding met connectoren. Volgens mij belangrijker dan type kabel. Geluid is prima, dat wordt echt niet beter met kabels van > € 300,-

Gerrit

Luidspreker kabels ,single wire 4 mm

Rated 5 out of 5
maart 14, 2019

Uitstekend verpakt em ook prachtig afgewerkte luidspreker kabel.
Had monster z1 kabels,ook een goede kabel,maar deze doet er echt een schepje bovenop,in detail meer openheid in het midden gebied.
Dikke pluim voor de maker,heb ook al 2 interlinks en een coax kabel,allemaal goede producten.
Ik ben er zeer tevreden over.

Rien

Eerste klas vakman

Rated 5 out of 5
maart 6, 2019

Vandaag de biwire 4mm2 mogen ontvangen. Gelijk aansluiten en een dikke WOW hier. Super mooie afwerking en wat een verschil in geluid ?????? Super bedankt Jan

Jochem

Mooie kabels

Rated 5 out of 5
maart 5, 2019

Ik ben erg tevreden over al de kabels die ik tot op heden heb gekocht bij Jan???
Ik heb interlinks, luidspreker en Subwoofer kabels van hem, top en betaalbaar.

Martin

MGK 226 gebalanceerd

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Ik heb 2 setjes gebalanceerde MGK 226 interlinks besteld. Na een paar dagen de kabels met mooie XLR connectoren ontvangen. Ze zien er niet alleen goed uit maar ze klinken ook uitstekend. Ik ben er erg blij mee. Een volgende keer bestel ik zeker weer bij JKE.

HaFra

Vergeleken met dellurium black II

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Ik luister er al jaren naar. Maar ik heb ze nu eens vergeleken met kabels van 400 € deze geven een beter positie weer en klankmatig beter maar .. deze klinken ondanks alles muzikaler en de muziek pakt veel beter. Alhoewel hij we met veel info dicht loopt. Is hij mijn favoriet !!

Maarten van Dijke

Kabelset gebalanceerd.

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Wederom een kabelset bij Jan besteld, en…weer zeer tevreden. Goede service, prima kabels en, net als vorige keer vrij vlot alles binnen. Kortom…klasse!!!

Paco Obers

Goede kabel voor een nette prijs

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Na het aanschaffen van een setje actieve speakers icm Cambridge dac magic plus ging Ik op zoek naar een interlink met wat meer lengte.
Dit moest een gebalanceerde interlink worden omdat ik graag deze in/uitgangen wilde gebruiken.
Na diverse reviews gelezen te hebben waaronder die van JKE heb ik besloten om bij Jan de gok te wagen.
De correspondentie en afhandeling is correct en deskundig.
De mgk 226 interlink was snel geleverd en zag er keurig uit maar door een product eigenschap van mijn apparatuur paste deze niet in mijn straatje.
Op advies van Jan de interlink terug gestuurd en laten ombouwen.
Ook dit werd snel en vakkundig opgepikt en de interlink was weer snel in mijn bezit en speelt met goede plaatsing en detail de gehele flac database af.
Deze interlink haalt met gemak de kwaliteit van de bekende merken voor een nette prijs.

van 't Ent

Goede no-nonsense kabels, op maat gemaakt en snel geleverd!

Rated 5 out of 5
februari 28, 2019

Ik geloof niet zo in de zweverige informatie die sommige audiokabel-fabrikanten bij hun peperdure kabels leveren. De informatie van JKE over zijn kabels is technisch, informatief en to the point. Dat zijn de kabels ook Een goede prijs voor prima kabels, snel geleverd en voorzien van bruikbare aansluit-aanwijzingen. Ik hoef geen andere kabels! En het geluid? Dat zit echt wel goed!

Nanno Nanninga

Bi-wired geeft lucht en kalmte

Rated 5 out of 5
januari 24, 2019

Ik ben uitermate tevreden met mijn luidspreker-set, biwired en met vergulde banaanstekkers. Heel mooie luchtige en kalme weergave op mijn Rega R5’s , aangestuurd door een Quad 606 eindtrap en Linn voorversterker en bron. Geen rare scherpte, maar vloeiend, detailrijk, uitstekende plaatsing, kortom: muzikaal. Dit is wat ik zocht.
De service en aandacht van JKE zijn eveneens voortreffelijk. Aanbevolen !

Frank

Voor herhaling vatbaar!

Rated 5 out of 5
januari 23, 2019

Ik heb nu tweemaal kabels besteld bij Jan en ben tweemaal zeer tevreden. Jan reageert snel en levert snel. Ik heb zelfs een kabel in mogen ruilen.
Ook klankmatig ben ik erg te spreken over de kabels. Ik heb een mooi breed en diep klankbeeld gekregen en ik hoor veel details. Tot slot is ook de mechanische en optische afwerking van de kabels top. Dus: voor herhaling vatbaar!

Jan Kort

Wat een genot !!!

Rated 5 out of 5
januari 19, 2019

Hallo Jan,
Wat een geweldig mooie kabels maak jij! De MGK 226 bij jou besteld, na 3 dagen netjes verpakt gekregen, kadootje uitgepakt, 2 keurig uitziende kabels aangesloten en vanaf die tijd: genieten!!!!! Wat een heerlijk geluid! Ze zitten tussen een Cambridge Audio azur 650 bd en een Yamaha R-N500 receiver. Ze kunnen zich zeer zeker meten met de Siltech’s en de v.d. Huls die ik kort geleden te leen had! Ze klinken lekker transparant, neutraal zeg maar, zeker op de B&W 603, strakke bas en zeer gedetailleerd! Je hebt voor ongeveer 3 tientjes erg nette kabels in huis die zich kunnen meten met de gerenommeerde merken ( of overtreffen, in mijn geval! ). Jan, vakwerk! Succes verder!
Groeten Rick Steijn.

Rick Steijn

Top kwaliteit en goed advies

Rated 0 out of 5
januari 18, 2019

Na aanschaf van mijn Accuphase versterker bleken mijn oude kabels een nadelige invloed te hebben. Via via bij Jan terecht gekomen en interlinks besteld, waaronder de Low-cap voor de output van mijn streamer naar de versterker.
Wat een verschil in detaillering van het geluid en de interlink is gewoon prachtig om te zien, met mooie connectoren.
Daarom meteen ook maar bi-amp luidspreker kabel besteld. Ik kon geen keuze maken uit de verschillende connectoren en kreeg ze gewoon allemaal toegestuurd om even te passen. Fijn dat dit mogelijk was! Deze kabel is inmiddels onderweg evenals de coax interlink.
Ik zoek niet meer verder als ik kabels of advies nodig heb, bij Jan ben ik aan het juiste adres.
Zijn professionele manier van werken met een nette offerte vooraf, schept duidelijkheid en heb ik als zeer prettig ervaren!

Franky

Upgrade

Rated 5 out of 5
januari 7, 2019

Na een upgrade van mijn systeem heb ik besloten op aanraden van een kennis om een overweging te maken om luidsprekerkabels van JKE aan te schaffen . Als eerste heb ik de subwooferkabel aangesloten op de B&W DB1 D en een Dali 15 inch. De mc 216 kabel met profi connectoren. Het verschil was wel heel duidelijk hoorbaar . Het Laag is bijzonder strak en heel direct . Het zelfde verhaal voor de bi amp speakerkabels met banaan stekkers . Het mid en hoog is heel helder en gedetailleerd. Een perfecte combinatie met gebalanceerde xlr interlinks . Kort samengevat een top product . De prijs kwaliteit verhouding is dik in orde en zijn zeker 5 sterren waard . Een absolute aanrader voor een ieder die wilt gaan vernieuwen .

Rinus Ooms

Gebalanceerde interlink

Rated 5 out of 5
januari 6, 2019

Een gebalanceerde interlink op maat besteld. De interlink was zeer snel klaar en is van prachtige kwaliteit. Het mooie is dat je per centimeer op maat kunt bestellen, waardoor je niet met overtollige kabel zit.

Johan

Lo-Cap 55

Rated 0 out of 5
januari 5, 2019

Ik heb even gewacht een reactie te geven op deze interlink. Ik had namelijk nog wat interlinks te ‘testen’. De Lo-Cap 55 lijkt toch een ‘vast onderdeel’ te worden in mijn set. Ik wil eigenlijk geen namen van andere producten noemen, maar deze kabel overtreft veel van de gangbare en nog enigszins betaalbare interlinks. Open, helder, gedefinieerd, en ook zeer zeker ‘goed’ in laag. (Ook met ‘Metal’!!) Absoluut een zeer goede kabel/interlink!

Sanderrr

Jumpers en twee analoge interlinks.

Rated 0 out of 5
januari 3, 2019

Zeer positief over de service van Jan!! Ook de kabels zijn erg mooi gemaakt! De klank is prima, zeker voor het geld. In mijn set (ATC speakers – Denon amp – Node 2i als bron) ervaar ik de analoge interlinks als homogeen en detailrijk. Mijn andere oudere kabels hebben wel een wat meer gedefinieerd beeld. Ik heb de Neutrik profi pluggen op mijn verzoek aan de kabels laten monteren door Jan en dat zal ik niet opnieuw doen nu ik daar ervaring mee heb. Ik hou van wat meer klemkracht en de Profi pluggen zijn voor mij niet strak genoeg. Verder alles positief!

Erik

AES/EBU kabel

Rated 5 out of 5
december 27, 2018

Na een snelle reactie op de vraag een offerte te sturen voor een AES/EBU kabel deze besteld en ondanks de kerstdrukte binnen een dag gemaakt, verzonden en door mij ontvangen. Deze kabel heeft voor mij het probleem opgelost geen 192/24 HiRes af te kunnen spelen. Dit gaat met deze kabel zonder problemen. Ik gebruik de kabel als interlink tussen een Auralic Aries LE en NAD C390DD

Henri de Winter

Prefer MGK226-blauw interlinks

Rated 5 out of 5
december 20, 2018

Indertijd mijn XTZ Class A100D3 versterker voorzien van een set preamp jumpers MGK226 met Neutrik Rean connectoren. Dat gaf al meteen een hele verbetering. Daarna heb ik mijn veel duurdere Oehlbach interlinks (NF1 en NF2) vervangen met de Prefer MGK226-blauw. De Oehlbachs waren op mijn Tannoy Dual Concentrics (Saturn S10) flink aan het keffen en het hoog kwam erg op je af. Dit gold met name voor de eerste violen en trompet, vooral als door het orkest wat harder gespeeld werd. De Prefers van Jan maakten daar direct een eind aan. Het hoog was mooi aanwezig, rustig en in balans. Het midden en laag eveneens prima. Momenteel vier Prefers MGK226-blauw in gebruik. Mijn Pioneer PD-50 SACD-speler aangesloten op een Ming Da MC-7R buizen preamp en deze in bi-amp aangesloten op de Vincent SP-331 hybride poweramp. De versterkers sturen twee Tannoys aan, model Turnberry GR. Het geheel klinkt voortreffelijk.
De interlinks zijn mooi uitgevoerd, soepel en voorzien van degelijke connectoren.
En dit alles naast een snelle levering allemaal heel betaalbaar.
Top! Aanrader!

Henk

opnieuw besteld, opnieuw tevreden ...

Rated 5 out of 5
december 15, 2018

Na de super ervaring met de eerder geleverde MGK226 interlinks bestelde ik een set Lo-Cap 55 voor een Lenco L75/S project. Opnieuw overtreft Jan de verwachtingen. De kabels kwamen met SG203 connectors aan één zijde en de andere zijde was al netjes gestript én voorzien van beschermingshoesjes. Jan leverde zelfs het nodige AG-soldeersel mee ! Dank en zeker tot een volgende keer …

dirk van den broek

Single-wire luidsprekerkabel

Rated 5 out of 5
december 14, 2018

Ik kan alle positieve reacties hier alleen maar bevestigen.
Een perfecte service, en een geweldig product!
Bedankt Jan

Danny Schouren

Prefer MGK-226 interlink

Rated 5 out of 5
december 11, 2018

Keurig afgewerkte interlinkset. Heldere uitleg middels mee gezonden boekje. Klasse! Zeker een aanrader. Géén “suffe draadjes” geneuzel…

Paco Obers

Klasse!

Rated 5 out of 5
december 10, 2018

Naast goed klinkende kabels, een bijzonder mooie afwerking en een erg correcte afhandeling van zaken verdient JKE een audiofiel compliment.
Raymond uit Enschede

Raymond

Xlr kabels

Rated 5 out of 5
december 4, 2018

2 sets XLR kabels besteld, snelle levering en kables zijn erg netjes afgewerkt.
Zitten inmiddels op de set en bevallen prima!
Gewoon goede kwaliteit voor een uitstekende prijs.

Marco Vermeer

Dhr.

Rated 5 out of 5
november 19, 2018

Hallo allemaal:-}
Bi-Wire 4 x 2,5 mm²
super service, goede communicatie, super prijs en grote tevredenheid:-}Ik kan aanbevelen.

Vojtech

Bi-wire

Rated 5 out of 5
november 19, 2018

Zeer tevreden na van den Hul kabel te hebben gebruikt ,echt een verbetering,ziet er ook gelikt uit.Jan ga zo door,goede service

Cees.O

Fantastische interlinks, High-end service ..

Rated 5 out of 5
november 18, 2018

Met de upgrade naar KR-Audio pre-amp en Primaluna eindversterker was het ook tijd voor nieuwe interlinks ; via 2dehands.be kwam ik bij Jan terecht en na doeltreffende e-mail afstemming werden 4 stuks MGK226 met SG203 connectoren besteld ; de levering kwam er al na 4 dagen, en ik kan alleen maar zeggen dat zowel de muzikale kwaliteit en de mooie afwerking van de interlinks als de professionele order-handling van Jan alle (zeer) goede reviews hier nog overtreft. Hartelijk dank en er volgen zeker nog bestellingen …

dirk van den broek

Toch nog beter...

Rated 5 out of 5
november 7, 2018

Ik had al diverse MGK226 interlinks aangeschaft. Op aanraden van Jan heb ik een Lo-Cap 55 kabel uitgeprobeerd. Die heb ik tussen mijn SACD en versterker geplaatst. De kabel is klinkt veel helderder dan de MGK en er ontstaat een veel opener beeld van de muziek. Ik ben niet goed in dit soort beschrijvingen, het klinkt goed of niet. Laat me het zo stellen: ik ben redelijk verwend met een goede streamer, versterker en speakers. Mijn SACD speler is toch van een andere klasse en werd nauwelijks gebruikt omdat het afspelen van de SACD niet beter klonk dan het streamen van de cd-versie. Met de Lo-Cap draai ik nu weer SACD’s. Het klinkt alsof je er bij zit. Het is dat mijn Blumenhofers zo groot zijn, anders zou ik vergeten dat ze er staan. Genieten!

Arno

XLR en bi amping, goed huwelijk

Rated 5 out of 5
november 5, 2018

Na een uitgebreide zoektocht 2017-2018 en een aantal wisselingen in zowel de luidspreker- als elektronicakant had ik het allemaal uitgedacht. NuPrime en Clearaudio bronsystemen voor een set Canton A45 speakers, Quadral Aurum P8 voorversterker en 2x NuPrime ST10 stereo eindversterkers. De NuPrimes zijn absoluut snoepjes en de P8 pre heeft als grote voordeel dat die naast een dubbele XLR ingang ook over een dubbele XLR uitgang beschikt. Daarmee kan de ST10 set optimaal worden aangestuurd en die bedienen via hoog-laag scheiding op hun beurt de Cantons op ideale wijze.
Bij JKE de Prefer MGK226 interlinks en van Damme 4×4 bi amp luidspreker kabels besteld. Alles perfect afgemonteerd (solid bananas resp. Neutrik XLR connectoren) en financieel ook best overzienbaar. Klasse.
En dan… het geluid…. wat een kanaalscheiding en een detaillering. Super gewoon, complimenten aan Jan Knol!

Taatjesville Tjeerd

Sublieme interlinks

Rated 5 out of 5
november 4, 2018

Volgens mij heb ik ongeveer 5 interlinks gekocht bij Jan, gemaakt van de Prefer MGK226 met verschillende connectoren. De MGK226 geeft een transparant geluid met veel focus, detail en diepte in het geluidsbeeld. De interlink klinkt ietsjes afgerond (warm) zonder ten koste te gaan van de neutraliteit en juist dat maakt de Prefer MGK zo muzikaal klinkt. Tenminste zo klinken de interlinks in mijn set (Bryston BP26 v.v. en 3B SST eindversterker en Impulse 34 speakers).
Mijn laatste aanwinst is de digitale interlink van Van Damme Plasma Grade digital met mooie BNC connectoren. Ook deze interlink klinkt verbluffend goed. Keep up the good work en tot de volgende keer (waarschijnlijk dan digitale interlink met aes/ebu connectoren).

Richard

Van Damme Silver lo-Cap55/SG203

Rated 5 out of 5
oktober 31, 2018

Wat een vakman die weet wat de klant verwacht prijs/kwaliteit mooie kabel subliem afgewerkt,hij heeft het voormekaar gekregen grote stap vooruit de hele cd winkel opnieuw ontdekken(Rotel RA1592/Oppo105eu/Tannoy…

Andre Bakker

Prima klank

Rated 5 out of 5
oktober 21, 2018

Interlink MGK226. Deze interlink zit inmiddels tussen mijn cd speler en de voorversterker en naar de eindversterker.
Het geluid is coherent, sonoor, dynamisch en gedetailleerd. Resultaat een zeer goede kabel met veel muzikaliteit.
Kan zich derhalve met veel duurdere exemplaren meten!

Geurt Mater

Topklasse kabels !!

Rated 5 out of 5
oktober 11, 2018

Ik “speel” intussen al weer enige tijd met zowel interlinks als ook luidsprekerkabels van Jan en het klinkt geweldig goed !!
Ik heb een kritische audioset (Sphinx / Magnepan) maar de kabels passen perfect in deze high-end setting.
De kabels zijn subliem gemonteerd en afgewerkt, met prachtige materialen en voor een zeer mooie prijs.
Ga vooral zo door, Jan !!

John

PERFECT!

Rated 5 out of 5
oktober 3, 2018

Heb twee sets XLR interlinks besteld type MGK226. Wilde eerst de lo Cap 55 bestellen, onder de indruk van de specificaties. Jan berichtte me dat deze coax type kabels niet gebalanceerd kunnen worden aangesloten, dus besloten tot de MGK226.
Nou, perfect voor mijn vintage Denon installatie. Ben niet zo van allerlei verhalen over vaagheden als ‘ruimer stereobeeld’, ‘beheerster hoog’, ‘beter bedwongen laag’, ‘mooier gebalanceerd midden’. Met de MGK226’s klinkt mijn muziek gewoon veel beter! Voor wie betaalbare interlinks zoekt waarvan de kwaliteit vergelijkbaar is met die van de hyper dure, heeft deze bij JKE HiFi gevonden! Niet aarzelen, gewoon doorpakken. Ook de communicatie met Jan verliep buitengewoon goed en vriendelijk. Dus kort gezegd: JKE HiFi is PERFECT!

GB

High-end bereikbaar

Rated 5 out of 5
september 30, 2018

Ik heb de bi-wire 4mm besteld. Wat een mooi afgewerkt product. Aangesloten op een hoogwaardige set en genieten geblazen. Ik hoef niet anders meer.

Michael

Goede kwaliteit voor weinig

Rated 5 out of 5
september 26, 2018

Ik vind het een uitdaging om zo’n prettig mogelijk hifi geluid met zo laag mogelijke kosten te realiseren (audiofiele perfectie interesseert mij niet, het moet aangenaam klinken). De warme klank van Denon in combinatie met 18 jaar oude luidsprekers van Nederlandse bodem (Xanadu). Na tegenvallende experimenten met interlinks van verschillend fabricaat via een tip bij Jan terecht gekomen. Ik verwachtte eigenlijk niet veel vanwege de prijs, maar met dit soort prijzen kun je nog wel eens een gokje wagen. En wat een fijne verbetering was dit! Urenlang genieten van albums of concerten zonder het vermoeiende wat ik bij veel andere interlinks heb ervaren. Mijn eerste JKE setje in 2013 aangeschaft en nu ik weer een (iets langer) setje nodig had wederom bij Jan aangeklopt. Absolute aanrader! En voor dit geld kun je je er geen buil aan vallen als het toch niet jouw geluidssmaak blijkt te zijn. Die vijf sterren zijn wat mij betreft absoluut verdiend!

Arjen

Bi-Wire luidsprekerkabels

Rated 5 out of 5
september 26, 2018

Eerst advies gevraagd welke kabels voor mij het beste zijn. De betreffende kabels besteld die binnen een paar dagen keurig werden bezorgd. Alles aangesloten en nu is het genieten geblazen. De kwaliteit van de afwerking is geweldig! Afgelopen zaterdag ( 22 september) bezocht ik de X-Fi show in Veldhoven. Kabels van vergelijkbare kwaliteit van de bekende producenten kosten minimaal het vijfvoudige.

Peter Almere

MGK226/Lo-Cap 55

Rated 5 out of 5
september 21, 2018

Net als de 2 personen voor mij al heel wat kabels uitgeprobeerd. Stond zo’n beetje op het punt om kabels van rond de €200,- aan te schaffen aangezien de goedkopere Van Den Hul, MIT etc. het gewoon net niet waren, beetje ‘scherp’ geluid, diepte….
Totdat ik een tip kreeg over de MGK226. Ach, voor die 4 tientjes kan je je geen buil vallen dus bestellen, is het niks dan is de schade te overzien. Tja…… Aangesloten en er nooit meer uit gehad. Naderhand nog een setje aangeschaft voor tussen de phono-pre en versterker. Geluid is in balans, laag is goed, er is diepte in het geluidsbeeld, gedetailleerd. Klaar. Af. Niet meer aankomen. Totdat…..
….. ik de Lo-Cap 55 op de website zag staan. Lange tijd getwijfeld en volgens Jan was het verschil klein. Toch recentelijk de knoop doorgehakt en een setje besteld. Nu is de MGK226 al erg goed en ben er erg tevreden mee maar deze slaat alles. Laag is strakker, nog meer details hoorbaar, zuiverder, cleaner geluid, muzikaler ? Heel was SACD en Hi-Res materiaal ertegenaan gegooid en elke keer wint de Lo-Cap. Deze kabel is, mits er erg goede apparatuur tussen zit, een klasse beter. Nu maar hopen dat Jan binnenkort niet nog een betere interlink op de markt brengt. 🙂

Jaap

XLR kabels

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2018

Goede avond Jan,
Ik heb in de loop der jaren als heel wat kabels geprobeerd en aangeschaft, en heb dus wel wat ervaring hiermee. De kabels waren van Audioquest (2type”s), van den Hul ( diverse type’s waaronder MC Silver van weetikveel hoeveel guldens toen!) en een Siltech. Dus ik aan de slag met een kabel van 5 tientjes. Eerst keurig ingespeeld met mijn Purist Audio inspeel CD, en daarna luisteren!
Het eerste wat mij opviel was de enorme ruimtelijkheid en rust in het hoog; dit is veelbelovend! Wat eveneens opviel waren de details die ik volgens mij niet eerder had gehoord. Percussie werd met veel detail weergegeven. Bij de eerste CD van Maaike Ouboter stond haar stem echt in de kamer, en waren de teksten en stem makkelijk en duidelijk te volgen! Klein minpuntje (maar volgens mij onbelangrijk!) was de iets zachtere of rustiger laag weergave! Ook pittige orkeststukken (le Sacre bv) worden zeer muzikaal weergegeven met een duidelijke scheiding van de diverse instrumenten! Dus conclusie van en voor mij: een BEST BUY!!!, die voorlopig, maar waarschijnlijk mijn kabel blijft! En dat voor dat geld; kwaliteit heeft niets te maken met hoe duurder hoe beter! Zeker niet!

Tjeerd

Prima interlink

Rated 5 out of 5
augustus 27, 2018

De interlink MGK226 is vlot geleverd. Hij zit netjes vastgemaakt op een kartonnetje in een plastic zakje met een velletje documentatie erbij. De kabels zien er netjes uit met stevige locking connectoren. Verder geen poespas.
Snel aansluiten en dan… Wow, dit is een kabel die je doet verbazen! Ik heb kabels getest die tot 10x zo duur waren en slechts een enkele beviel me net zo goed als deze. Helder, veel dynamiek en uiterst gedetailleerd. Een blijvertje!
Er volgden dus nog meer interlinks, waarbij ook een gebalanceerd exemplaar. Met dezelfde uitmuntende kwaliteit.

Arno